Merhaba mümkün olduğunca kısa tutmaya çalışağım bir (sorun) unumu paylaşmak istiyorum fikir belirten herkese teşekkür ederim.
Hiçbir zaman bir ilişkim bir birlikteliğim olamayacağını düşünüyorum. Bunun sebepleri kısaca mükemmeli aramak istisnasız sadakat saygı sevgiyi aramak olduğunu düşünüyorum. Hiçbir şekilde aradığım kusursuz birlikteliği yaşayabileceğim bir kadının olduğunu düşünüyorum ayrıca kendiminde kusursuz olduğunu düşünmüyorum anlicaniz ne kendime nede herhangi birinin istediğim iliski düzeyini karşılayabiliceğine dair güvenim yok. Onaylamayacagm birtakım sıkıntıların eksikliklerin olduğu bir ilişki yaşamaktansa ne k3ndimi nede bir başkasını üzmek hakkını yemek gibi tatsız olaylar yasamamk adına hiç bir birlikteliğe girmiyorum. Bunun beni ömür boyu yalnız yaşamak zorunda bırakacağı bir (sorun) olduğunun farkındayım. Yalnız bu duruma dışardan baktığımda bir sorun olduğunu kabul ederken kendi içimde bir sorun değilde sadece kaliteli bir birliktelik aradığımı düşünüyorrm. 36 yaşındayım bi kaç flört denemem oldu hepside güvensizlik saygısızlık vs sebeplerden ötürü bitti. Acaba ömrümün sonuna kdr yalnız kalmayı bi şekilde başarmalımiym yoksa kurallarmdan prensiplerimden mecbur ödün verip bile bile kendi tabiirimle sahte bir ilişkimi yaşamalıyım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer