en yakın arkadaşım atandı ben hala öğrenciyim benim yanıma gelecekti öncesinde de yazdı paran azsa ben hallederim rahat rahat gezelim diye ardından ben de açıkça yazdım az param olduğunu ve ertesi gün arkadaşlarımdan birinin doğum günü olduğunu orada da mecburen harcamam gerektiğini falan hallederiz dedi neyse buluştuk yemek yiyelim dedi ben yine de az tutacak bir yer var oraya gidelim dedim biraz huyunu bildiğim için boş ver gel güzel bir şeyler yiyelim dedi yemek tatlı vs. 400 küsür lira tuttu ve öderim dediği halde ödemedi herkes kendininkini ödedi şunu yiyelim bunu yapalım diyip duran da kendisiydi ardından bana flörtüne para attığından vs. bahsetti tuhaf hissettim elin iki günlük çocuğuna vicdanı rahat o kadar para verirken benim kaç senelik en yakın arkadaşım öderim diyip hiçbir şeye elini atmaması biraz değişik hissettirdi ve gerçekten son paramdı şu an 100 lirayla bir haftadan fazla idare etmek zorundayım
Güncellemeler
1 yıl
siparişi benim telefondan verdik indirim kuponum vardı onu bile bölüştürürsün ikimize dedi
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Ev & Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer