Şimdi şöyle 2 3 yil falan önce babam yurt dışına çıktı kimsenin haberi olmadan hata biz bile babam hava limanına gittiği zaman örendik veda etme şansımız bile olmadı okadar
Neyse anlatmaya başlayayım babam gitti sonra insanlar beni hiç bir zaman göremedi sadece hakkındaki söylentileri falan duydular biraz abartı vardı ama yapacak bir şey yok resmen ben bile uyhhhh diyorum bazı duyduklarıma tek iyi şeyler sağolsun hiç kötü bir şey konuşmamışlar zaten isteseler bile bulamazlar o kadar
Bir kaç hafta sonra babaannemin arkadaşları falan gelmeye başladı hiç gelmezlerdi 😂😂😳banada kave yap dediler bende yaptım sonuçta misafir gelmiş oturmamak ayıp olurdu neyse birşeyler söylediler ama ben tam anlamdim sonrada gittiler böyle bir kaç gün gelip gitti kadın sonra ben telefonlardan anlıyorum biraz birde her gelişinde ölümü överdi bende içimden derdim ki bu ne ya sanki dünyada başka çocuk yok gibi
Sonra geldi dediki bana bazı fotoğraflarım var konuları kurtarırmısin dedi bende evet telefonunu verirmisin dedim babannem bir anda kayboldu sonra bir kaç fotorafi kurtardım ve ne göreyim yedekleri var miş fotoğrafların 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Bende görmemiş yaptım sonrada bak bu benim oğulum yakışıklım dedi evlenmek ister misin pat diye söyledi ben ne diyeceğimi bilemedim babannem yaşında hayatımda hiç kalp kiramaiştim bende yok okuyacağım dedim yide okursun dedi bende yok istemiyorum dedim ısrar etti bende türkçe olark kardeşim dedim oda beni çağırdı bende kadina dedim ki beni çağırıyorlar ve gittim
Ertesi gün 4 yaşımdan beri beni tanıyan yan konuşu vardı neyse benimle sürekli konuşurdu neyse türklerdi bu arda mutfak camını siliyorum kapı çaldı geldi bi kahvenizi içeriz dedi ben çokta işim vardı kafeyi halam yaptı odaya bile girmedim meyerse beni olduğuna istiyor muş 🤦♀️🤦♀️🤦♀️babaannemde ben bilemem ki babası na bi sormak gerek dedi sonra ısrarla istedi beni bu konuşmadan haberim yoktu 1 hafta sonra oldu😂😂
Balkona çıkıyorum bana bakıyor çamaşır asiyorum bana bakıyor bende acaba bende bir şey mi var diye düşündüm 🤦♀️🧐🤔🤔
Hata biz valizleri bile hazırlarken gelip istedi bende ozamandan bu zamana kadar canına tak ettmişti bende dedim ki evlilik istemiyorum ve senin oğulun her gün sevgili değiştiriyor mahallede kiz kalmadi onun sayesinde dedim 😂😂😂😂
Kardeşimde dediki o zaman babam onlar için bir engeldi onlar için ne kadar isteyenin var halada bu konuda dalga geçiyor 🤦♀️😂😂
Son bir şey anlatayım babama telfon çalınca konu kiz istemeye gelince babam da benim en büyük kızım 15 16 yaşımdaysan bana 12 13 yaşında diyor ve valaha çok sorun çıkartıyor kardeşi ile sakız için kava ettiler derdi 😂😂🙄🙄😳
Bende babama bakarım ne zamana sakız için kavga ettik biz derim babama gözü ile kirpardi😉😉
Umarım bugün kü hikayenin yerini tutar (uç)
🥰🥰🥰 annem hatırlattı aslın da anlatmayacaktım ama hikaye yerine ve sende komik anılarını anlat dedin 🤷♀️😉😉🥰🥰🥰
Bu arada fark etmemiştim çok uzun yazmışim 😅😂🤣🤣😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer