Sadece çalışmak, çok çalışmak.. Aşk meşk sevda türkülerini ilerleyen yaşlara bırakıp önce parayı bulmak için çabalayın, arkadaş seçimlerini iyi yapın... 10 dk şık boş zamanı bile ziyan sayın... Bol bol ve düzenli spor yapın... Büyük hayaller kurun, hayallerinizdeki insanla evlenmek için önce hayallerinizdeki insan olun... Okul aşk iş aile hepsini gençliğe sığdırırsanız geleceğiniz bog olur.. Herşeyi sırasıyla ve en iyi şekilde yapın...
😊 Şu hayatta referanssız ve tecrübesiz yaşana bilecek en güzel şey sevgililik kurumudur.. Birisinin ilk ve sonu olmak kadar güzel bişey var mı? Ayrıca ucuz birisinde tecrübe kazanıp büyük insanı kaybetmektense, acemi şekilde büyük soylu aklıbaşında anlayışlı kültürlü bir aileye sahip birisiyle acemi evlilik yapmayı tercih ederim..
Senin gibi düşünen insanların var olması mutluluk verici... Maalesef öyle bir ortam yarattılar ki bırak tecrübe sahibi olmayı sevgilisi olmamak bile utanılacak bişeymiş gibi görülüyor artık... İnsan beyni öyle bişey ki (ister kabul edilsin ister kabul edilmesin) okul hayatında sevgilim olsun dediğin an 400 alabileceğin sınavdan en fazla 250 alabilirsin. Ama algılarını kapatıp benim 25 yaşıma geldiğimde hakim savcı doktor vs olmam gerekiyor dediğinde o hedefe kilitlendi de potansiyelin artar ve 23 yaşında işe başlar 25 yaşında mükemmel çevre edinir 26 yaşında aşkında sevdanında kralını yaşarsın. Ama elime karşı cins eli değsin diye hayaller kurarsan ancak herif işten gelecek çocuğun karnı doyacak bulaşıklar birikti vs vs den ileriye gidemezsin..
Bende hayallerimi gerçekleştirmek için çalışacağım be kendimi o istediğim kişiye dönüştüreceğim. Sonrada benim gibi olan o kişiyle ilkim olarak aşkın kralını yaşarım. Ya da yaşamam aşka inancım çok yok hayallerim önemli.
Bravo.. Bende makamına gelir cekedimi ilikler seni tebrik ederim... Şimdilik inanç minanç karıştırma, sevda muhabbetlerini rafa kaldır. Ve kendine en yüksek hedefi seç.. Ve bana kalırsa becerebiliyorsan sosyal medyadan TV den vs uzak dur.. Bir dizi karakterine hevesleneceksen o karakterin huyuna suyuna saçına başına değilde parasına işine vs heveslen. Fakir ama gururlu baş rollere değilde herkesi parmağında dönderen savcılara ve zenginlere heveslen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Burada dediklerin altına imzamı atıyorum soru sahibi arkadaşım
Teşekkürler
Bir gence ne tavsiye verirsin peki
Sadece çalışmak, çok çalışmak..
Aşk meşk sevda türkülerini ilerleyen yaşlara bırakıp önce parayı bulmak için çabalayın, arkadaş seçimlerini iyi yapın...
10 dk şık boş zamanı bile ziyan sayın...
Bol bol ve düzenli spor yapın...
Büyük hayaller kurun, hayallerinizdeki insanla evlenmek için önce hayallerinizdeki insan olun...
Okul aşk iş aile hepsini gençliğe sığdırırsanız geleceğiniz bog olur..
Herşeyi sırasıyla ve en iyi şekilde yapın...
Haklısın çok güzel bir yorum
Hiç sevgili olmazsa tecrübesiz olmaz mıyım
Teşekkür ederim.
😊
Şu hayatta referanssız ve tecrübesiz yaşana bilecek en güzel şey sevgililik kurumudur..
Birisinin ilk ve sonu olmak kadar güzel bişey var mı?
Ayrıca ucuz birisinde tecrübe kazanıp büyük insanı kaybetmektense, acemi şekilde büyük soylu aklıbaşında anlayışlı kültürlü bir aileye sahip birisiyle acemi evlilik yapmayı tercih ederim..
Çok mantıklı bende aynı düşünüyorum
Senin gibi düşünen insanların var olması mutluluk verici...
Maalesef öyle bir ortam yarattılar ki bırak tecrübe sahibi olmayı sevgilisi olmamak bile utanılacak bişeymiş gibi görülüyor artık...
İnsan beyni öyle bişey ki (ister kabul edilsin ister kabul edilmesin) okul hayatında sevgilim olsun dediğin an 400 alabileceğin sınavdan en fazla 250 alabilirsin.
Ama algılarını kapatıp benim 25 yaşıma geldiğimde hakim savcı doktor vs olmam gerekiyor dediğinde o hedefe kilitlendi de potansiyelin artar ve 23 yaşında işe başlar 25 yaşında mükemmel çevre edinir 26 yaşında aşkında sevdanında kralını yaşarsın.
Ama elime karşı cins eli değsin diye hayaller kurarsan ancak herif işten gelecek çocuğun karnı doyacak bulaşıklar birikti vs vs den ileriye gidemezsin..
Bende hayallerimi gerçekleştirmek için çalışacağım be kendimi o istediğim kişiye dönüştüreceğim. Sonrada benim gibi olan o kişiyle ilkim olarak aşkın kralını yaşarım. Ya da yaşamam aşka inancım çok yok hayallerim önemli.
Bravo..
Bende makamına gelir cekedimi ilikler seni tebrik ederim...
Şimdilik inanç minanç karıştırma, sevda muhabbetlerini rafa kaldır.
Ve kendine en yüksek hedefi seç..
Ve bana kalırsa becerebiliyorsan sosyal medyadan TV den vs uzak dur..
Bir dizi karakterine hevesleneceksen o karakterin huyuna suyuna saçına başına değilde parasına işine vs heveslen.
Fakir ama gururlu baş rollere değilde herkesi parmağında dönderen savcılara ve zenginlere heveslen