Ne yapabilirim?

sevdiğim bi çocuk vardı biz onunla uzak mesafe bir ilişki içindeyiz ve ben bi kere ailemd2n gizli yanina gittim ailem buna çok kızdı okuldan Almaya karar verdiler ve yoğun ısrarla en sonunda okula tekrar başladım ama aradan 6 ay geçtikten sonra biz hala ilişkiye devam ediyoruz tabii gizli saklı telefondan. Benim haberim olmadan Sevdiğim çocuk 14 şubatta hediye almis parasi yokken benim için sürpriz yapmak icin yanıma gelmiş ve bunu aileme öğreniyor ama benim haberim yok tabii geldiğinden ve sonra beni Tekrardan okuldan alıyorlar ve babam bir sürü hakaret ediyor Ben dedemle yaşıyorum annem babam ayrı annemle görüşmüyorum Babam da s****** değilim sadece para veriyor sonrasında Babam beni sildi ve şimdi okula göndermiyorlar babam sürekli hakaret Dedem sürekli hakaret babaannem sürekli hakaret ve ailem her zaman böyleydi Ben bir şey yapmasam da sürekli hakaret ederdi Dedem az almayacak küfür ederdi parasi kaybolunca benden bilirdi hirsiz vb hakaret ederdi Babam da aynı şekilde evden kovmuşluğu var durup dururken 4 yaşındayken kışın karısı istemiyor diye Şimdi ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok ne yapmalıyım

Ne yapabilirim?