Aile & Toplum Nabiyosunuz? Bu saate ayakta tutan ne? Amniyon___Sivisi Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Yenikapı da mekana geldim çok sıkıldım Güncellemeler+1 yıl Bana yakın komşum kim var açım hadi beraber yiyeljm icelim Güncellemeler+1 yıl Cigeristana gidiyorum hadi gelin :)) Nabiyosunuz? Bu saate ayakta tutan ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Asena_1 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Verin ablamiza ilgiyi abazalar bide yanina cagiriyor bu saatte tovbe ya abla clube falan gitsene anca soguturlar seni 0 6 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Kudur Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl hakaretten savciliga suç duyurusunda bulunmami istiyormusun? Anında evinden alırlar seni sanal ortam diye bu kadar rahat olmayın işine bak hadi Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Sen kimsin he? Yorumla Asena_1 +1 yıl Ay cok korktum ya suc duyursunda bulunabilirsin. Orani burani pazarlamaktan utan sen Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Kiskan 😂 sende olmayinca tabi 😂😂 fakesin foto koymaya cesaretin bile yok 😂 Yorumla Asena_1 +1 yıl Meme koymaktansa yuzumu koymayi tercih ederim. Sen bacak meme got koyuyosan o senin ezikligin. Vucudunu millete sergilemek marifetse en buyuk kasar sensin. Kiskanilacak bi tarafin yok. Sende olan her kadinda var. Azcik edepli ol kendini bisi sanma 💋 Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı. Uyku akıyor gözlerimden ama sarsıntıdan uyuyamıyorum 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Uuyursam hemen kalkıp işe gidicem. O yüzden uyumak istemiyom 0 0 Yorumla
Uzaylıs Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Nabiyosunuz yazan biri görünce deliriyorum kardeşim ne yapıyorsunuz Çok basitNe yapıyorsunuz 0 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Uyu uyan işte evdeyim ofum canınızı sıkan neydi 🤔 0 10 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Dışardayim Üşüyenbuz +1 yıl Sizdemi izinlisiniz? Disardayım'ı anladım Canınız sıkkın sandım da Amniyon___Sivisi +1 yıl Ya canım sıkılıyor uyuyamıyorum Üşüyenbuz +1 yıl Hayatınızda birisi yok sanirim Üşüyenbuz +1 yıl Ciğer dediniz ciğerim sızladı 😔 Üşüyenbuz +1 yıl Ciğere bayılırım Amniyon___Sivisi +1 yıl Ne ciğeri b😂 Üşüyenbuz +1 yıl Cigeristana gidiyorum yazmış sınizya🤔 Üşüyenbuz +1 yıl Fatih'tesiniz sanırım afiyet olsun yakın olsam gelirdim Anadolu yakası uzağım size Üşüyenbuz +1 yıl 34 kilometrecik var aramızda 🤔
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Ana yemek koymamış kendini koymuş :D 0 2 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Sunan yiyom Yorumla di00ib +1 yıl afiyet olsun Yorumla
YgzKhrmn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 395 cevap paylaştı. Ayakta olan ben değilim 😅 0 6 Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Nerdesin ki Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Şu anda yenikapi Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Normalde sisli Yorumla YgzKhrmn +1 yıl Tüh be uzakmış Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Sen nerdesinki Yorumla YgzKhrmn +1 yıl İzmir kdkf Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yenikapida hangi mekan o öyle 0 8 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Ya arkadaş çağırdı beğenmedim. ciktim bende GaraGuru +1 yıl Heee bin metrobüse beylikduzune gel 😁😁😁 Amniyon___Sivisi +1 yıl Oha GaraGuru +1 yıl 🤦🤦haklısın valla Amniyon___Sivisi +1 yıl Sen gel Amniyon___Sivisi +1 yıl Alkol varsa cidden gelirim ama taksiyle 😂 GaraGuru +1 yıl Viski var sadece ordan buraya taksi mi 😁😁😁 sen yolda unutursun Amniyon___Sivisi +1 yıl Ne kadar yazar kk
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Yatakta uzanıyorum keyif yapıyorum. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Arzulamak diyelim 0 0 Yorumla
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sigarami icerken uzaklara bakiyorum ya sen 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Şişli osmanbeyde in metrodan 🤣 0 2 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Metro açık değil kanka Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Taksi parası odersen gelirim 😂 Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bensiz demek he 0 2 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Gel Yorumla İndifference321 +1 yıl Nasıl bulacağım seni aşko Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Uykusuz luk 0 18 Yorumla cerenimssoo +1 yıl Erkekler zaten hep böyle 😃 kadınlar hep üzülür ağlar hahahsd bunlar da uykusuz ahahshs Yorumla Theseussz +1 yıl @cerenimssoo yıkık miyim lan biri için uykusuz kalayım 🐺 Yorumla cerenimssoo +1 yıl Mantıklı ama ister istemez üzülüyor insan Yorumla cerenimssoo +1 yıl Bende evliyim soru sormak için geldim ama sora mıyorum 😃 Yorumla cerenimssoo +1 yıl Nasıl yapacağım anlamadım biraz akıl plesaaa☺️😒😂😂😂 Yorumla Theseussz +1 yıl @cerenimssoo ne yaşadın bu yaşta evlenmek için kral Yorumla cerenimssoo +1 yıl Neler neler boş ver 😃 Yorumla Theseussz +1 yıl Soru Sor dicen sorcan uygulama bilmiyorum Yorumla cerenimssoo +1 yıl Eşim p*rno izlerken yakaladım sebebi nedir? Yorumla Theseussz +1 yıl @cerenimssoo eşine sorcan onu işte ahhs Yorumla cerenimssoo +1 yıl 4 + felan diyor soramıyorum Yorumla Theseussz +1 yıl @cerenimssoo cinsellik için 4 Xp Olcan kodlayarak sor sende Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Of özele gidin len yeter 😂 Yorumla Theseussz +1 yıl Napiyim lan özeli shd yardım ediyoruz yuva kurtarıyoruz Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Nolmuski dur okum incelim el atalim Yorumla Theseussz +1 yıl Eşini prno izlerken yakalamış sebebini merak ediyor Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Beraber cekip kendi prnolarini izlesinler Yorumla Theseussz +1 yıl Mantıklı yabancıya gitmez Yorumla
TheLastOfMami Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Vay balinsm vay 0 8 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Versem nefessiz mikersin mk Yorumla TheLastOfMami +1 yıl :D dokunmam eş geçerim balina düşkünlüğüm yok 🐳🐋 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Kapı agzinda girmeden on saniye 😂😂😂 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Canımı sıkma len benim 😂 Yorumla TheLastOfMami +1 yıl Ne on saniye ne beş saniye ellerim bile daha çok zevk verir balinadan Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Git yat uyu Yorumla TheLastOfMami +1 yıl İstanbul'da bu saate uyuyan erkek ya toptur ya da yarın işi vardır:D davlumbazim beni boğar öldürürsün Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Nihjaajab Yorumla
ÇikiÇüküBabba Takip Et Xper 5 Yaş: 126 +1 yıl Nasıl çanta lan o emniyet kemeri gibi 0 1 Yorumla Amniyon___Sivisi +1 yıl Yandan ya yenikapida hırsızlık cok Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. işe geldim 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. mekan hariakaymış 0 0 Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı. Canım Alkol 😎 0 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Uyukluyorum 0 0 Yorumla
SentzzzxX Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 924 cevap paylaştı. Takilmaca seni 0 1 Yorumla SentzzzxX +1 yıl Nerdesin Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. İçiyorum 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Keyfim 0 0 Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. İş işin uyandık yine 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Vakit 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Filim izliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Verin ablamiza ilgiyi abazalar bide yanina cagiriyor bu saatte tovbe ya abla clube falan gitsene anca soguturlar seni
Kudur
hakaretten savciliga suç duyurusunda bulunmami istiyormusun? Anında evinden alırlar seni sanal ortam diye bu kadar rahat olmayın işine bak hadi
Sen kimsin he?
Ay cok korktum ya suc duyursunda bulunabilirsin. Orani burani pazarlamaktan utan sen
Kiskan 😂 sende olmayinca tabi 😂😂 fakesin foto koymaya cesaretin bile yok 😂
Meme koymaktansa yuzumu koymayi tercih ederim. Sen bacak meme got koyuyosan o senin ezikligin. Vucudunu millete sergilemek marifetse en buyuk kasar sensin. Kiskanilacak bi tarafin yok. Sende olan her kadinda var. Azcik edepli ol kendini bisi sanma 💋
Uyku akıyor gözlerimden ama sarsıntıdan uyuyamıyorum
Uuyursam hemen kalkıp işe gidicem. O yüzden uyumak istemiyom
Nabiyosunuz yazan biri görünce deliriyorum kardeşim ne yapıyorsunuz
Çok basit
Ne yapıyorsunuz
Uyu uyan işte evdeyim ofum canınızı sıkan neydi 🤔
Dışardayim
Sizdemi izinlisiniz? Disardayım'ı anladım
Canınız sıkkın sandım da
Ya canım sıkılıyor uyuyamıyorum
Hayatınızda birisi yok sanirim
Ciğer dediniz ciğerim sızladı 😔
Ciğere bayılırım
Ne ciğeri b😂
Cigeristana gidiyorum yazmış sınizya🤔
Fatih'tesiniz sanırım afiyet olsun yakın olsam gelirdim Anadolu yakası uzağım size
34 kilometrecik var aramızda 🤔
Ana yemek koymamış kendini koymuş :D
Sunan yiyom
afiyet olsun
Ayakta olan ben değilim 😅
Nerdesin ki
Şu anda yenikapi
Normalde sisli
Tüh be uzakmış
Sen nerdesinki
İzmir kdkf
Yenikapida hangi mekan o öyle
Ya arkadaş çağırdı beğenmedim. ciktim bende
Heee bin metrobüse beylikduzune gel 😁😁😁
Oha
🤦🤦haklısın valla
Sen gel
Alkol varsa cidden gelirim ama taksiyle 😂
Viski var sadece ordan buraya taksi mi 😁😁😁 sen yolda unutursun
Ne kadar yazar kk
Bu saatde seni uykuda ttuan ne peki
Yatakta uzanıyorum keyif yapıyorum.
Anca geziyorsun sen 😀
Genıtalnı bgenmdm
Arzulamak diyelim
Sigarami icerken uzaklara bakiyorum ya sen
beni ayakta tutan sensin
Şişli osmanbeyde in metrodan 🤣
Metro açık değil kanka
Taksi parası odersen gelirim 😂
Çavuş uyumadı beni de uyutmadı
Bensiz demek he
Gel
Nasıl bulacağım seni aşko
Uykusuz luk
Erkekler zaten hep böyle 😃 kadınlar hep üzülür ağlar hahahsd bunlar da uykusuz ahahshs
@cerenimssoo yıkık miyim lan biri için uykusuz kalayım 🐺
Mantıklı ama ister istemez üzülüyor insan
Bende evliyim soru sormak için geldim ama sora mıyorum 😃
Nasıl yapacağım anlamadım biraz akıl plesaaa☺️😒😂😂😂
@cerenimssoo ne yaşadın bu yaşta evlenmek için kral
Neler neler boş ver 😃
Soru Sor dicen sorcan uygulama bilmiyorum
Eşim p*rno izlerken yakaladım sebebi nedir?
@cerenimssoo eşine sorcan onu işte ahhs
4 + felan diyor soramıyorum
@cerenimssoo cinsellik için 4 Xp Olcan kodlayarak sor sende
Of özele gidin len yeter 😂
Napiyim lan özeli shd yardım ediyoruz yuva kurtarıyoruz
Nolmuski dur okum incelim el atalim
Eşini prno izlerken yakalamış sebebini merak ediyor
Beraber cekip kendi prnolarini izlesinler
Mantıklı yabancıya gitmez
Vay balinsm vay
Versem nefessiz mikersin mk
:D dokunmam eş geçerim balina düşkünlüğüm yok 🐳🐋
Kapı agzinda girmeden on saniye 😂😂😂
Canımı sıkma len benim 😂
Ne on saniye ne beş saniye ellerim bile daha çok zevk verir balinadan
Git yat uyu
İstanbul'da bu saate uyuyan erkek ya toptur ya da yarın işi vardır:D davlumbazim beni boğar öldürürsün
Nihjaajab
Nasıl çanta lan o emniyet kemeri gibi
Yandan ya yenikapida hırsızlık cok
işe geldim
mekan hariakaymış
Byeeee
Canım Alkol 😎
Uyukluyorum
libido :D
Kahve yapıyorum
Uykusuzluk
Mutsuzum