Ya da acı çekenlerin.. neye ihtiyacımız var bu hayatta gerçekten anlayamıyorum artık tek yaşamak istiyorum bı yandan da insan sevmiyorum bi yandan sevgiye inanmıyorm ama sevilmek de mı lazım diye düşünmeden edemiyorum kafam karışık ve hiç bir şey yapmadan bekliyorm bu yüzden ne yapmak nasıl yaşamak lazım arkadaşlar. gamsiz mı olacaz kendime umursamazlari mı rol model almalıyım yoksa takıntılı kişiliğime sahip mı çıkmalıyız kafam çok karışık.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ölümün ne zaman geleceğini bilemezsin, bu yüzden evet, bazıları hayata doyamadan ölür.
Nasıl doyariz peki ya
Hayatı ham yap
Hayır bazıları erken ölüyor ben babamı çok erken kaybettim mesela dayı oğlu kanserden öldü.
Ya bana bu yardımcı olur musun ben çok takıntılı biriym ama öyle ilaç falan da kullanmak istemiyorum. bazi dönemler kendime umursamaz insanları rol model edindim iyileşmek için ama zararları da oldu beni umursamaz yaparlarken. yani ben bu güne kadar her derdimi çözdüm ama çok yoruldum çözemiyorum artık kelimeler çıkmıyor ağzımdan. her derdi egoyu devre dışı bırakarak nasıl kabullenip mutlu olmaya devam edebilirim çünkü bir egom vardı bu güne kadar , hayatta her şeyi konuşarak araştırarak çözüp rahatladım kafa olarak. ama daha fazla çözemiyorum çünkü ben o yardımı anladım ki zorla almışım hep. daha fazla insan canlısina sorun anlatmak istemiyorum :( ama hiç bir konuyu ama bak ciddiyim hiçbir konuyu icime atmamistm bu hayatta bu güne kadar. ilk defa böyle oldum ve ben her şeyi cozerdim şu an değersizim ani degisim geçirdim okadar taktığım ve hallettigim olaylardan kazandığım özgüven felan şu an hepsi çöp oldu. hayat çok kaçınılmaz belki da hayata hazırlanmak için bugünkü derdimi içime atmaliyim. ama birdendegismek çok üzdü dediğim gibi bugünkü derdimi de çözüp ondan sonraki dertleri cozmem salarim diyor içimden bir ses ama olmuyor artık anlatamıyorum
Anlatamayinca da asla çözümü olmuyor ama zorla yardım almaktan bıktım. hayatın acı yönlerini ve dertleri kabullenemiyorum her şeyi çözmeye alıştım. normal insanlar ben givi mı oluyor sence yoksa salan rahat insanlar mı oluyor normal olanlar?
Sana bı şey diyim mi bu dünya klasikleri varya hep bu senin gibi kafa karisikliklariyla sorgulamalarla falan yazıldı
Hayatı ben de çözemiyorum ama bildiğim tek bir şey var bize hepimize yol gösterecek bı şey onu da senle paylaşmak istiyorum
Benle iletişime geçmelisin yalnız
Ölüm en güzeli, kula kulluk bitmiş oluyor
Ben tövbe etmeye bile üşeniyorum cehenneme uğrayıp cennete ondan sonra gidecek olma fikri bile ölmekten korkutuyor önceden olsa neyseydi
Zaten kaçınılmaz son değil mi? Ölüm = Eşitlenme/Denge
egom hastalıkları kabullenemiyor hatalarımi kabullenemiyorum :(
Bı çıkış yolu da yok hasta oldun mu hastasin sevgiye de inanmıyorm. kendi ihmalimle başıma bisi gelse egom hasta olmak istemiyor. birisi bişe yapsa yine kabullenemiyorum. insanlarun durumu 1 saatte bile okadar çok değişebiliyor ki 1gub önce huzurla uyuyorsun 1 gün sonra Felaket olabilir. cok korkunç değil mı? Böyle bir hayatta da egolu olmamak lazım bence çünkü egolu olunca hastalığı bile kabullenemiyor insan.
Hata yapmayan yok ki, o nedenle kabullen ve sadece ders al yeter
Sence nasıl kabullenmeliyim hatalarımi
Ben takıntili biriyim. Çok zorlanıyorum
Çok saol
İnsanoğlu yaradılış/fıtrat itibariyle bencildir, zaten baştan sona bütün sorunların kaynağı da bu. Koca evren, koca dünya bir avuç insan için çoook fazla geniş bile; "hep bana, hep daha fazla, başkasına yok, başkasının canı cehenneme" anlayışı olmasa her şey mükemmeldi. Hataları dedik ama, olay basit; olduğu gibi tüm "gerçekleri" mecburen halihazırdaki halleriyle kabullenip süre dolana kadar hayatta kalmaya çalışmak. Elimizden de pek başka bişey gelmez zaten
Rica ederim , sen de sağol
Bi sal kendini :)