Aile & Toplum Kons arayan mekanlar var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kons arayan mekan ya da menajerler var mı? Güncellemeler+1 yıl ha bu arada çoğu kişi dalgasına yazmış bide beni özele çağırıyorlar falan bende iş var yaz diye adam gibi varsa yazın yoksa uzayın Kons arayan mekanlar var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tehlikeli iş ama illa da yaparsan Ankara da başla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Ankara Yorumla berkecan38 +1 yıl O işin en güzel yeri orası Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sen bir görsel at önereyim bakim arkadaşa beğenirse 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Begenmesine ne gerek var her türlü alıyorlar mal pazarı mi bu daha çok sen istiyon fotoğrafı sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İzmir'de yapan bir kız arkadaşım var orası uyar mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani millet buraya hayır için mi giriyo sanıyorsun çoğu kendi çıkarı peşinde ekmek çıkarma peşinde Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dilberi izledikten sonra ben 😄😄😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle güzel oynamasam heves etmem de işte Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ankara 'ya gel 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neresine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tunalı Maltepe yer çok Yorumla Soran +1 yıl Siz ne işi yapıyorsunuz tanıdığınız menajerlik yapan biri var mı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bizim mekana arıyoruz ne olduki? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sizin mekan nerede Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul-izmir-ankara Yorumla Soran +1 yıl Siz ne işi yapıyorsunuz menajerlik falan mi menajerlik yapan biri olsa daha da iyi olurdu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani sayılır detaylı konuşalımmı? Yorumla Soran +1 yıl Olur nasıl peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkayım gizliden Yorumla
AykAnk06 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı. Varda niye heves ediyorsun ki 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Sanane Yorumla AykAnk06 +1 yıl Tatlım ben o işin içindeyimHayatın biter iyiliğine söylüyorumSen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Benim hayatım ya haniSiz ne işi yapıyorsunuz orada neden hayatımın kayacagini söylüyor herkes ne gibi kayacak? Yorumla AykAnk06 +1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 21 Yorumla AykAnk06 +1 yıl Güzel bir yaştasın ailevi problemleri olan birimisin yoksa yurttan mı çıktın sende Yorumla Soran +1 yıl Yurttan çıkmadım ailevi sorunlarım biraz var öyle abartı değil ben heves ettim Yorumla AykAnk06 +1 yıl Kafana göreİstersen çalışabilirsin sana bağlı Yorumla Soran +1 yıl Yardımcı olacaksın sandım boşuna mı cevapladım sorularını Yorumla AykAnk06 +1 yıl Ben o vebalin altına girmem Yorumla AykAnk06 +1 yıl :D Yorumla Soran +1 yıl Ne gülüyon Yorumla AykAnk06 +1 yıl Bulamadın değil mi kimseyi Yorumla Soran +1 yıl He aynn niye geri yazma gereği duydun bulamadiysam benim sorunum Yorumla AykAnk06 +1 yıl Merak ettim bu kız ne yaptı diye Yorumla Soran +1 yıl Tm yardımcı olmuyorsan merak etme Yorumla AykAnk06 +1 yıl İyi o zaman takipleşelim Yorumla Soran +1 yıl Yaz Yorumla
Kimizbiz050505 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bir sürü ilan var sahibinden. comda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar komiksiniz öyle Yorumla Kimizbiz050505 +1 yıl Neden valla komiklik olsun diye soylmedim barda calisicak dolun ucretle elemanlar aranıyor yazan yerlerin hepsi o ilanlar işte Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl ben varım :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neresi ha bu arada çoğu kişi dalgasına yazmış bide beni özele çağırıyorlar falan bende iş var yaz diye adam gibi varsa yazın yoksa uzayın istedigiyerdeyım +1 yıl hangı serhırdesınkı?
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Etilere gel 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Şehir neresi Yorumla muratcannn45xxx +1 yıl İstanbul Yorumla Soran +1 yıl Ankara gibi yakın yerlerden arıyorum kraya kim neyle gelecek kardeş Yorumla muratcannn45xxx +1 yıl Otobüs varya Yorumla
moneybank Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok pişman olursun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim bileceğim iş Yorumla moneybank +1 yıl Dayak yiyince zorla istemediğin şeyler yaptırılınca anlarsın Yorumla Soran +1 yıl Heee benim de kuş kadar canım var napalm belimizde silahla gezeriz Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ankaradaysan çok var 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kim arıyor Yorumla Sitemkarım +1 yıl Burdan yazamam Yorumla Sitemkarım +1 yıl Gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Ha evet tm hallederim Yorumla Sitemkarım +1 yıl Halledelim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Öyle bir hata yapma 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O ortam seni çok başka yerlere sürükler, yaklasma Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi yerler işte açıklasana ne gibi kötü yanları var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dusunme bile, yapma, gençliğine yazik olur, bsver Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler uyandığınız için ama ne gibi kötü yanları var bilmediğim için güzel diye düşünüyorum Yorumla Soran +1 yıl Niçin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlatiyim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben arıyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Şehir neresi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen neredesin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl burada olsan sana 2bin verirdim 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mersin’e gelir misin para var her türlü Yorumla Soran +1 yıl 2 bin icin mi? Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl fiziğin önemli 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yo değil diyelim öyle bende guvenmesem kendime zaten istemem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hangi şehir ve neden bu iş çok para diye mi Yorumla Soran +1 yıl Aym knk parası için Ankara iyi olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok rahat bulursun ama keşke başka bir iş baksan Yorumla Soran +1 yıl Aynen çok rahat bulurum da işte istesem bulurum buraya da gerek yok ben sadece tepkileri merak etmistim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anladım, buranın çoğu boş fikir ve merak bence diğer alanda ilerle Yorumla Soran +1 yıl Diğer alan neresi oluyorEvet burdayım şahıslar kendini çok belli ediyor. Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İzmir olur mu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Parası ne? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bunu senin kriterlerin belirler Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi kriter Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç gün kaç saat çalışırsın ve seçili müşterilerle birlikte olurmusun bunlar belirliyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet var 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nerde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstanbul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir de Ankara Yorumla Soran +1 yıl Ankara iyi neresi kim veriyor işi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kons? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Konsun ne olduğunu mu soruyorsun kardeş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evt abla Yorumla Soran +1 yıl Googleden bak kardeşim orada daha detaylı anlatır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam ablacım iyi geceler dilerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Tehlikeli iş ama illa da yaparsan Ankara da başla
Neden Ankara
O işin en güzel yeri orası
Sen bir görsel at önereyim bakim arkadaşa beğenirse
Begenmesine ne gerek var her türlü alıyorlar mal pazarı mi bu daha çok sen istiyon fotoğrafı sanki
İzmir'de yapan bir kız arkadaşım var orası uyar mı
Yani millet buraya hayır için mi giriyo sanıyorsun çoğu kendi çıkarı peşinde ekmek çıkarma peşinde
Dilberi izledikten sonra ben 😄😄😄
Aynen öyle güzel oynamasam heves etmem de işte
Ankara 'ya gel
Neresine
Tunalı Maltepe yer çok
Siz ne işi yapıyorsunuz tanıdığınız menajerlik yapan biri var mı
Bizim mekana arıyoruz ne olduki?
Sizin mekan nerede
İstanbul-izmir-ankara
Siz ne işi yapıyorsunuz menajerlik falan mi menajerlik yapan biri olsa daha da iyi olurdu
Yani sayılır detaylı konuşalımmı?
Olur nasıl peki
Çıkayım gizliden
Varda niye heves ediyorsun ki
Sanane
Tatlım ben o işin içindeyim
Hayatın biter iyiliğine söylüyorum
Sen bilirsin
Benim hayatım ya hani
Siz ne işi yapıyorsunuz orada neden hayatımın kayacagini söylüyor herkes ne gibi kayacak?
Sen kaç yaşındasın
21
Güzel bir yaştasın ailevi problemleri olan birimisin yoksa yurttan mı çıktın sende
Yurttan çıkmadım ailevi sorunlarım biraz var öyle abartı değil ben heves ettim
Kafana göre
İstersen çalışabilirsin sana bağlı
Yardımcı olacaksın sandım boşuna mı cevapladım sorularını
Ben o vebalin altına girmem
:D
Ne gülüyon
Bulamadın değil mi kimseyi
He aynn niye geri yazma gereği duydun bulamadiysam benim sorunum
Merak ettim bu kız ne yaptı diye
Tm yardımcı olmuyorsan merak etme
İyi o zaman takipleşelim
Yaz
Bir sürü ilan var sahibinden. comda
Ne kadar komiksiniz öyle
Neden valla komiklik olsun diye soylmedim barda calisicak dolun ucretle elemanlar aranıyor yazan yerlerin hepsi o ilanlar işte
ben varım :D
Neresi ha bu arada çoğu kişi dalgasına yazmış bide beni özele çağırıyorlar falan bende iş var yaz diye adam gibi varsa yazın yoksa uzayın
hangı serhırdesınkı?
Etilere gel
Şehir neresi
İstanbul
Ankara gibi yakın yerlerden arıyorum kraya kim neyle gelecek kardeş
Otobüs varya
Çok pişman olursun
Benim bileceğim iş
Dayak yiyince zorla istemediğin şeyler yaptırılınca anlarsın
Heee benim de kuş kadar canım var napalm belimizde silahla gezeriz
Ankaradaysan çok var
Kim arıyor
Burdan yazamam
Gizlisin
Ha evet tm hallederim
Halledelim
Öyle bir hata yapma
Neden
O ortam seni çok başka yerlere sürükler, yaklasma
Ne gibi yerler işte açıklasana ne gibi kötü yanları var
Dusunme bile, yapma, gençliğine yazik olur, bsver
Teşekkürler uyandığınız için ama ne gibi kötü yanları var bilmediğim için güzel diye düşünüyorum
Niçin
Anlatiyim
Ben arıyorum
Şehir neresi
İstanbul
Sen neredesin
burada olsan sana 2bin verirdim
Mersin’e gelir misin para var her türlü
2 bin icin mi?
Senin için mi
Aynn
fiziğin önemli
Yo değil diyelim öyle bende guvenmesem kendime zaten istemem
hangi şehir ve neden bu iş çok para diye mi
Aym knk parası için Ankara iyi olur
çok rahat bulursun ama keşke başka bir iş baksan
Aynen çok rahat bulurum da işte istesem bulurum buraya da gerek yok ben sadece tepkileri merak etmistim
anladım, buranın çoğu boş fikir ve merak
bence diğer alanda ilerle
Diğer alan neresi oluyor
Evet burdayım şahıslar kendini çok belli ediyor.
İzmir olur mu
Parası ne?
Bunu senin kriterlerin belirler
Ne gibi kriter
Kaç gün kaç saat çalışırsın ve seçili müşterilerle birlikte olurmusun bunlar belirliyor
Evet var
Nerde
İstanbul
Bir de Ankara
Ankara iyi neresi kim veriyor işi
Kons?
Konsun ne olduğunu mu soruyorsun kardeş
Evt abla
Googleden bak kardeşim orada daha detaylı anlatır
tamam ablacım iyi geceler dilerim