1 aydır aklımdan çıkmıyor 25 yaşında genç delikanlılayım ama ölümü düşündükçe yaşama hevesim kaçıyor ne yaparsan yap öleceğin bu dünyada her gün ölüme biraz daha yaklaşırken nasıl mutlu olabiliriz! korkum ölüm şekli veya acısı değil iz bırakmadan yok olup gitmek daha yapılacak onca şey, kurulmuş gerçekleşmesi beklenen yüzlerce hayal varken ansızın ölüp gitmek korkuların en büyüğü değil midir? Ardında bıraktığın tüm sevdiklerin ve sevenlerin varken zifiri karanlık bir sonsuzlukta ya da 2 metre toprak altında bedeninin çürürken ne bileyim ya hiç istemiyorum ölmek bırakın beni sonsuza dek yaşarım o durumdayım. Peki siz nasıl kurtuluyorsunuz bu düşüncelerden?
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap veriyorum anda kalıp uzak geleceği düşünmeden :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ölümden korkmak bu dünyayı sevmeni gösterir ben ölümden korkmam
Tabi ki seviyorum neden sevmeyeyim
🤣🤣🤣🤣 senden bir şey olmaz sen dünyayı sev ölmeyecekmiş gibi yaşa o zaman ölümden kork 🤣🤣🤣 zebanilerle nöbetin çok olacak
Hıyarlar 1 haftaya kuruyup ölüyor zannediyordum 26 yıl nasıl yaşadın?
Bana bak lan tırrek senin ölümden korkuyorsun ya seni kıtır kıtır keserim
Ben korkmadan yaşadım senin gibi korkarak yaşamıyorum 🤣🤣🤣
O yüzden sen kendine bak karpuz 🤣🤣🤣
Senin elinden gelen anca ekmek kesmek olur burada klavye basında racon kesmeye kalma adam gibi soru soruyoruz burada bilgin varsa paylaş yoksa boş kalabalık yapma
Karpuz iyiymiş😄
🤣🤣🤣🤣 Bana bak lan senden korkan senin gibi olsun tırrek benim kim olduğum belli ama senin kim olduğun belli değil ama gireceğin yer belli
Senin gibileri çok gördüm ben 🤣🤣🤣
Bak karpuz olduğunu kabul ettin geçik karpuz 🤣🤣🤣
iyi geceler dayıcım iyi geceler
Ölümden korkuyorsan hatan vardır bunları düzelt önce ayrıca bana da olurdu bı zamanla geçti korkacak bir şey yok bı bir gerçek zaten düzgün insansan neyden korkuyorsun ki zaten
Ölünce herşeyin son bulmasından korkuyorum
Son bulmayacak cennet cehennem var cennetlik insansan oh mis
Dünya derdi bitmiş huzura ermişsin gibi düşün tabi bunun için dinine sarılmalısın
Bence asırlardır süre gelen suçları bastırmanın altın anahtarı olarak bulunmuş günümüzde ise fakirleri dizginlemek için kullanılan hepsi insanoğlunun anlam arayışından çıkmış uydurmadan başka bir şey değil
Bir amaç için dünyaya geldiğimiz zaten belli bir amacımız olmasa dünyaya gelmezdik etrafına bakınca zaten bazı şeyleri insanın yapmadığnı anlamak mümkün mesela evren tabiki de büyük bir güç el koymuş ve allahı hissediyorsan zaten anlarsın var olduğunu cevap her yerde ama insan bakmak istemeyince görmüyor
Cenneti cehennemi görmedik mesela bu da bir sınama bence görmediğin için inkar edecek misin mesela. İnancın ölçülüyor burada p yüzden yanlış düşüncelere kapılma kuran oku
Ben dini eğitimimi yıllarca epey sıkı şekilde aldım inanın bilmediğim dua yok ama inanç ile alakalı bazı sorunlarım var
Sorunun asıl kaynağını bulmaya çalış. Zaten inancın yoksa hep inanmamaya odaklı olacaksın o yüzden inanmaya da çalış
Düşünmeyerek zihnini baska seylerle mesgul ederek
Zihnim o kadar meşgul ki kpss+ bölüm dersleri+aile+ sosyal çevre+iş... gece olunca insan beynine kelepçe vuramıyor...
Guzel sarkılar dınle aklına bıle gelmez
Bir deneyeyim madem teşekkürler