Borç olarak istiyorlar. Geri vereceklermiş..
Şu ana kadar etrafımda gördüğüm tüm gelinler bu altınları geri alamadı. Vermiyorlar. Annem de yaşadı o durumu..
Kırmadan ne demek lazım? Eşim de bozulabilir bu duruma gibi geliyor?
Borç olarak istiyorlar. Geri vereceklermiş..
Şu ana kadar etrafımda gördüğüm tüm gelinler bu altınları geri alamadı. Vermiyorlar. Annem de yaşadı o durumu..
Kırmadan ne demek lazım? Eşim de bozulabilir bu duruma gibi geliyor?
"Benim ailemin ihtiyacı var ve altınlarımı aileme vereceğim" de ve verme. Bir kere isteyemezler, çünkü altınlar kadına aittir. Boşanma davasında, son kuruşuna kadar eşinden alabilirsin. Ama eşinin maddi durumu kötüyse, üstüne buz gibi su iç. Ayrıcaeşinin ailesine vermek zorunda kalırsan, delil olması açısından, altınların fotoğraflarını da çek ve iyi sakla ki mahkemede ispat edesin. Unutmamak gerekir ki borcunu ödeyecek olanlarla, gelinden böyle bir şey istemez ; bankadan borç alır.. Ödememek için, senin altınlarını alıyorlar. Boşanma davalarına da bakarsak, hiç bir kadın geri alamamış
Cevap
4Cevap
Sakın verme. Onlar benim kötü gün altınlarım. Aramizin bozulmamasi icin aramizda para alışverişi olmasini istemiyorum de. İsrar ederse istemiyorum konu kapanmistir de. Onlar senden istemeye utanmiyor sen de vermemeye utanmayacaksin hic iyi niyetli olma eşin de bozulursa bozulsun
Bizde yengem aldı sonra babası geldi götürdü çok konu oldu altınlar ama Antepliler onlar zaten karakter olarak mahlukatlar
Bende Vermeyi düşünmüyorum ama üslup olarak kırmadan nasıl söylenir?
Yok bende hak için gerekirse kırar dökerim umurumda olmaz. Mesele dediğin gibi para değil. Enayi yerine konulmak hakkını yedirmek...
Ama şu ana kadar hiç bir gerginlik tartışma olmamışken ilk tepki nasıl verilir diye düşündüm.. hani bir anda da niye sana veriyorum bende saklayabilirim senin kadar aklım yok mu ya da illa birine vereceksem gider anneme veririm demek biraz kaba geldi. Ha çirkefleşirse tabiki hakkettiğini de söylerim.. Bir anda aşırı giderli tepki vermek istemedim.
Teşekkür ediyorummm
Bu arada geri vermezler erkek için sorunda olmaz ailem der niye geri versin falan filan yani verme banka hesabın varsa yatır oraya
Vermek istemiyorsan istemiyorum de.
Hemen araba vs al o zaman o paralarla
Dugununuzu altinlarinzii dunurlerinizi de s2ym
Boş yapma
Sizsiniz bos
Verme
Ne demek lazım
verme yasak zaten alamaz dava ederim de dudkhdidh
Verme Ne alaka
Ver ver gelir
Vermeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?