Esiminun boynunda öpücük izini gördü birbirinizi mi tirmaliyorsunuz diye bağırdı annesi?

Bende hayır dedim inanmadı ve orada bir kaç defa sordu bende haliyle sinirlendim ve inanmıyorsanız doktora gösterin dedim neden kavga edelim o derece dememe kalmadan kapa çeneni vs demeye başladı ben sesimi yükselttik istemsiz ama oturumu dilesemde çocuğuna beni. İle olduğum için mikrop dedi banada onada hakaret ve kötü söz soyledi bende sinirlenip eşinin telefonundan onun hatalarını yazdım şimdi çocuğunu ne arıyor ne soruyor ve eşim bundan sen sorumlusun beni ailemden kopardın diyor annesi beni ezelden beri istemiyordu sevmiyordu yeri geldi aralarını bile yapmak istedim ama bende artık doluyorum o durumda eşim gerçeği savunabilir ben eşinin adına annesine yazmazdım.
Eşim annesine ya beni arar ya görmeye gelir ya da ömür boyu yüzümü gorenezsi. Demesine rağmen 2 aydır aramıyor bugünde bana eşim kin duyduğunu söyledi tek suçum annesinin neden öyle yaptığını kötü biri olduğunu böyle devam ettiğin için üzüldüğünü ve neler yaptığını dile getirmek ve annesine gerçekleri anlatmam di..

Kadın her zaman onun ailesi önemli mi
Git o kızın yanına
Sen mikrop o mikropsin vs diyor
Çocuğunu aşağılıyor boynunu öpmekten iz olduğunu anladığı durumda çok ağır konuşuyor ara bozmak için bende böyle bilerek yaptığını bildiğim için eşimden yazdım.
Beni babam annemi tanımadan ne işin var t. cavuzcu mu ailesi ne belli değil demiş
Bana o... rpu demiş birine nasıl sakin kalayım kaldım ama o gün son demleriydi bir birinizi mi tirmaliyorsunuz demesine kadar tutmuştur zaten kendimi anneyim düşünüyorum onu diyor ama iki aydır aramıyor benim eşim adım atmadikca inadını kırıp asla aramaz. Sorun bende mi bugün eşim teli kapattı sen ailemden kopardın beni dedi annemlerde kalıyordum dişçi için
Esiminun boynunda öpücük izini gördü birbirinizi mi tirmaliyorsunuz diye bağırdı annesi?