Aile & Toplum Özledim mesajları alındı mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 📸❤️ Güncellemeler+1 yıl Çooook.. 📸 Güncellemeler1 yıl Bende seni çok özledim... ❤️ Özledim mesajları alındı mı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Beni özleyen varsa söylesin arkadaşlar çekinmeyin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir arkadas o mesajı atmak istiyor ama teklifi senin bir üstümdeki arkadaşımıza yapmış Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Hayır beni kimse özlemez.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her özleyen de yazma cesaretine sahip olamıyor u Barış_LonelyForever +1 yıl gerçekten özleyen yazar
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Hayir kimse olmayinca mesaj gelmiyor.. meaaj kutum paslandi.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bazen sessizlik en güzel şey oluyor Yorumla Mr_yanlız +1 yıl Sessizlik sakinlik ve gecenin karanligi Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Özlemez kimse beni peşinden koşuyorum sürekli ama değişen bir şey yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Duruşu olan, çaba sarf eden ama yeri geldiğinde kendini geri çeken adamlara hayranız kadınlar olarak. Belki de geri çekilmen en doğrusu olur. Yorumla peraaa16 1 yıl ... Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kimse beni özlemez sadece yokluğumu hissederler nerdeydin diye sorarlar 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Uzak dur onlardan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dünya menfaat yeri menfaat varsa sana her türlü şımarıklığı yapabilir diyorum Yorumla
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Burada konuştuğum kisileri unuttum ya. Çok zaman geçti. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yer edinmemiş, iz bırakmamışlar demekki Yorumla _-_JoKeR_-_ +1 yıl Demek ki öyle olmuş haklısın Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 943 cevap paylaştı. Yolları kapamadan ayrılmam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Atarlanılmış Yorumla Gunah_Perisi +1 yıl Yok 🤣 yani olsa olsa böyle olurdu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hiç almadım tadı nasıl 1 10 Yorumla Fth1998 +1 yıl Almak ister misin? Yorumla Soran +1 yıl Ahahha Yorumla Fth1998 +1 yıl Seni çok özledim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi geldi kardeş sağol Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla Fth1998 +1 yıl Mutlu oldun mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla Fth1998 +1 yıl İstersen hergün bu mesajı atabilirim sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok sağol Yorumla Fth1998 +1 yıl Tamam Yorumla
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Hep gururlusuna denk gelmişiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gururlariyla mutluluklar dileyelim Yorumla Lubricant +1 yıl Arada yazsalar bari. Görüldü atması güzel oluyor 😎 Yorumla
gunesisevenkızz Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Üzdü Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Alındııı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👏👏 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet alındı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 👏👏 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Cıks 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Üzdü Yorumla
Apalapuciaa Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kimden alıyoruz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değer verdiğimiz insanlardan. Sevgili olması şart değil ya da eski sevgili Yorumla
Fth1998 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 595 cevap paylaştı. Almadım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl En kısa zamanda alman dileğiyle Yorumla
αtҽιst Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl engelledim çoktan. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Üzdü Yorumla αtҽιst +1 yıl hak etti 🤷♀️ Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Alınmadı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Üzdü Yorumla 44asi44 +1 yıl Yoo üzülecek bir durum yok ben iyiyim gayet 😊 Yorumla Soran +1 yıl Süper Yorumla 44asi44 +1 yıl Kendi kendine mutlu olabilen birisiyim ne kadar az beklenti o kadar iyi oluyıt6 Yorumla 44asi44 +1 yıl *oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Beni özleyen varsa söylesin arkadaşlar çekinmeyin
Bir arkadas o mesajı atmak istiyor ama teklifi senin bir üstümdeki arkadaşımıza yapmış
Hayır beni kimse özlemez..
Her özleyen de yazma cesaretine sahip olamıyor
gerçekten özleyen yazar
Hayir kimse olmayinca mesaj gelmiyor.. meaaj kutum paslandi..
Bazen sessizlik en güzel şey oluyor
Sessizlik sakinlik ve gecenin karanligi
Özlemez kimse beni peşinden koşuyorum sürekli ama değişen bir şey yok
Duruşu olan, çaba sarf eden ama yeri geldiğinde kendini geri çeken adamlara hayranız kadınlar olarak. Belki de geri çekilmen en doğrusu olur.
...
Kimse beni özlemez sadece yokluğumu hissederler nerdeydin diye sorarlar
Uzak dur onlardan
Dünya menfaat yeri menfaat varsa sana her türlü şımarıklığı yapabilir diyorum
Burada konuştuğum kisileri unuttum ya. Çok zaman geçti.
Yer edinmemiş, iz bırakmamışlar demekki
Demek ki öyle olmuş haklısın
Yolları kapamadan ayrılmam
Atarlanılmış
Yok 🤣 yani olsa olsa böyle olurdu
hiç almadım tadı nasıl
Almak ister misin?
Ahahha
Seni çok özledim.
iyi geldi kardeş sağol
😀😀
Mutlu oldun mu?