Bende hayır dedim inanmadı ve orada bir kaç defa sordu bende haliyle sinirlendim ve inanmıyorsanız doktora gösterin dedim neden kavga edelim o derece dememe kalmadan kapa çeneni vs demeye başladı ben sesimi yükselttik istemsiz ama oturumu dilesemde çocuğuna beni. İle olduğum için mikrop dedi banada onada hakaret ve kötü söz soyledi bende sinirlenip eşinin telefonundan onun hatalarını yazdım şimdi çocuğunu ne arıyor ne soruyor ve eşim bundan sen sorumlusun beni ailemden kopardın diyor annesi beni ezelden beri istemiyordu sevmiyordu yeri geldi aralarını bile yapmak istedim ama bende artık doluyorum o durumda eşim gerçeği savunabilir ben eşinin adına annesine yazmazdım.
Eşim annesine ya beni arar ya görmeye gelir ya da ömür boyu yüzümü gorenezsi. Demesine rağmen 2 aydır aramıyor bugünde bana eşim kin duyduğunu söyledi tek suçum annesinin neden öyle yaptığını kötü biri olduğunu böyle devam ettiğin için üzüldüğünü ve neler yaptığını dile getirmek ve annesine gerçekleri anlatmam di..
Kadın her zaman onun ailesi önemli mi
Git o kızın yanına
Sen mikrop o mikropsin vs diyor
Çocuğunu aşağılıyor boynunu öpmekten iz olduğunu anladığı durumda çok ağır konuşuyor ara bozmak için bende böyle bilerek yaptığını bildiğim için eşimden yazdım.
Beni babam annemi tanımadan ne işin var t. cavuzcu mu ailesi ne belli değil demiş
Bana o... rpu demiş birine nasıl sakin kalayım kaldım ama o gün son demleriydi bir birinizi mi tirmaliyorsunuz demesine kadar tutmuştur zaten kendimi anneyim düşünüyorum onu diyor ama iki aydır aramıyor benim eşim adım atmadikca inadını kırıp asla aramaz. Sorun bende mi bugün eşim teli kapattı sen ailemden kopardın beni dedi annemlerde kalıyordum dişçi için
Eşim annesine ya beni arar ya görmeye gelir ya da ömür boyu yüzümü gorenezsi. Demesine rağmen 2 aydır aramıyor bugünde bana eşim kin duyduğunu söyledi tek suçum annesinin neden öyle yaptığını kötü biri olduğunu böyle devam ettiğin için üzüldüğünü ve neler yaptığını dile getirmek ve annesine gerçekleri anlatmam di..
Kadın her zaman onun ailesi önemli mi
Git o kızın yanına
Sen mikrop o mikropsin vs diyor
Çocuğunu aşağılıyor boynunu öpmekten iz olduğunu anladığı durumda çok ağır konuşuyor ara bozmak için bende böyle bilerek yaptığını bildiğim için eşimden yazdım.
Beni babam annemi tanımadan ne işin var t. cavuzcu mu ailesi ne belli değil demiş
Bana o... rpu demiş birine nasıl sakin kalayım kaldım ama o gün son demleriydi bir birinizi mi tirmaliyorsunuz demesine kadar tutmuştur zaten kendimi anneyim düşünüyorum onu diyor ama iki aydır aramıyor benim eşim adım atmadikca inadını kırıp asla aramaz. Sorun bende mi bugün eşim teli kapattı sen ailemden kopardın beni dedi annemlerde kalıyordum dişçi için
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eşinin annesi baya dengesiz biri olmalı. Sonuçta evli insanlar birbirini tırmalar ve bu kimseyi ilgilendirmez. Sonra bir kaynana, gelinine böyle kötü sözler kullanmaz. Ortada garip bir durum var. Bence hiç aralarına girme bırak kendi aralarında çözsünler.
Ya bana annemden sen kopardın demedi uzdu kendisini annesi aramiyor diyor bayrama gidicem. dedn git karışmadım zaten ilk defa baş başa bayramımız olacaktı sorun bile etmem annesidir ama bize ısrarla sormuş inanmaması devamlı hakaret ertmedine dayanamayıp sonra bana alınganlık yapma annemden se kopardın ben dedi yaptıklar olsun ben onların düzelsin diye elinmdr geleni yapmıştım ki kendisi benim annem düzelmez bırak sen annemle aramı yapma. demisti zaten bozuktu ve ben koparmsim uyuyamadim. uzyuntuden
Üstüne seni bende başkası çekmez kabul etmez gibi konuştu beni bir başkasının çekmesine gerek yok onunda aynı şekil o beni çekiyorsa sevdiği için çeksin zaten arayış içinde değilim ama. Ara bul çeksin gibi kelimeleri ile birlikteliğimiz bitecek beni başkalarına yönlendiriyor
Evlik işleri pek kolay değil ve biraz tecrübeli biri olarak söylüyorum. Hem canını sıkma hemde aralarına girme. Bırak ne halleri varsa görsünler.
Görsün zaten ucu banada değmeze umurumda değil devamlı kas çatıyor evindeysek ağır konuşuyor cocuguna bile ama yinede annesine ağlıyor annesini sevdiği kadar annes çocuğunu sevmiyor kini daha ağır demekki be eşime küsüp de anneme gelebilirim bende seni aramazdim Nnene darilip dediğimde keşke gitseydin deid madem bende önemli bir iki eşyamı alıp da anneme gelcem kiminle evleniyor çıkıyor konuşuyorsa konussun
Zaten sevmiyor beni kin duyuyorum diyor ve git bul git bul diyor oda bulsun bende rahatlayalim en sonunds
Böyle bisey olabilir mi
5 senedir beraberiz
Gerçekten de bu gece uzuntuden uyuyamaidm ama gerçekte beni kaybetti yavaş yavaş bunuds bilsin keşke leri gerçek olacak merak etmesin
Bende senin kadar üzüldüm. Kadınlar her zaman daha fazla çaba harcıyor ama erkler bunu hiç anlayamıyor. Tabii seni kaynanayı bu kadınların dışında tutuyorum.
Klasik Türk anasi sorunu😀😀😀 hey allahim ya bu kayinvalidelerden çektiği nedir bu Türk kadininin södmslldıd
Kadin terbiyesizin teki siz evlenmeden önce nasildi bu kadin sonradan mi değişti
Zatn kabul etmiyordu ilişkimizi istemedi ki
E niye evlendin keşke yapmasaydin bu analar hep sorun çikariyor hep etrafimda bile öyle
Ben sadece sevdiğimden
Farkettim
Gerçekleri söyledim de eşine işte konu açilirsa sen de kabul et de haklının yaninda dur de bari
Desem ne olcak dedim zaten bende neden yazdın sen kopardın diyor annesi kötü davranmayı bırakıp üzgün olsada değişip de cocuguna iyi davranmaya başlayabilirdi silmek rest çekmek yerine
Benim annem varya beni bir anlatsana ikiye kıyamaz iki aydır aramadı çocuğunu okula aydır. Sırf bu sebepten
Ve gerçekten keşke yazmasaydım da annemin evine gelseydim ama o annesine senin yüzünden demez başka bir karı bulurdu işte tek far bu
Aldatmis
Ne alaka ben ne artıyorum sen ne yazıyorsun düz mantık iyi oku