Evleneli 8 ay oldu farkli sehre gelin gittim. Esim askere gitti bedelli bende aileme geldim ama esimin gelmesine az kaldi hic gitmek istemiyorum o sehre napicam cok mutsuzum gunler yaklasiyor ve ben gitmek istemiyorum keske evlenmeseydim diyorum alisamadim. Zorlaniyorum hicbir seye hevesim kalmadi.. baska bir sehirde yasamak aileden ayri cok zor degmezmis diyorum ya mutlu hissetmiyorum bu fedakarliga esim deger mi? Hayatimi mahvettim resmen. Esim iyidir temiz saf biri. Ama baska sehirde yasamak benlik degilmis
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu duygular oldukça zorlayıcı olabilir ve empati duyuyorum. Evlilik ve yer değişikliği gibi büyük değişiklikler zaman alabilir ve adaptasyon süreci içinde hissettiğiniz duygular normaldir. Öncelikle, bu duyguları içsel olarak anlamak ve kabul etmek önemlidir.
İlk olarak, duygularınızı eşinizle paylaşmanız önemli olabilir. Açık iletişim, birbirinizi anlamanıza yardımcı olabilir. Eşinizle duygularınızı paylaşarak, ortak bir çözüm bulabilirsiniz.
Ayrıca, yeni bir şehirde yaşamanın zorluklarına odaklanmak yerine, orada güzel şeyler bulmaya çalışmak da yardımcı olabilir. Yeni arkadaşlar edinmek, hobiler edinmek veya keşfedilmeyi bekleyen güzellikleri keşfetmek olumlu bir etki yaratabilir.
Unutmayın ki her değişiklik zordur, ancak zamanla alışabilir ve uyum sağlayabilirsiniz. Eğer bu duygular devam ederse, profesyonel bir yardım almak da bir seçenek olabilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılOrada hobi edinilcek hicbir sey yok cunku sehir yok sehir depremden sonra sehir denen birsey kalmadi koytenrde yaşıyoruz zaten
Soran+1 yılKonutlar kurayla veriliyor , esimin ailesi yerinde donusum sectikleri icin kuraya katilamiyorlar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzgünüm duyduklarına. Yeni bir şehre adapte olma süreci zor olabilir. Birlikte olma kararınızı verirken duygusal zorlukları hesaba katmayabilirsiniz. Şu anda hissettiklerin karmaşık olabilir. Duygularını ve düşüncelerini açıkça paylaşman, profesyonel bir yardım alman faydalı olabilir. Ayrıca, eşinle iletişim kurarak durumu anlatmak önemlidir. Bu zorluklar zamanla aşılabilir ve hayatın daha olumlu bir hal alabilir. Unutma, kişisel mutluluk ve sağlık her zaman önceliklidir.
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim Allah razi olsun hayirli kandiller
Cevap sahibi+1 yılRica ediyorum
Peki benlik değil diyorsun yarın Bir gün baban annen bu dünya dan göçüp gitti napicaksın, aa memleketimi çok seviyorum ben yine aynı şeyi soylucek'misin az biraz olgulaşın ya çocuk değilsiniz, evlenmiş'siniz diğer kadınlar nasıl yapıyor aile si uzakdayken evliliğini nasıl sürdürüyor, senin öyle yapman lazım olgunlaş biraz.
119 Yorumla
Soran+1 yılMemleket sevgisi mi bu?
Soran+1 yılAile sevgiisi mi once onu bi anla. Ailem nerde ben orada daha mutluyum. Ailem ölurse dusunuruz orasini da. Ayrixa memleketime d ekurban olayim az sosyallestim hatay enkaz her yer koytenrde yasamak cok zor. Market bile yok yakinlarda yahu alisveris bile yapmak icin magaza yokkk
Soran+1 yılMagaza derdinde miyim? Yahu en basit birseyi soyledim sna anliyor musun mesele magaza degil ya okuma ozurlusu olmayin. Canin sikildi mi bi gezebileceğim magaza dahi yok. Anliyor musun market bile yok marketttt. Canim sikildi aa suraya gidem diye bir olay bile yok. Yokkk. Babam da pisman emin olabilirsin hatayin bu kadar enkaz bi sehri oldugunu bilmiyorduk bakmamistik. Babam gitmemisti gormeye depremden sonra. Bi gittik ceyiz dizmeye evlendikten sonra hayatimizin sokunu ailemde bende yaasadik cunku ev mev yok yikilmis
Soran+1 yılYaparim sanmistim bak denedim ve ailesi tarafindan da istenmeyen gelin misim ger turlu zorlaniyorum anliyor musun o sehirde yasamamiza ragmen bir yere gezmeye gidiceksek ailesinden izin aliyoruz resmen gonullerini hos ediyoruz ne yasadgimi bilmiyorsun oranin baskisindan dolayi ailemin evindeki rahatligi ozledim
Soran+1 yılDeprem olmus biliyoruz degil mi? Ama biz bu kadar buyuk bir yikim beklemiyorduk diyorum, gormedik sonucta sosyal medyadan yansitilan gibi degildi evlendikten sonra gorduk sehri ve zorlandik. Sadece bu olsa yine kafi ailesi diyorum ailesi o sehirde yasamamiza ragmen az kafa dagitip geziceğimiz seylere dahi karisiyor mesela ben cok bunaldim esimmde oyle tatile gitmek istiyoruz kaynanam hemen koymayin para biriktirin diye tripleniyor
Soran+1 yılSehir olsaydi eger kaynanamin tavirlari inan umrumda olmazdi cunku cevrem olurdu calisirdim ederdim orada is imkani dahi yok. Ee sehir yok kaynana da boyle bunaliyorummmmm arkadasim. Bi magaza dahi yok iste yok en azindan kafami dagitmalik ciktigimda gezmelik bir yer olsa yinee alisabilirdim bi nebze
Soran+1 yılDaldan dala kondugum da yok sen anlamiyorsun hepsi birbiri ike baglantili sehir guzel olsa kaynanam umrumda olamazdi. Ee simdi sehir boyle kaynanam boyle kafami dagiticak ne aktivite yapabilirim? Gezebileceğim ne awm ne baska birsey..
Soran+1 yılAhahha aynen kanka aylik giderkeri 100bin 😂
Soran+1 yılBizim aldigimiz asgariyeye biriktir diyor aynen skskksks
Soran+1 yılKonuttan biz yararlanamicagiz ailesi yerinde donusum istedi yerinde donsuume de toki yok zaten
Soran+1 yılOkudugunu anlamiyor musun rica ediyorum sana neden nasil oldugunu tekrar anlatiyorum BOYLE OLDUGUNU BİLMİYORDUKKKKKKKK DEPREMDEN SONRA SEHRE GİDİP BAKMADİK BAKMADİ BABAM. Evlendikten sonra HEP BERABER CEYİZİMİ GOTURDUGUNUZ DE SEHRİ GORDUK BEYNİMİZDEN SİCAK SULAR DOKULDU. Bak guzelce anlattim
Soran+1 yılOrtami gormedim ben kardesim tvden gordugunle gercekte ki bir degil gercekte daha felaket. Ve bizde ailecek evlendikten sonra gorduk anliyor musun, boyle gormus olsam zaten evliligi ertelerdim ailemde aynisini diyo hep
Soran+1 yılİsine mi gelmedi yuz kez yazdim bu mesaji yuz kez. Sen bence sirf laf sokmak icin yazip duruyorsun
+1 yılAy bende bundan çok korkuyorum ya. aile evindeki rahatlık çok güzel ama eşin seni seviyorsa ailesiyle de anlaşıyorsan sorun etme bence. zaten ailenden eninde sonunda bir gün ayrılacaksın bu kadar onlara bağımlı olursan vefat ettiklerinde çok dağılırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBagimliyimda orasi ayri ama ailesini sevemiyorum bana yapmadigi kalmadi kadinin
- +1 yıl
Genelde öyle oluyorlar ya maalesef sen kendin devletin belediyenin kurslarından arkadaş edinmeye çalış boş ver
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
17Cevap
Aile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı. Yeri hele yeri kocayın evine evlenirken aklın neredeydi
62 Yorumla- +1 yıl
Of anlayınca çok komik bu cevap cşsödşsöld “yürü hele yürü” şiveyle yazmış abim
Mücadele etmeden mutluluk gelmiyor hayat hepimize birtakım bedeller ödetiyor buda senin sınavın
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
Esin geldinde bu düşündüğünü belli edersen ailesine biraktım kafasını bulandirmislar diyip ailene karşı farklı davranabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılAlakasi yok ya bastan beri tavrim buydu o da biliyor ne icin hoyle oldugumu sehir yok birinciisu ikincisi ailesinu sevemedim alisamadim
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin seni iyi s kemiyor tam bir an davalsınuz evlenecek kdr sorumluluk sahibi olgun insanlar degılseniz gece akrabasında kalan çocuklar gibi aileni ozledim siye ağlarsınız boyle temelli baba evine dön boşanıp sen mızmız vele t
08 Yorumla
Soran+1 yılOf abi ergen misin yorumlara bak anlamaya calis okudugunu anlamayaack kadar da beyinsiz olma. Diyorum ki deprem sehri zaten insani depresyina sokuyor hicbir aktiivte yok ustelik esinin ana kuzusu olmasi kaynananin herseye karismasi gorumcenin surekli kullanmasi insani daha da yipratiyor anliyor musun bu yuzdne annemi ozluyorum aile evindeki rahatligimi ozluyorum
Birde terbieyni takin anlamadan konusma beynine skarim
Cevap sahibi+1 yılBoş yapma cok beğenmiyorsan bosan kimse zorla evlendirmedi önceden bu şartları kabul etmicektn
Cevap sahibi+1 yılAna kuzusu erkegi kendin seçtin evlendikten sonra anladım deme Nisan arifesinde bile belli eder pısırık ana kuzusu herif
Soran+1 yılCanim benim hani biz farkli sehirdeyiz ya nasik anlayabilriim? Farkli sehirden tanistik hani? Nisanlilik doneminde her gun gormedim ailesini, kendisini uc bes kez anca gordum anliyor musun nasil tanimami bekliyorsun ailesini 3 5 defa gormusum 700km uzaktalar gelip gidinmedi?
Soran+1 yılAilesini bana cok iyi anlatirdi ozelliklerini xjsksksksksk oysaki tam zitti cikti yanni bilemezsin boyle de kinama basina bi gelir dunyan sasar kandil kandil beni gunahaa sokma
Soran+1 yılSart diyorsunda askim git ust mesajlari oku allah askina biz deoremden sonra sehirlerine gitmedik bu derece buyuk yikim tahmin etmiyorduk evkendikten sonra gittigimiz icin is istej gecmisti bilmem anladin mi
Cevap sahibi+1 yılKınamıyorum evlenene kdr hic ailesi ile yuz yüze gelmedin mi bence gözün yeni açılmış pısırık insanla dolmaz ona karşı oek sevginde yok gibi erkeklere güven olmaz ztn malı olarak görüyor seni istedigi gibi otur kalk
Soran+1 yılYuz yuze geldim diyorum ya insanlar yuz yuze gekince kendilerini farkli gisterirler az cok belli etmezler saklarlar. Ama dogru diyorsun ufak tefek önemsenmeyecek seyleri olmustu kadinin oradan anlamliydim. Dedigim gibi surekli gorusmedigimiz icin bilemedim
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bunu esim dahil cok kisi yasadi zaman lazim sana ama sende biraz gayret goster. Hayat boyle bisey aklin baba evinde olursa mutlu olamazsin
07 Yorumla
Soran+1 yılEsiniz nerden nereye geldi
Soran+1 yılGuzel okusaydin sehirde kurs murs hicbir sey yokkkk market bile yok yok sayili. Cunku her yer enkaz
Soran+1 yılKac km geldi esiniz
Soran+1 yılEnkaz sehri sehir yok oldu hatayda kardesim market bile zor uzakta
+1 yılAnakuzusu erkege hayir degil, anakuzusu kiza da hayir diyoruz.
12 Yorumla
Soran+1 yılYorumlari okusaydin az cok benim ne demek istedigimi anlardin, ben degil esim ana kuzusu ! Ben aile evindeki rahatligi ozluyorum orada her ota boka karisan kaynanami, annesinin korkusundan birsey yapamayan kocami degil
- +1 yıl
Haddin ibildir herkesin!
+1 yılbu durumu konuşun onunla, yani olumsuz sonuçlansada bilmesi gerekli bence. şu an olmasada belki ilerde fikri değişebilir.
00 YorumlaEsinle bu durumu konus ve beraber bi karar verin. Mumkunse cok gecmeden bosan yoksa cok pisman olabiirsin
00 Yorumla
+1 yılÇevre edinirsen sevebilirsin seni oraya bağlayan sadece evlilik olduğu için sıkılıyorsun
013 Yorumla
Soran+1 yılCevre edinilmez oyle kolay kolay deprem sehri her yer enkaz yikik dokuk
- +1 yıl
Toparlanır inşallah 🤧 eş olmak böyle bir şey zaten iyi yaşasan da birliktesin kötü yaşasan da
Soran+1 yılYaoamiyorum iste ben oraya ait degilim ailesini sevemedim sevmiyorum hic isinamadim insanlarina gorumceme eltime yapamiyorum
- +1 yıl
Mecbur bu zamanlarda geçer merak etme zor gördüğünde kolaylıklar vardır
Soran+1 yılGecmiyor valla ailesi de beni hic sevmez fikirlerimi umursamaz zaten istenmeyen gelinmisim 😅 duymustum
- +1 yıl
Herkes her şey söylüyor tanımadan yorum yaparlar onlar seni sevmiyorsa sen onları sevmeye çalış değişiklik olur
Soran+1 yılBeni sevmeyeni benim sevmem eziklik degil de neyy beni sevmeyeni saygi duymayani ben hic duymam
- +1 yıl
Tam aksine sana diken uzatana gül vereceksin eziklik değil bu
Soran+1 yılİyice agzima etsinler diye mi
- +1 yıl
Gereksiz dolduruşa gelme hepsinden birşeyler öğrenecekmişsin gibi konuş fikirlerini al bu şekilde saygınlık kazanılır
Soran+1 yılYok canim neler cektirdiker bi bilsen yedigim yemege dahi karisirlardi oyle soyleyim. Beni yok sayiyorlar ogullarini haka bekarmis gibi istedigini yapiyorlar uzerimizde
- +1 yıl
Kale içten fethedilir işte sen onlara yüz vermediğin için bu şekilde oluyor
Soran+1 yılYuz de verdim zamaninda daha da pisirik sandilar guler yuzlu sandikar beni gorumcemi basima koydular sizle yasasin diye allah askina neyin fethedilmesi. Fazla yuz verdim 400gr altinimi istiyorlar
Sevdigin insanla yasamak guzeldir bence uzulme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOlur böyle sendrom zamanla azalır. Hele çocuğun olunca anlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sözlum de baska ulkeye gelicek onun icin cok zor olacak ama alisir zamanla destekcisi var neyseki zaten o da benim
018 Yorumla
Soran+1 yılErkek icin ne var kizlar icin daha zordur bunu unutma
Cevap sahibi+1 yılÖylede annesi kardesi hele kendisi cok özlerker birbirlerine cok duskunler zaten ilk zamanlar guzel gecer ama sonra bunalima girer
Cevap sahibi+1 yılAma bence sen bi dusun sevdigin asik oldugun adam yaninda ailende baska sehirde baska ulkede degil yanlarina gidip kalirsiniz ne olacak yani sonra geri eve dönersiniz tatil gibi dusun bunu
Soran+1 yılTesekkur ederim ama iste olmuyo surekli agliyorum psikolojim coktu.. esiniz hangi ulkeden geliyor ve niye
Cevap sahibi+1 yılYa canim keske evlenmeseydin evlilige hazir degilsen🥲 daha esim degil sözluyuz de ben yudrt disinda oturuyom o turkiyede evlendikten sonra insallah yanima gelicek
Soran+1 yılSiz nerdesiniz peki biliyorum sozlusunuz esiniz olcagi icin esiniz dedim
Cevap sahibi+1 yılBen finlandiya’dayim
Soran+1 yılEsiniz yurt disi icin geliyor olmasin
Cevap sahibi+1 yılHayir ya😂 o zaten benden önce baska ulkeye gidicekti yakin akrabalari var amerika hollanda’da ilk konustugumuzda öyle dedi gitmeyi dusunuyorum haber bekliyorum ama sonra fikri degisti
Soran+1 yılAnladim mutluluklar dilerim
Cevap sahibi+1 yılSenin durumun nasil Şu an ? Esim hic birsey farketmiyormu ya
Soran+1 yılEsimle de konustum ki onun elinden gelen birsey yik maalesef
Cevap sahibi+1 yılPeki ayrilmayi dusundunmu o bisey demdimi
Soran+1 yılDusunemiyorum esim cok seviyor ona bu kotulugu yapsam buyuk bir ah alirim bende cok seviyorum ama olan kendime oluyor yiprandigimla kaliyorum sevgi bazen yetersiz kaliyor bu durumlarda
Soran+1 yılİnsan sagligi daha onemli cunku
Cevap sahibi+1 yılAnliyorum ama bir daha dusun konus et ailenle konus böyle tek basina strese girer allah korusun hastalanirsin
Soran+1 yılTesekkur ederim asko
Cevap sahibi+1 yılRicaa💗
Şehir bu kadar önemli mi? Yani ist Ankara İzmir gibi bir şehirden Bayburt’a falan mı gelin gittin?
04 Yorumla
Soran+1 yılHatay deprem bolgesi heryer enkaz dogru duzgun birsey yok ayrica sehir onemli degil cevrem inemli
Soran+1 yılSorumsa da yazmisim alisamadim kimsesizim olmuyor ailemi ozluyorum
Soran+1 yılAnkaradan hataya
Gizli Üye(25-29)+1 yılAga beee keske evlensem dyom bende uzulme alisirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirsin ya niye biyle dedin
Cevap sahibi+1 yılSevdigim var ne vakit evlencez belli degil ondan
Soran+1 yılEvlenirsin sizde bitiyor is
+1 yılTaşınabilirsiniz senin de mutlu olacağın bi şehre
03 Yorumla
Soran+1 yılTasinamayiz orada isi cunku
- +1 yıl
orada kendine bi hayat kurmaya çalışabilirsin
Soran+1 yılBeceremedim ki bu soruyu sordum :(
- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin ailesi İle aran da yoktur senin
02 Yorumla
Soran+1 yılYok evet nerden bildin😁😁😂😂onlardan dolayi sevemedim ya orayi
- +1 yıl
😂😂😂 yanlız değilsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir işte çalışmıyorsan hayat çok sıkıcı zaten evde insan kafayı yiyo.
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten hatayda calisma imkani yok her yer enkaz.
Cevap sahibi+1 yılAilenin yaşadığı şehire taşınsanız
Soran+1 yılKurumsal is birakamaz ya
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşiniz iyiyse zamanla oturur her şey.
10 Yorumla
+1 yıle niye evlendin
00 Yorumla
+1 yılGün içerisinde görüntülü konuşabilirsin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sen artık evli bir kadınsın aileni unut
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEsini de al ailende kal
04 Yorumla
Soran+1 yılYok artik ailem mi beslesin bizi sacmalama
Cevap sahibi+1 yılO zaman eşin gelince evinde otur arada ağlarsın getirir oda
Soran+1 yılEv de oturmayip nerde oturcam allah askina
Cevap sahibi+1 yılAnladım canım
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşine söyle taşının
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmutlu degilsin o zaman
00 Yorumla
+1 yılEşini sevdikçe özlemin azalacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnapacan mecbur boşuycan o zaman bacım
00 Yorumla
+1 yılyani su an esin yaninda yok
02 Yorumla
Soran+1 yılHe nie
- +1 yıl
burdamisin
Zamanla alışırsın
00 Yorumla
+1 yılboşan gitsin
00 YorumlaKaç yasindasin
00 YorumlaAilenlede görüşün gidin gelin unutmayın ailenizi
00 YorumlaEvli biriyle konusnaya cok ihtiyacim var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnne kuzusuysan evlenmeseydin yazık adama
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara oku bacim surekli aciklama yapamicam sana bu cumleden ana kuzusunu nerden cikariyon bos yapmissin
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar haklısın kş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılOzlersin
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026