Samimiyetin sınırları hakkında ne düşünüyorsunuz?
24 Şubat , 2024 Cumartesi 22.18

Samimiyetin sınırları hakkında ne düşünüyorsunuz?
24 Şubat , 2024 Cumartesi 22.18
Karşı cinsiyet diye ayrımcılık yapmamak gerekiyor. Arkadaşsan arkadaşsındır. Sahip olduğumuz samimiyet de illa terbiyesizleşeceğimiz anlamına gelmiyor. Ben şu ana kadar hiç ayrımcılık yapmadım kızsa da erkekse de arkadaşımdır. Çok yakınsak dostumdur, konuşmak isteyeceğim herhangi bir konuyu da cinsiyetine göre değerlendirmedim.
Farkındaysan samimiyet diyor ayrımcılık demiyor olayları başka yere çekmeyin yani sen bir kızla samimi olmayacaksın diye bu ayrımcılık anlamına gelmiyor samimiyet ayrıdır ayrı ayrıdır samimiyet başka yerde yükleyebiliyor anlatabildim mi
Tamam işte, kastettiğim de samimiyetin ayrı olmadığını düşünmem. Yani kendi açımdan bir erkekle yaşadığım samimiyet neyse bir kızla da tamamen aynı samimiyeti yaşayabileceğimdir. Yani bir kızla kurduğum samimiyetin şekli düzeyi bir erkekle olanın sahip olduğundan farklı sınırlar içerisine girmemeli diye düşünüyorum. Samimiyette benim fikrimce genel bir terbiye sınırı vardır.
Ama belki sınırlar konulmayıp çok rahat bir sohbet devam ediyorsa belli bir zaman sonra amacından sapıyor
Şimdi dostum bak sen olayı tam anlamadım benim demek istediğim şu an tabii ki sosyal hayat içerisinde ister istemezsem insanla konuşuyoruz ama yine de arkadaşın da olsa bazı insanlar da sınırlar koymak gerekir yani dostum diye aşkım canım bir tanem gibi böyle yakınlaşma şeklinde davranışlar arkadaşlık falan olmuyor
Kanka ben 15 yıllık dostum dediğim kız da sana seks yaptım şimdi görüşmüyoruz. 😂😂
Yani arkadaş arkadaşa yardımcı olabilir 🙄
Sana arka çıkayım bari biraz 😂😂
Yani karşı cins sonuçta, ilgi çekiyor mu çekiyor. Böyle şeyler de olabilir, ama bu arkadaşımızla aramızdaki bağlantıyı sağlıklı tutmaya özen göstermekle alakalı. Bazen özensizlik yaparız. Bu arkadaşlığımıza mal olur. Ama bunun için de sınırları artırıp insanlara kendimizi kapatmamamız gerekli. Benzer birşeyi ben de yaşadım ama erkek olan bir arkadaşımdan, aramızdaki samimiyete güvenip sınırları aştı ve * çektim (şeyinin fotosunu göndermek nedir abi 😂😂). Ama siz sınırı beraber aşmışsınız. Madem arkadaşlığı da koruyabilir, veya farklı devam da edebilirdiniz bence.
Kanka 11 senedir sıkı sıkı dayanmadı 😂 patladı sonunda
Rica ediyorum
Ben erkek kadın arkadaşlığına inanmıyorum açıkçası
Çok şükür düşüncelerimi söyleyen bir kız katılıyorum sana
Cevap
2Cevap
Çok samimi olursan arada duygusal birşeyler olur.
Mesafeli ve saygılı o da olmak zorundaysa değilse samimiyete gerek yok zaten.
Cok laubali değil de gene iyi güler yüzlü
Fazla Samimiyet iyi değil
Erkek ve kadına bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar