O herifin geçmişi nasıl ikimiz de belliyiz dediğine göre o adam da çok temiz değil öyle değil mi? Seven sevdiğinden hiçbir şeyini gizlemez ancak geçmiş hatalarıyla bile sever madem kabullenemez seni sevmediği gibi gitmekte özgürdür bu senin için de geçerlidir.
Senin özelini sormadım o g*vatın özelini sormuştum. Kendi çok mu temiz de böyle birini istiyor. Belki sen onu daha mutlu edeceksin nereden biliyor? Ne şerefsiz olmuş bu hemcinslerimiz.
Benimki daha kirli. Ama onun yaptıkları da az değil yani. Onun benden gitmesi umurumda değil sadece geçmişimi bu denli yargılayıp bana ona göre tepki alıyor. Halbuki benim geçmişim onun olmadığı zaman yaşandı.
Neyse o g*vatın sonraki ilişkisi kendisiyle orantılı olur inşallah.
Seni her halinle sevecek biri çıkacak inşallah🙏🏻. İlle de evleneceğim ilişkim olacak vs. diye açgözlü davranmayın biraz bekleyin. En azından yol yakın iken ayrıldınız ilerleseydi çok daha kötü noktalara da varabilirdi doğruyu söylediğin için şerefli bir şekilde ayrılmış ta oldun😊.
Kizim böyle biriyle konusmaya calisman bile hata engelle gitsin sanki onun hayati hatasiz mi gecmis salla bir gün seni gercekten sen oldugun icin sevicek biri cikar
Evet gizleyecek bu devirde babana bile guvenmiycen sevdiğin diye söylemek zorunda değil o sevdiğine ne kadar güvenebilirsin insanoğlu nankör sen söylersin o onu farklı amaçla kullanır bak başına gelmiş kızın
O bakımdan doğru söylüyor olabilirsin evet ama geçmişini kullanacak adam her türlü kullanır yani onun bir kaçışı yok. Sen gizlemek istersen kendinkini gizle kimseye güvenmeden de bir yere kadar.
Onlar ayrı bir aile olacak ana baba yokken bir diğer aile onlar olacak. Ben sevdiğimden misal geneleve gittiysem eğer (hiç gitmedim bu zamana kadar) bunu açıkça belirtirim en az benim kadar onun da hakkı doğruları bilmek.
Sen söyleyebilirsin erkek adamsın yani olsada erkeklere bir şey olmaz ama biz kıziz biz ne kadar söylesek farklı konumda adımız çıkar gizlemek en mantıklı iş sen söylemezsen kim nerden bilecek