Yok yaa. Daha 17 yaşımda sabah işe gidiyorum diye çıktım işe gittim ama 2-3 hafta sonra Ankara 'dan gezmekten eve geldim 1 kere ne annem ne babam ne abim aramadı. Öldüm mü nedir bilen yok. Daha o zaman WhatsApp falan da yoktu en fazla telefonla aramak veya mesaj atmak. Artık benden ümit mi kesmişler adam olmaz diye yoksa aşırı güveniyorlar mı bi şekilde iyidir diye bilmiyorum 😂😂
Canım annem beni aradığın da acamayip yarım saate dönmezsem ortalığı ayağa kaldırır. Bazen kızıyorum ona ama beni bu dünyada onun gibi kimse sevemez Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.
İnsanlar artık benden haber alamamaya alışkın. Çünkü telefonum daima sessizde. Bu konuda ne kadar ikaz edilsem de hâlâ sessizde kullanmaya da devam ediyorum. Sigara bağımlılığı gibi bir şey:d
Annem ve eşim... Gelemeyecek durumdalarsa konu komşuyu arar eve birilerini yollarlar bana bakmaları için, gelebilecek durumda iseler onlar kapıda olur 😅
Var tabiki validem seneler once şarjim bittigi icin ulasamamis, mit jandarma hava kuvetleri c. baskanligi korumasi cnn fbi ne varsa kaldirmiş ayaga :D hepsini anladikda trafik polisi sana ne oluyor ya :D :D
Ben gibi önce kötüyü düşünen biri ise bir şey mi oldu diye başlayıp türlü senaryolar geliyorsa aboww ayağa kaldırma olayı kalkmazda 9 dogururum nereye kime nasıl saracagimi sasiririm