Dün sabah 11 den beri akşama kadar fenaydım başım midem ilaçla geçmedi diyorum babama bir hastaneye gidelim yarın gideriz dedi dedim geçmedi gitmemiz gerekiyor neyse gittik. Çok sıra var diyip durdu Allahtan sıra geldi. Doktor serum verelim dedi ilaç yazdı bir dahiliye gitmelisin dedi işte…babam diyor gerek varmıydı seruma neyseki oda 10 dk sürdü
Bugün aradı miden nasıl geçti mi diye sorunca tam mutlu oldum derken o zaman dahiliyeye gitmeye gerek yok dedi inanın hasta olmaktan daha ağırıda psikolojik anlamda destek görmemek. İyi değilim gerçekten. Konu 18 yaşındaki kız kardeşim olunca ben kötüyüm sana yemek hazırlasın dedim yok o ders çalışsın diyor elini sıcak sudan soğuk suya değdirmiyorlar ne istese hemen oluyor hata yapıyor kızamıyor bile ben evde bin tane iş döndürüyorum değerim yok. Yahu hastayım hasta hiç mi vicdan yok bunlarda
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu şekil babalar kapatılsın. Senin evlenmeni bekliyorlar yük olarak görüyorlar demek ki
şu an olan bir şey değil bu hayatım boyunca böyleydi yük gibi hissettirildim hep ama baksan evde bir sürü iş döndüren o evin kızıydım. evde çalışmayan erkek kardeşim bu kadar göze batmıyor düşün evde çalışmak gibi düşüncesi yok evde işe yarayan benim ama annem olacak kadın yinede oğlunu savunuyor bak çöp attı diyor sanki büyük bir şeymiş giibi. Evdeki herkes bencil kötü hayırsız rezil normal değiller. Sosyal hayatım da bu yüzden bitti arkadaşlarımla görüşmeyi kestim böyle aileye sahipken hayata karışmazsın
İyi olan her zaman ezilir. Bu sadece aile içinde değil gerçek hayatta da böyle.
18 den büyüksün
Kendin gitsene hastaneye
Neden çocuk gibi babanın elinden tutup gidiyon
Mesele yaş değil adamın altında araba var hasta halimle niye yol çekeyim çalışmıyor geçiyor kendi işlerimi görüyorum şükür ama sağlık sebebiyle olan şeyde anne babaların evlatları hiç büyümez. Sorun şu ki ben bildim bileli destek değildi bir kere bile hasta olunca iyi misin demedi umursamadı. Sadece görüntüsü var işte. Diğer akrabalar da biliyor bu adam bencil diye o adam varken rahat edemezler lafını duyduk. Ve öylede bit adam maalesef
İnsanmı baban
Vallahi çok zoruma gidiyor bana kaç yaşındasın diyorlarda mesele yaş değil gördüğüm muamele hayatım böyle geçti yanlış bir anne babaya sahip olmanın sıkıntısını yaşadım hep. Ama babam bir kız kardeşim var 18 yaşında ona çok değer veriyor ne derse evet. Evlat ayrımcılığı hep vardı bunu yaşayan bilir kimse ne demek istediğimi anlayamaz işte
Ben anlıyorum seni merak etme kaç yaşındasın nezamandir böyle anne nasil
Anne babadan da berbat kaçıp gidesin gelir o derece. Misal dün fenalaştım dedim yemeği yap evde yemeği yapan benim midem başım kötü ilaç etki etmedi o kadar kötüyüm diyor köfte kızart ver abartma dedi tartıştık daha da kötü oldum. Babam geldi yemek yok dedim yoğurt ver dedi kendide almaz işte öyle alıştırmış annem. Dedim kız kardeşim hazırlasın yok o ders çalışıyor dedi ama ne yapıyor oyun oynuyor. Düşün hasta halimle bana yoğurt getir diyebiliyor da kızı ders çalışsın diye rahatsız etmiyor hayat işte. Ahtım var hesap veremeyecekler geberince
Peki hiç neden diye sordunmu cvp buldunmu amaç ne imiş
Bulamadım bulsam çözerdim. Sorun ben değilim ailem
Sorun sensin demedim ailene sordunmu bu durumu
Ailem normal olsa oturur konuşurum gerçi konuştum da değişen hiçbir şey yok.
Peki neyapmayi düşünüyorsun
Peder sevmiyor seni
Diğer iki erkek kardeşimide sevmiyor bir kız kardeşimi seviyor. Hayatımda hiç güzel laf duymadım kız kardeşimi üzse özür diliyor bir kahve yapsa ellerine sağlık diliyor. Çeşit çeşit yemek yapıp sofra kuran misafir ağırlayan her işe yetişmeye çalışan ben bir kere güzel bir söz duymadım ne yazıkki
Sende babani skleme birak obur kizi yapsin her seysini
Ona yaptırmıyor çünkü o okusun etsin evde hiçbir şey yapmasın zaten ben varım ya. Sadece okuyor ama görsen dünyanın bütün kahrını ı o çekiyor gibi her ağlıyor ama ben kötü olduğumda abartıyorsun diyor ne var yapman gereken şey evdesin diyor. Çok bencil kız kardeşimde hayat onun etrafında dönsün kibti ilgi arsızlığı var tabi babası dağ gibi arkasında ya şımarıklık ediyor. Kız kardeşim üzülür diye aklı gidiyor ama yıllarca ailem beni paramparça etti
Annen hic mi bir sey demiyor?
Demiyor zaten evde normal dönse bir şeyler bu sıkıntıyı yaşamazdım
Babalar neden böyle..
Çok içliyorum sorun şu ki çocukluğumdan beri kötü muamele gördüm hiç hak etmediğim halde benn 18 yaşındayım dedemin başında durdum milletin ağız kokusunu çektim anneme ev işlerinde yardım ettim kız kardeşime yarı annesi gibi baktım banada sen okuyorsun ediyorsun gençsin demediler
Ayip etmiş baban
Hayatım boyunca ayıp ediyor annemde babamda.
Sanki eşya istedim keyfe keder bir şey istedim evin onca işini ben görüyorum hasta olmuşum o bile ağır geliyor