85 yaşındaki dedem bize kalmaya geldi. Yürürken sendelese de yine yürüyebiliyor.
Annemi 2 günde canından bezdirdi. İshal olmuş sanırım. Tuvalete girince klozetin içini dışını her yerini dışkı yapıyor. Temizlemiyor. Sifonu çekse de yapışık oralarda kalıyor. İdrar klozetin kenarlarında hep damlıyor. Annem temizlemekten bıktı. Yüzüne de bisey diyemiyor.
Gelinin evine gidince hiç öyle bisey yapmıyor. Bizim evde yapıyor. Annem biraz yumuşak yapılı biri olduğu için mi ciddiye almıyor anlamadım.
Bu durumda napmamız gerekiyor sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Inanci olan insanlarsaniz sabredin. Bunlar sinav mukafati cok olur
2 gündr sizde hemen şikayet ediyon benim dedem 20 yıldr bizle kalıyı
Senin deden yapıyor mu aynısını
Tuvalete dışkısnı yapmadı ama kaç kere yemek yaktı evin içi kaç kere duman oldu annemle bn temizledik hep benim dedemde 82 yaşında benim odamda kalıyo bn salondaym 26 yaşndaym daha bii sürü şey hep bizde kalıyo diğer gelininde kalmıyo hiç
Bak bizimki bizi enayi yerine koyuyor.
Daha çok detay var buraya yazamadığım.
Bize gelir gelinini öve öve bitiremez. Ama orada annemin adını ağzına dahi almazmıs. Sizinki yemeği yakmış bile bile yapılan bisey degil.. bizimki bilerek yapiyor. Bundan 20 sene önce hareketli, sağlam dinç zamanlarında bile aynı şeyi yapmaya devam ediyordu.. yaşlılıktan olan bisey değil bu.
Annem aşırı yumuşak yüzlü biri. O yüzden ciddiye almadığı için böyle davranıyor.
Yatalak olmadıkça karşıdaki sağlam oldukça kimse kimsenin dışkısı temizlemek zorunda değil. Onun yüzünden evde çişimi tutuyorum aşırı midem bulanıyor artık. Yerler fayanslar dahi kaka icinde. Tuvalet olayı basit bisey değil. Yemeği yaksın her yeri dağıtsın hiç önemli değil. Ama bu çok ayıp bisey. Elinden geliyorsa insan bunu temizlemeli
Yaşlılara saygı göster Sen de bir gün moruklayacaksın
Detayı tekrar okusana bi sen? Okumadan yorum yapıyorsunuz boş yapma. Elden ayaktan düşmeyen birinin sen bile bile arkasından dışkısını temizler mısın?
Temizle tabii onun soyundan geliyorsunuz
Senin deden ortalik yere sıçsın sen temizle o zaman soyundan geliyorsun ne de olsa.
Boş boş konuşup çekip. gittin gizliden çıksana
85 yaşındaki dedeye yardımcı olmaya çalışacaksınız
Gelinin evinde yapmıyor. Bence kimse kimsenin dışkısını temizlemek zorunda değil. Elinden gelmese neyse yapılır idare edilir ama bile bile bunu yapmak çok ayıp çok kötü bisey. İnsanları ciddiye almamak umursamamak demek.
85 yaşındaki adam niye bilerek yapsın, el ayaktan düşmüş temizleyin sevaptır
Bakın tek bu değil.
Eve gelince sürekli gelinini övüyor öve öve bitiremiyor. Ama oraya gidince annemin adını bile anmiyormuş. Annem ne yapsa ona yaranamıyor. Annemi ciddiye almadığını düşünüyorum dedemi sever sayarım yaşlı aciz insanı kötülemek asla bana göre değil. Geldiğinden beri etrafında dört dönüyorum ama annen2 gündür uyku yüzü görmüyor. Tuvalet konusunda çok hassas çok takıntılı biri.. klozetin her yerini mahvediyor. Bundan 20 sene önce o kadar yaşlı degilken bile aynı şeyi yine yapıyordu. Dün bugün olan bisey değil. Yaşlılıktan olduğunu sanmıyorum
Gelin muska yapmış dedene hocaya gidin
Ya bi düzgün cevap verseniz ölürsünüz zaten..
Düzgün cevap verdim işte hissediyorum o gelin var ya siz bilmezsiniz onu..
Nazı kızına geçiyor demek ki
Bakın tek bu değil.
Eve gelince sürekli gelinini övüyor öve öve bitiremiyor. Ama oraya gidince annemin adını bile anmiyormuş. Annem ne yapsa ona yaranamıyor. Annemi ciddiye almadığını düşünüyorum dedemi sever sayarım yaşlı aciz insanı kötülemek asla bana göre değil. Geldiğinden beri etrafında dört dönüyorum ama annen2 gündür uyku yüzü görmüyor. Tuvalet konusunda çok hassas çok takıntılı biri.. klozetin her yerini mahvediyor. Bundan 20 sene önce o kadar yaşlı degilken bile aynı şeyi yine yapıyordu. Dün bugün olan bisey değil. Yaşlılıktan olduğunu sanmıyorum
Sabret mükâfatını bi şekilde Allah verir
Bilerek yapıyor elinden gelmeyen bisey olsa zaten kizmayiz. Karşıdakini enayi yerine koymak bu.
Annemin benim midemiz aşırı hassas hele ki tuvalet konusunda daha da takıntılıyız. Fayanslar yerler hep kaka icinde. İbadetini yapıyor yürüyor, abdestini alıyor. İş tuvalete gelince mi. temizlyemiyor.
60 li yaşlarında sağlam dinç olduğu zamanlar bile aynısını yapmaya devam ediyodu. Yaşlılıktan olan bisey değil bu
Anladım canım. Güzel bi dille kırmadan anlatabilirsiniz konuşabilirsiniz bence eğer anlamıyorsa gösterip anlatın. Anlamıyorsa sabredin yani yapacak bir şey yok kötü davranırsanız annen ilerde üzülür keşke temizleseydim de bir şey demeseydim der yani ölümlü dünya
Biliyorum evet sırf o yüzden ilerde ölünce vicdan azabı çekmemek için ne tepki gösteriyor ne uyarıyor. Hiç bisey yapmıyor. Ama görüyorum ki katlanamıyor da..
Bence yaptığı çok ayıp bisey. Ama ne diyim ki yani bakalım artık. Teşekkür ederim bi düzgün cevap veren sen çıktın.
En fazla uyarabilirsiniz deneyin güzellikle olmucak bir şey yoktur. Rica ederim😊
Hiç ilgin oldu mu dedene
Geçmiş olsun
Ne yapmak gerekiyor. Zaten bir ayağı çukurda diye annem kırmak istemiyor. Ama 2 gündür uyku bile uyuyamıyor. Ne yapmak gerek
Ne yapacan bakacaniz yarın öbür gün sizde öyle olursanız ua
Abicim niye anlamak istemiyorsunuz siz?
Gelinin evinde yapmiyir diyorum. Bizim evde yapıyor. Elinden gelmeyen bisey değil. Yapsa yapar ama bilerek pis bırakıyor. Bırakın şu hümanist lafları. Başınıza gelse birgun çekmezsiniz. Gelininden öyle bir çekiniyor ki hayatta cesaret edemez böyle şeye.
60 li yaşlarında hareketli, sağlam, dinç zamanlarında bile aynısını yapıyordu. Bu yaşlılıktan olan bisey değil.
Ne diyem ki