Alenen bir şeyi yok itham edebileceğim ancak üslubu çok rahatsız edici geldi söylemek doğru olur mu… saklamak etik gelmiyor

Alenen bir şeyi yok itham edebileceğim ancak üslubu çok rahatsız edici geldi söylemek doğru olur mu… saklamak etik gelmiyor

Yav bi derdini anlasaydın ilk önce belkide sana nişanlısıyla ilgili bir şey soracaktı.. kız rahat bir tiptir belkide. bazı insanlar böyledir.. herşeyden bir mana çıkarmaya alışmış bir milletiz.. aleni şekilde sana absürt bir şey de yazmamış üstelik..
Bana özelden napıyorsun görüşemiyoruz vs tarzında yazması normal gelmiyor art niyetlilik yaptığımdan değil rahatlığından rahatsız olduğumdan bu tepkim sonuçta en küçük kelimem farklı anlaşılıp bana bi dost kaybettirebilir
Cıvık bir kız belli.. senin yazdığın usturuplu cumlelere lakayit bir tavır takınmış.. gülme emojileri filan.. bu rahatlığı ilginç nişanlı bir kız için.. işin ucunda bir eşek şakası varsa bana göre sen bu erkek arkadaşına yol vermelisin..
Yakın arkadaşın seni mi deniyor acaba çözemedim. Ama eğer seni denemiyor da bu kadının karakteri böyleyse net ss alıp at buna yol versin bu karıdan bir cacık olmaz.
Cevap
5Cevap
Söylemelisin bence
Kız geyik yapiyor erkek kendi kendine kafasinda birseyler kurup konuyu baska yere cekiyor. Klasik orta dogu erkek profili. Yapma sen bacimsin felan durumlari.
Bence yakın arkadaşına bu ss'yi at belki de seni deniyorlardır
Belki arkadasinda olabilr seni denemis olabilir sen en iyisi soylee
Ağır bir itham sonuçta nasıl söylenir ki böyle bir şey… hem kadın ne yazdım sanki dese ben ortalığı karıştırmış olucam
Arkadaşına söyleme ilk etapta.. Kızı uzak tutmaya çalış..
Eğer gerçekten değer verdiğin bir arkadaşınsa bence ona konuyu aç yani ilerde sen olmasan bile arkadaşını başka biriyle boynuzlayacaktır
Ss alıp knk. bunlari yazdı haberin olsun de hem kız kötü bir şey dememiş
Yakın arkadaşım diyorsun söylemelisin daha sonra evlilik sonrası daha çok üzülmemesi için söyle
Kesinlikle soylerdim.
Soyle de ne istiyormus
Kesinlikle söylemelisin
bence bir daha yazarsa söyle
Harbiden saçma kötü bi durum
Söylemelisin bence bir an önce.
Fb olmak istiyor
Saklarsan üstüne kalır söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?