Sevgilin yapmazsa ben yaparım istersen. İleri gitmeden neler hoşuna gidiyor kesfetmen için. Ben de acı vermekten hoşlanıyorum gibi beraber kesfedelim mi
Ya aramızda kalacak bu zevkten mahrum mu kalalım belli ki o yapmayacak sana. Ben de senin gibi benim hoşlandığım şeyleri deneyebilecegim bir kadin bulamam. Kabul etmedigin seyleri yapmam amacım ileri gitmek değil bunun tadını çıkarmak
Nereden ogrenicek saçmalama. İz birakmadan hafifçe tadicaz acı vermenin acı çekmenin zevklerini bu kadar. Masum bir şey. Sadece cesaret etmen lazım. Düzgün biriyim buluşunca anlarsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Psikolojik sıkıntıların var demek ki. Sağlıklı bir ailede büyümedin
🙁
Haklı mıyım?
Olabilir
Çoğu kadın böyle be sdece açıklayamiyorlar sevgilinde essklik tadında acı verebilir bokunu cikarmadan
İstemiyor ama kıyamıyomuş
İşte oda nazik dusuncek aklı sıra ama sana zevk veriyorsa daha ne bazı insan sertlik sever acı sever bu ona kötülük değil iyilik ama anlayana işte ☺️
benim gibi, yükseleni akrep olan yengeç burcu isen olabilir. ne gibi acılardan bahsediyoruz bir de?
Birinin bana kötü davranması gibi
senin kendine saygın yok, bunun acıyla alakası kalmamış. bence kendini arıyorsun henüz bulamamışsın.
🙁
Dibine kadar yaşayacaksın
Nasıl kurtulurum bundan
Bunun bir çünküsü olmaz ki. Şahsiyet meselesi bu.
Ne yapmalıyım
Olabilir zevk işte bu
Yardımcı olabilirim bu konu hakkında
İstermisin
Evet
burada söyle
Hayır olmaz öyleyse
Mazotiksin
Köle ruhlusun
🙁
Değilim
Öylesin
Mesela ne gibi
Birinin bana bağırması gibi mesela
Sevgilin yapmazsa ben yaparım istersen. İleri gitmeden neler hoşuna gidiyor kesfetmen için. Ben de acı vermekten hoşlanıyorum gibi beraber kesfedelim mi
Fiziksel değil mi
Evet saçımın çekilmesi gibi şeyler de öyle sanırım
Ama istemiyorum
Gel bi kez deneyelim kesfedelim uygunsuz bir şey olmucak kendimizi kesfedelim
Napalım mesela
Buluşuruz sacini çekerim tokat atarım bileğini sertçe tutar ceviririm poponu sertce sıkarım
😳
Hayır tabiki
Neden ya güvenilir biriyim yakışıklıyım. Aramızda kalacak ileri gitmicem sadece bunları yapıcam bi kere deneyelim
Sevgilim var
Ya aramızda kalacak bu zevkten mahrum mu kalalım belli ki o yapmayacak sana. Ben de senin gibi benim hoşlandığım şeyleri deneyebilecegim bir kadin bulamam. Kabul etmedigin seyleri yapmam amacım ileri gitmek değil bunun tadını çıkarmak
Neden güveneyim ayrıca sen olsan biri böyle yazdı diye buluşur muydun
Sevgilim beni çok seviyor onu aldatmam zaten
Güvenilmez biri değilim önce buluşup tanisabiliriz sonra karar verirsin denemek isteyip istemediğine. Ve evet bulusurum nolcak ki
Aldatmak değil ya of. Tamam kalcani sıkmam amacım sadece sado mazo şeyleri yaşamak ilerisi olmasa da olur önemli değil
Yok olmaz valla yapamam ailem öğrenir zaten sorun olur
Nereden ogrenicek saçmalama. İz birakmadan hafifçe tadicaz acı vermenin acı çekmenin zevklerini bu kadar. Masum bir şey. Sadece cesaret etmen lazım. Düzgün biriyim buluşunca anlarsin
Hayır teşekkür ederim
Peki sen bilirsin
Nasıl yani acı çekmek derken
Güzel iyi
Gel tam benliksin
İstemiyorum ama
Neden ki zevk alırsın 🙃
Sevgilim var
Sevgilin senin olsun onunla işim yok yok ki
Yatakta çok iyi