Çoğu pkk destekçisi mi? Güvenilir mi pi* midirlwr ne biliyprsunuz onlar hakkında?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayatında görebileceğin en iyi insanlar pkk desteklemesi seni bağlamaz hepsi evine buyur eder sofrasını açar. Basın sıkışınca koşarlar
Pkk'yı desteklemesi seni bağlamaz ne demek ya, vatansız, satılık seni!!! İki kaşık yemeğe, bir gülen yüze vatan mı satılır, hain!!!
Orada yaptım askerliği halk taslıyordu kirpi aracı sonra helikopter ile çıkmaya başlamıştık
O kadar mı nefret ediyorlar türklerden
Birde madem bu kadar türkleri sevmeyip en çok da İzmir gibi türklerin en çok yaşadığı yerlere gelme sebepleri ne jsksnd
Ben söyle düşünüyorum hükümet ile aşiret liderleri anlaştı kurt nüfusunu İzmir’e kaydırıp biliyorsun zaten cok cocuk yaparlar oy bakımından CHP yi indirmek amaç tabi bu benim şahsi düşüncem hiçbir yerde görmedim duymadım bu düşünceyi. Büyük resmî tamamlayacaklar bu şekilde
Mantıklı düşüncen aslında olabilir. Gerçekten iğrençler ya tiksiniyorum hepsinden
Dünya yaşanılacak yer degil aslında
En çok şehir Şırnak’tan çıktığına göre
Şehit *
Ben çok olayları bilmiyorum da bunların ideolojisi nedir neden türk askerini öldürüyorlar amaçları ney
Nerede yaşıyorsun 🤦♀️
İzmir ya 18 yaşındayım ve çok olaylara hakim değilim yeni yeni araştırıyorum
Şırnaklı bi arkadaşım var da bu sene tanıdım çok aşırı kürt milliyetçiliği yapıyor bazen
Pkk yanlısı muhtemelen uzak dur.
Kürtler ayrı ülke ve bayrak istedikleri için dağa çıkıp askerlerimizi şehir ediyorlar
Birde madem bu kadar türkleri sevmeyip en çok da İzmir gibi türklerin en çok yaşadığı yerlere gelme sebepleri ne jsksnd
Türk kızı severler amaç kız düşürmek. Kompleks var bir de. Bizim milletin yabancılara gavur deyip Rus kızlara bayılması gibi düşün
Yok arkadaşım kız ve gerçekten sanırım pkk yi destekleyen birisi çünkü aşırı kürt milliyetçiliği yapmaya çalışıyor ve türkleri durmadan kötülüyor izmiri sevmiyor falan bende dedim ki o zaman ne işin var gelmeseydin kürdistanınızdan falan dedim baya yükseldi bana dövcekti sşsşdöldkspdn
Ya Kürtler çok garip bir toplum. Bak benim üniversite de Urfa Mardin Diyarbakır Bitlis Van Muş gibi illerden arkadaşlarım oldu. Hepsi milliyetçi gibi görünür ama birbirlerini sevmezlerdi.
Mesela Mardinliler urfalılardan uzak dur derdi 😄 Diyarbakır’lılar Mardin’den uzak dur diyor ve çoğu böyle. Kendi dillerinde bile bütünlük yok. Muşlı urfalıyı anlamıyor urfalı Mardinliyi… ama Türklerle genel sohbetleri oluyor. Sorun Kürt Türk muhabbeti vatan millet konularında genelde 🤷🏼♀️ ondan diyorum tuhaf milletler diye…
Ya sorun ırk falan da değil pkk yı destekleyenlerin hepsi benim düşmanımdan farksız ya. Mesela çok nadir de olsa bi kürt arkadaşım ığdırdan hdp yi ailesi falanda hiç sevmezlermiş yani ailecek türk milliyetçisi insanlar ama kürt aslında. Hatta düğün videolarını görmüştüm basbaya o bozkurt işareti var ya düğün bitimi hepsinin o işaretle videosu var. Böyle olması gerekiyor. Hdp pkk ya destek verenler ülkeyi bence bölmeye çalışıyor ve sürekli de dışlanıyor özellikle çok türkün yaşadığı illerde
Iğdırlı arkadaşın tam Kürt olmayabilir. Melezdir büyük ihtimal. Benim Kürt-Türk evliliğinden olan arkadaşlarım pkk yanlısı değildi. Bazıları MHP liydi. Yani tüm Kürtler hdp li değil. Hepsi de tam Kürt olmayabiliyor. Dediğim gibi bazıları melez olduğu için artık kaynaşma oluşuyor ama koyu Kürtlerden uzak dur..
Yok ikisi kürt bildiğim kadarıyla ya ve akrabalar sanırım
Dediğin şey mantıklı değil ama 😬
Hem anne tarafı hem baba tarafı komple Kürt olan insanlar Türk milliyetçi olmaz. Orada yanlış veya eksik bildiğin bir şeyler olmalı..
Yani evet çok ayrıntılı sormadım bende bide çoğu kürt pkk yanlısı mı yoksa azınlık mı bunu destekleyen
Anna baba tarafı tamamen Kürt olanlar doğrudan pkk yanlısı olmasa bile Kürdistan hayali var. Bu da aslında bir nevi aynı kapıya çıkıyor..
Ya anlamadığım şey de şu kürdistan kurulsa orada yaşamaz bunlar İzmir İstanbul gibi gelişmiş büyük şehirler varken ordaki dağ taş şehirlerini kim ister ki
Kıbrıs’ta da bulundum çoğu memleketine dönmk bile istemiyor. Ondan diyorum ya biraz tuhaf garip bir ırk bunlar diye. Milliyetçi görünüp Türk kızı kovalarlar. Kendi ırkından olan öteki şehirdekileri sevmezler. Doğudan batıya koşup oralara yerleşmek isterler ama hayalleri Kürt Ülkesi kurmak… baya tutarsız bir ırk anlayacağın
Ahaha daha iyi özetlenemezdi cidddenn
güzel kardeşim pustum hainim pkk imsi bisey
Pkklı çoğu
Pkk li cok 3vet