Güncellemeler
+1 yıl
Açık sözlü olun yeterli?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Sevgilimin yakın bir kız arkadaşı pilatesle ilgileniyor ve kollarının güçlü olduğundan söz etti yenemedigim kız yok bi erkek kaldı gücümü denemedigim gibisinden laflar etti ve kız arkadaşım ordan lafa atlayarak aşkım sen onu yenersin herhalde dimi dedi bende yenerim ama ne gerek var gibisinden bir şeyler söyledim ve bunun pilatesci arkadaşı iyice gaza gelerek tamam gel kapışalim bakalım diyince el mahkum girdim güreşe ve sonuç 🤦 yenildim... Sizce bu durumda rezil olmuş muyumdur kız arkadaşımın gözünde benim hakkımda nasıl bir sahne canlanmistir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kötü olmuş ben direk sevdiğim kıza yenildim
Nasıl olmuştu anlatır mısın biraz?
Bi tanesi hesabımda var fakat yine yenildim
hayır kıza karşı kaybetmen iyi olmuş
Ne açıdan iyi olmuş açar mısın biraz?
Bir şey olmaz gülüp geçmiştir
Erkekligim ne olacak ya peki?
Kestir onundekini sfsgehe
Ne diyim simdi
Umarım kız arkadaşım da böyle demiyordur içinden😅 erkek olarak bir kıza yenilmek kolay hazmedelecek bir şey değil
Kızda koca seyit olmasaymis öyle bilek gücü mü olur
benim de başıma gelmişti , olmuşsundur
Sende nasıl oldu bu durum açar mısın biraz dostum?
sevgilimin benim sevmediğim bir arkadaşı vardı kız da bunu fark etti kız kilolu değildi ama bilekleri falan genişti yani kolları sağlamdı neyse ben kız terslediğim için espri konusu oldu bari bilek güreşi yapın dedi kız arkadaşım kız ısrar etti korktun mu falan dedi yaptık beni yendi ben tekrar yapalım falan dedim yaptım yine yenildim kız baya iğneli kahkaha attı alaycı bir tavra girdi sende hiç güçlü değilmişsin falan dedi kız arkadaşım konuyu değiştirdi falan kızın genel tavrı çok değişti ama bana karşı üstten konuşmaya başladı falan en son ben yediremedim tekrar istedim yine yenildim kız baya alaycı şeyler söyledi falan
kız arkadaşım görmezden geldi ama
Çok kötü olmuş 🤦 Kolay mı yendi yoksa zorladın mı peki? Direnebilmisindir umarım?
ilkinde rahat yendi çünkü ben beklemiyordum ama diğer ikide zorlandım
ben bir soru sordum onu yorumlar mısın
Benim kız arkadaşım da görmezden geldi olabilir herkesin gücü bir olmaz falan dedi ama bir yandan da hayal kırıklığı yaşadığını yüzünden anlayabildim dostum..
sen tam anlatsana benim gibi
kız nasıldı vs
Dostum şöyle. Baş başa bi cafeye oturduk manitayla sonra benim kızın telefonu çaldı birazdan ordayım misafir olacağım size diye. Neyse sohbet muhabbet derken konu bilek güreşine geldi beni hiç bir kız yenemedi şimdiye kadar dedi bir erkek kaldı denemediğim dedi benim kızda atladı ordan o zaman Serkanla bi deneyin dedi bende yahu ne gerek var falan diyince arkadaşı olan kızda ne o korktun mu dedi... Kaldım mecbur denemeye ve sonuç 🤦 yenildim
Kız 1.70 boylarında 50 55 kilo civarı bildiğin ince uzun bir kız ama kıza nasıl oldu bilmiyorum gücüm yetmedi... İkinciye denedim bu kez 20 dakika sürdü aşağı yukarı ama sona doğru bileğim pert oldu ve yine yenik düştüm...
bana mesaj atsana kanka
Boyun kilon kaç
@usererer7919 1.80 56 kiloyum
Kız arkadaşın kendi yapsaymış