Güncellemeler
+1 yıl
Bazılar gerçekten cimri eşim böyle değil di annesiyle ne zaman konuşsa böyle oluyor
Ailemin yanına gezmeye gitmem için bana para verdi sonra o paradan istedi verdim sonra diyor ki okadar parayı napcaksın sana yeter falan verdiği para 3bin hesap yapmaya başladı napım sizce verdiği tüm parayı verim mi çok sinirim bozdu ya gerçekten bir ay sonra işe başlıyorum zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani tüm erkekler böyle değil, belli ki sen yanlışına ve hesapçısına denk gelmişsin
Ben işime başlayınca kendi kendine hesap yapar artık
Yani ne yazık ki ne yorum yapsam da boş. Bu tarz insanlar her şeyin lafını yapar ve cimri olur. Yani umarım bir şekilde kendini güçlü gösterirr ve kendi hesabını kendin yapmana müsaade eder
Sorun annesiyle ne zaman konuşsa bu şekilde geldiğinde konuşcam paranın lafı oluyorsa evlilik de sorun var demektir doğru değil mi
Yani bunu annesiyle değil seninle konuşması gerekiyor. Sonuçta hayatını seninle paylaşıyor. Senin harcadığın para gündem oluyorsa evlilik sıkıntı demektir
Bana deseki bana lazım tamam bana dediği kelime zaten oraya gitceksin okadar gerek yok falan demesi ondan sinirlendim ve hesap yapması çalışcam kendi maaşımla giderim vazgeçtim
Hepsini ver ise başlayınca kendi paranla git
Öyle yapacam konuşcam da konu para değil bana konuşma şekli
Aynen
3 binde paramı
Gel 10 bin vereyim
Önemli olan paramı bunumu anladınız
Önemli olan para değilse neden sancilanip duruyorsun. Adam hesap kitap etmiştir. Nasıl olsa annenlerdesin orada yiyip içip yatacaksın senden para isteyecek halleride yok, sigaranda yoksa , elinde fazlada kalmadıysa ödemeleri falan da dusunduyse bi miktarını geri almak istemiştir
Ve emin ol 3 değilde 5 ya da 10 verseydi sen bu paylaşımı yapmayacaktın. Demekki önemli olan paraymis
Anlatmak istediğim lazım bana gerekiyor dese tamam sana bu kadar yeter sanki çok mu harcicaksın falan demesi direk hesap yapması isteme şekli
Yani hayat zor her şey diz boyu pahallı insanlar kemer sıkma politikasi güdüyor. Çalışması maaşı kazancı nasıldır bilemem ama , bazen herseyi görme, duyma demek o kadarina gücü yetiyor. Aza kanaat et.
Kırma erkeğini
Olsada verse degilmi
Çalışmadığım için ona muhtaç mışım gibi hissettir di bugün ki davranış ondan sinirlendim
Çalış veya çalışma dedimiki bu güne kadar,? muhtaç değilsin onun aslı vazifesi bakması yedirmesi icirmesi ihtiyaçlarını gidermesi, erkeklik budur. Kendi kendine öyle düşünüp morelini bozman gerekmez.
Bozdum
Bozarsan kendi kendine yapmış olursun.