3 aylardayız ve ramazana cok az bir zaman kaldı. Tabii kandillerde hayli mühim gunler. Nasıl grçireceksiniz neler yapacaksiniz neler yapmiyacaksınız?

3 aylardayız ve ramazana cok az bir zaman kaldı. Tabii kandillerde hayli mühim gunler. Nasıl grçireceksiniz neler yapacaksiniz neler yapmiyacaksınız?

Sevdiklerinizle bir araya geldiğiniz, kalplerinizi temizlediğiniz ve dualarla Rabbinizin rahmetine sığındığınız bu mübarek gecede, Berat Kandili’ni en içten duygularımla kutlarım. Bu manevi gecenin sizler için huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim.
Berat Kandili, günahlarımızdan arındığımız, dualarımızın kabul edildiği bir fırsattır. Yaptığımız hatalardan ders çıkarmak, affetmek ve affedilmek için güzel bir zaman dilimidir. Bu gece, kalplerimizi arıtıp, günahlardan temizlenerek Yüce Allah’ın rahmet ve mağfiretine sığınmak için son derece önemlidir.
Bu mübarek gecede, dualarımızı samimi bir kalple Allah’a yükseltelim. İyilikleri artıralım, kötülüklerden uzak duralım ve sevdiklerimizle olan ilişkilerimizi güçlendirelim. Bu gecenin getirdiği manevi atmosferi en güzel şekilde yaşayarak yeni bir başlangıca adım atalım.
Yüce Rabbimiz, dualarımızı kabul etsin, kalplerimizi nurlandırsın ve bütün insanlığa huzur ve barış getirsin. Berat Kandiliniz mübarek olsun.🙂
Bol bol dua edelim
Farkinda olmaya calisiyorum, gunun anlami onemi ile ilgili bir seyler okuyorum.
Ozellikle gece mum yakip Allaha ve peygamberlere icimden gecenleri yaziyorum, bir nevi hasbihal etme.. sonra dua ediyorum.
Kisaca hem bedenen hem fikren hem ruhen hem de kalben temizlenmeye calisiyorum.
Size de farkinda olarak gecirdigimiz guzel bir gece guzel bir kandil olsun.
Tesekkur ederim, cumlemizin amin.
Cevap
3Cevap
Benim sıradan geçer
Hayırlı kandiller.. dua okurum kendime ve sevdiklerime..
Senin de.. Kahvaltıya geçicem kahvemi içiyim biraz mutlu olayım.
Kuran okurum zikir cekerim namaz kilarim sadaka veririm
Hayırlı kandiller.
Hayırlo kandiller, ben ibadet ederim.
Helva kavururum dua okurum
Bayram gelir ellere
Sevgi verir dillere
Ver elini öpeyim ney
Elin girsin popise kfkdksk
Geziyorum alışveriş yaptim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?