Aile & Toplum Odanızı toplayabiliyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor odamı toplamak için hiç motivasyonum yok günlerdir altı üstüne gelmiş halde 😓 Odanızı toplayabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Fotografa bakınca kafama biri ateş etti sanki 🤦♀️ 0 0 Yorumla
Misandrizm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Tek odamı değil evi genelde sürekli toparlar temiz tutarım 😄 0 0 Yorumla
__Justimagineit Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Evet oda daima toplu olur karışıklık ve dağınıklık sevmiyorum içim daralıyor 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne pasakli biseysin sen mk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl foto bana ait değil aw düzgün konuş Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu oda seninse, büyük pasakIısın 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Her zaman düzenli. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fotografa bakınca kafama biri ateş etti sanki 🤦♀️
Tek odamı değil evi genelde sürekli toparlar temiz tutarım 😄
Evet oda daima toplu olur karışıklık ve dağınıklık sevmiyorum içim daralıyor
Ne pasakli biseysin sen mk
foto bana ait değil aw düzgün konuş
Bu kadar olmasada dağınık
Bu oda seninse, büyük pasakIısın
1 haftadır evi süpürmüyorum ne diyorsun 😂
Evet takintiliyin