Aile & Toplum Sizce kulağa seksi gelen kız isimleri hangileri? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Modern isimleri mi seviyorsunuz eski isimleri mi Güncellemeler+1 yıl Öyle sorunca evet yaş problemi gibi olmus Güncellemeler+1 yıl Güncellemeyi dikkate almayın yanlış yere yazdım swswswsw Sizce kulağa seksi gelen kız isimleri hangileri? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ȺყαBαƙαɳ Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 97% +1 yıl Isimler Seksi gelmez, sadece kişilere yakistirilrak Seksi anılır. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bende onu soruyorum Yorumla ȺყαBαƙαɳ +1 yıl Cevaplar kafana göre veirlmez, aldigin cevaplarla idare edeceksin artik. Yorumla Soran +1 yıl Ne diyon amca ya kafan mı iyi sabah sabah Yorumla ȺყαBαƙαɳ +1 yıl Sen benden daha yaslisin gizlenerek bunu örtemezsin. Kafan basmiyorsa karsi tarafa sallama ne diyorsun diye. Yorumla Soran +1 yıl Ya isim söylicen eğlencez bitcek amma sosyolojik olaya çevirdin ya Yorumla ȺყαBαƙαɳ +1 yıl tamam abla sen bana bakma yeni kalktim daha kendime gelemeidm Yorumla
Akrep1112 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl Çoğu modern bazen de geleneksel Seksi etkileyici geliyor 0 8 Yorumla Akrep1112 +1 yıl MerveHilalİlaydaAzraÖyküSudeDamlaElif Yorumla Akrep1112 +1 yıl Ek olarak buse, ece de bana çok Seksi geliyor Yorumla Soran +1 yıl Cevapları mı okudun naptın seksi dediğim tüm isimler benim ismim kardeşlerimin isimlerinden kombo tabağı yapılmış😂 Yorumla Akrep1112 +1 yıl Yok vallahi hiç cevaplara bakmadım. Benim her zaman beğendiğim, Seksi etkileyici gelen isimler. Bir kaç tane daha var şu an birden aklıma gelmiyor. Mesela buse ece ismi de bana farklı çekici geliyor ama yazarken aklıma gelmedi o an Yorumla Akrep1112 +1 yıl Daha var ama şu an aklımda değil direk soruyu görünce. Yorumla Akrep1112 +1 yıl Benim ismim kardeşlerimin ismi derken nasıl yani Yorumla Soran +1 yıl Ilk 8 isim icinde kardeşlerimin ve benim adım var Yorumla Akrep1112 +1 yıl O zaman ailecek Seksi bir cekiminiz var desene Yorumla
Sessiz_insan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Ben Azra ismini çok severim 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence de seksi bir tınısı var🥰 Yorumla Olgunvrcu +1 yıl Oooff cok etkileyici Yorumla
Ayhanxxx31 Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl BurcuMerveAyçaEbru 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet bu isimli kızlar da cogu zaman seksi oluyor Yorumla Ayhanxxx31 +1 yıl Bizzat denk geldiğim isimler Yorumla
Tumisimlerialmisiniz Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl DamlaEceSerenGözdeÖykü 1 16 Yorumla Soran +1 yıl 5 isim yazdın 2si kardeşlerimin adı 😄 Yorumla Tumisimlerialmisiniz +1 yıl Şaka yapıyorsun 😀 hangileri Yorumla Soran +1 yıl Damla ve öykü Yorumla Tumisimlerialmisiniz +1 yıl Kaç kardeşsim Yorumla Soran +1 yıl 3 kızız Yorumla Tumisimlerialmisiniz +1 yıl Yaşlar nedir Yorumla Tumisimlerialmisiniz +1 yıl Bir de senin adın ne Yorumla Soran +1 yıl İlayda Yorumla Soran +1 yıl Ben 30 damla 27Öykü 23 Yorumla Tumisimlerialmisiniz +1 yıl Bi an üçünüzde ortaokula gidiyorsunuz sandım 🤣 Yorumla Tumisimlerialmisiniz +1 yıl Üçünğzde evlisinizdir o zaman Yorumla Tumisimlerialmisiniz +1 yıl Bi de aklıma yaş problemleri geldi 😀 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Bi tek damla evli Yorumla Tumisimlerialmisiniz +1 yıl O zaman öyküyü de ben alayım 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz en zekimiz o genetik mühendisliği okuyo😄😄 Yorumla Tumisimlerialmisiniz +1 yıl Ben de yazılım mimarıyım olur bence 😀 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Perilsu ışılsu bebeğimsu alev, yangın, 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bütün güzel kızlar bebeğimsudur😂😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Emel, Yasemin, Gamze, Dilek, Sevgi, Sanem, Yağmur, Sevda, Elif, Zehra 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Laik ama muhafazakar diyosun 😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eski ciktiklarimi saydim 😂 Yorumla Soran +1 yıl İyimiş 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Melisa bence 3 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet güzel isim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim adım Melisa ondan dedim😂 Yorumla Soran +1 yıl Seksi bi tınısı var bence. Güzel ismin var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet teşekkür ederim Yorumla Olgunvrcu +1 yıl Adini seveyim senin Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. merve büşra okşan : ) 0 0 Yorumla
reginedevil Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Esila 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ilk kez duydum anlami nedir Yorumla reginedevil +1 yıl Anlam olarak zamanı ifade eder. Yorumla
emirr26 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Jale 😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Jale seksi değil de sempatik kız hissiyatı veriyo Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Dilara Burcu Fulya Zeynep 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sacma 0 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aklımdaki ismi 0 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 465 cevap paylaştı. Valeri 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Rus mu Yorumla GameOf_KS +1 yıl Bilmem. V for vandetta filminde ki bir karakterdi Yorumla Soran +1 yıl Onlar iskoç ya da ingilizdi sanırım. O filmde en etkilendiğim hikayeydi Yorumla GameOf_KS +1 yıl Evet güzeldi Yorumla
tereyağlıbazlama Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Buseee 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Buse ilk öpüştüğüm kızın ismiydi. Adı gibi ilk öpücüğün oldu😄 Yorumla tereyağlıbazlama +1 yıl Sen kız degilmisin zaten 🙄🙄 Yorumla Soran +1 yıl Kız kıza öpüşemez miyiz ki Yorumla tereyağlıbazlama +1 yıl Garip Yorumla Soran +1 yıl Hayır değil. Yorumla tereyağlıbazlama +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Isimler Seksi gelmez, sadece kişilere yakistirilrak Seksi anılır.
Bende onu soruyorum
Cevaplar kafana göre veirlmez, aldigin cevaplarla idare edeceksin artik.
Ne diyon amca ya kafan mı iyi sabah sabah
Sen benden daha yaslisin gizlenerek bunu örtemezsin. Kafan basmiyorsa karsi tarafa sallama ne diyorsun diye.
Ya isim söylicen eğlencez bitcek amma sosyolojik olaya çevirdin ya
tamam abla sen bana bakma yeni kalktim daha kendime gelemeidm
Çoğu modern bazen de geleneksel Seksi etkileyici geliyor
Merve
Hilal
İlayda
Azra
Öykü
Sude
Damla
Elif
Ek olarak buse, ece de bana çok Seksi geliyor
Cevapları mı okudun naptın seksi dediğim tüm isimler benim ismim kardeşlerimin isimlerinden kombo tabağı yapılmış😂
Yok vallahi hiç cevaplara bakmadım. Benim her zaman beğendiğim, Seksi etkileyici gelen isimler. Bir kaç tane daha var şu an birden aklıma gelmiyor. Mesela buse ece ismi de bana farklı çekici geliyor ama yazarken aklıma gelmedi o an
Daha var ama şu an aklımda değil direk soruyu görünce.
Benim ismim kardeşlerimin ismi derken nasıl yani
Ilk 8 isim icinde kardeşlerimin ve benim adım var
O zaman ailecek Seksi bir cekiminiz var desene
Ben Azra ismini çok severim
Bence de seksi bir tınısı var🥰
Oooff cok etkileyici
Burcu
Merve
Ayça
Ebru
Evet bu isimli kızlar da cogu zaman seksi oluyor
Bizzat denk geldiğim isimler