Kayinvalidemden /esimin ailesinden hic iltifat almam, hic guzel bisey söylemezler?

Evet ben onlara göre fazla ileri görüslu, farkli bakis açısına sahip oldugum icin cok iyi anlasamayiz. Gayet resmi bi iliskim var kayinvalidemle. Kendisine asla guvenmem cünkü bi kizi var düsmanlardan ırak olsun o kisiligiyle. Herseyi kizina anlatir, kizi onu gayet guzel kullanir. Benim hakkimda doldurdugnuda biliyorum.
Görumceyle asla iyi olmadim, fazla bi çabada sarf etmedim cünkü gayet yobaz, fesat ve Sadece kötülük ve tantana yapmaya bayilan birisi. Yaşça benden büyük, mesafeli bi iliskiden ileri gitmedim. Kendisi beni bi takim olaylarda haksiz oldugu halde suclamayi ve kötulemeyi secti. Polemige girmedim o olaylardan sonra dahada uzaklastim esimin ailesine kalabalikken gitmiyorum. Kayinvalide bana fake fake kizim der ama bi derdin var mı ne oldu demedi demez asla cünkü kizini tutuyor.. ve aralarinda beni sikayet ediyolar biribirine. Bende uzak takiliyorum kafam rahat.

Bakiyorum birde kayinvalide ayni , konusuyo benle vs bende esimin hatrina arada mesaj falan atiyorum. Kendisi hic adim atmiyor herkese herseye vakti var ama. Bana hic yazmiyor aramiyor vs. Zaten cok giden biri degildim 2 haftaya bi anca simdi onuda azalttim.
Onlarin istedigi gibi gel dediklerinde gel git dediklerinde git olamadigim icin bide Onlar gibi bos bos konusmadigim icin sevilmiyorum. Ebliligmin ilk aylari hatta ilk senesi hala esimle bu seyler yuzunden aramiz kac sefer bozuldu.

Sizlere sorum, sizinde es ailelerinoz böylemidir? Hic biseyden memnun olmayanlar, yanlarinda saddce negatif enerjimi aliyorsunuz. Size hic guzel biseyler söylelermi?

Eş ailesi böyle olur genelde
Gayet güzel enerji, övgü alirim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kayinvalidemden /esimin ailesinden hic iltifat almam, hic guzel bisey söylemezler?