Her gördüğü eşyanızı isteyen ve sürekli size bir şeyler ısmarlatmaya çalışan arkadaş?

Merhaba arkadaslar benim bir arkadaşım var surekli esyalarimi hediye olarak istiyor neyi gorse istiyor direkt bana ver diyor ben samimiyetimi azaltsam da pek umursamasam da okulda kendisi bana yapışıyor yanımdan ayrılmıyor. Sürekli kantinde bana yemek ısmarla diyor ve benim de maddi sıkıntılar yaşadığımı biliyor. Her şeyimi istiyor kendime toka aliyorum istiyor direkt bana versene diyor ve ben hayir diyebilen bir insan değilim bunu kullanıyor mesela kasaya gidiyorum alacaklarimi odemek için hemen bir sey sıkıştırıyor bunu al ben veriyim diye sonra diyor doğum günü hediyeme say falan ama sonra kitapçıya gidiyoruz doğum günü hediyesi bunu al falan. Okul dediğim üniversite. Pazartesi günleri babam 1 buçuk saatlik ders olduğu için ve ulaşım burada sıkıntı olduğu için beni bekliyor kapıda o günleri onu da durağa bırakıyoruz ve sürekli bize gelme korkusu yaşıyorum bize geldiğinde biliyorum ki bir seylerimi alacak. Takı yapip satmak harçlığımı çıkarmak için malzeme almistim bunu öğrendiği zaman bize gelip kendine 3 tane kolye yapmıştı sınırlı sayıda malzemelerinden bazı boncuklarimi 0lamisti. Kendi el emeği boyayıp sattığım led mumlu kavonozlarim var sunum dersinde sundum dersten sonra istedi bunu bana versene dedi aldi arsız gibi istiyor yakın arkadaşımmis gibi davranıyor ama artık yeter istemiyorum onu hayatımda. ne yapabilirim daha fazla kendimi kullandırtmak istemiyorum. Yemek aldığımda falan da sürekli otlanıyor. Kredi karti borcum olduğunu bildiği halde bana hala bir şeyler aldirtma derdinde ben borcum var diyip kızıyorum ama elimde olan bir şeyi istediğinde hayir diyemiyorum lütfen yardım edin ne yapabilirim. Kendi karakterinize göre değil de hayır demekten çok çekinen biri olarak ne yapabileceğimi söyleyin lütfen tavsiye verin

Her gördüğü eşyanızı isteyen ve sürekli size bir şeyler ısmarlatmaya çalışan arkadaş?