Tanıştığım 43 yaşındaki biri beni yaşımdan dolayı reddetti.😂😂 (34 yaşındayım).
20-25 civarı biriyle evlenmeyi düşünüyormuş.😂
Yani kendine saygısı olan, 20-25 yaşındaki güzel bir kızın dayı isteyeceğini sanmıyorum.
Var mı aşırı olgun seven?
Tanıştığım 43 yaşındaki biri beni yaşımdan dolayı reddetti.😂😂 (34 yaşındayım).
20-25 civarı biriyle evlenmeyi düşünüyormuş.😂
Yani kendine saygısı olan, 20-25 yaşındaki güzel bir kızın dayı isteyeceğini sanmıyorum.
Var mı aşırı olgun seven?
Neden olmasın ister bulur da kendi tercihi insanların bu durum en medeni toplumlarda da normal kabul ediliyor kızlar da olgun erkek arayışında sürekli.
Hangi yüz sorusunun cevabı basit. Zengindir, statü sahibidir yurt dışında yaşıyordur vs. Maalesef buna kıymet veren kezbanlar var. Ya da 40 ından sonra azmıştır 😄
Cevap
19Cevap
Sapık onlar zaten. bende olgun kadın severim ama aşırı fark olmamalı
Kimin büyük baş hayvan sahibi olduğunu bilmiyoruz.
Biz malı meydanda olmayan yiğitlerin ülkesiyiz.
Hiç sorma ya benim eşimde öyle maalesef şrfsz
Çok fazla kız var 40-45 yaşında birileriyle takılan. :D
Aynen öyle ama bize de kart kadın teyze diyip ölmemizi isteyen tayfa
@KahveMavim Evet haklısınız. Kıskanıyorlar sizleri :D
@KahveMavim onları bizim elimize verin
Kim yaşamım hakkında yorum yaparsa Allahtan bulsun inşallah çok ölümden döndüm öfkeleniyorum
@KahveMavim noldu?
Sağlıkçılara teşekkür ederim minnet duyuyorum
@KahveMavim aynen öyle
@KahveMavim anlayamadık ne demek istediğini
@KingARHTHUR diyorum ki çok kazaya uğradım trafik kazası elektrik çarpması ya da kan kaybı
@KahveMavim inşallah bir daha yaşamazsın çok kazaya uğradım diyince insanın aklına her şey geliyor
@KingARHTHUR tevbe tevbe😂 bunlar kaza değil mi sanki
@KahveMavim konuda öyle bir girdin ki gelişme olmadan sonuc ben yazarken araya başka bir şey girdiği için anlaşılmaz bir diyalog oldu 🤣🤣
@KingARHTHUR kimin haddine beni taciz etmek saçmalık bu
@KahveMavim yok abi sen durup durup başka konulara daliyorsun
hayatım boyunca sadece akranımı beğendim bana saçma geliyor ama onların hayatı bugün 30 lu adama heyecanlanan gelmiş benim yaşam hakkıma laf ediyor hakkı asla yok! 30 lardayım ve kendimi aşağıda görmüyorum kimseyi üstün görmem kendimi de aşağı görmem
@KahveMavim aynı düşünüyoruz
@KingARHTHUR ben kendi halinde biriyim taciz etmek kimin haddine valla burnundan getiririm altta kalmam ki
@KahveMavim taciz demedim nereden cikti bu konu
Bazı 20 lik kızlar 30 ve 40. larda erkek beğenip istiyorlar
boş ver abla biz genç erkekler de olgun kadın seviyoruz. Siz çıtırları hak ediyosunuz😅
Dedem kendini Leo sanıyor sanırım djjdjdj 45lik 5 sene sonra 50liliksin haspam deseydin. p Ayrıca 34 bile ona çok
Var evet. Erkekler temiz kız ister. Kızlar oogun erkek ister. Boşuna 30 üstü kadınlara evde kaldı muhabbeti yapmıyorlar. Böyle bir gerçek var
2 kere 40 1 kere 35 yaşında sevgilim oldu çıtır tadına bakmadım daha jsjs
senin 43 luk biriyle gorusmen de ayri bir durum
Onun maddi durumu iyidir. o yüzden bu egoist düşüncede. Her kadını elde edebileceğini düşünüyor
Ona söyle bence parası ile ilk önce karakter alsın kendine
Bu sitede 20 yaşında ki kızların 40 60 yaşında adamlarla ilişki yürüttüğünü defalarca gördüm
30umdan gün aldığım şu günlerde bende birkaç şalteri inik olduğuna karar verdim
askınyası yoktur yasın önemi yok karızmatık ve merhametlı olsun deger versin yeter
Ben seviyorum 35 yasinda sevgilm oldu 40-45 le de olurdum sjkdkjd
Pedofili pisligin teki
Ayni bokun laciverti acun da zaten
@Zatı_dehb Lan aynı şeyi demişiz işte. Pedofoli 0-6 yaş "ÇOCUK, BEBEK" lere duyulan cinsel ilgiye deniyor.
Bu bir ilgi arkadaşım. İnsan beyni bunu üretebiliyor. İnsan beyni yengesini de becermek isteyebiliyor mk. Pedofoli bir fantezi ya da istek olarak değerlendirilemeyeceği için "Hastalık" olarak nitelendiriliyor.
Bir hastaya, püüü pis sapık diye laf sokmanın anlamı yok. Hastaneye gitmesine ikna etmeye gerek var..
Şimdi bu yorumdan şu orta çağ kaçkını karı, beni de Pedofoli ilan eder bak gör sen.
Bu kadar yaygara kopartigina gore bi yaran var galiba
Hadi canım amcaya bak sen
Sende gençliğinin baharındasın bebiş
Kiziylami evlenecek hshs
Neyse ki 24 25 yaşında ki erkeklerde 30 35 yaşında ki kadınları arıyor hdjd (ben dahil )
kilolu değilse ben severim :)
Parayı seven olabilir… :))
Adam haklı ne yapsın seni
Sapıklık
İster ister bize ne
kesin tipsiz biridir
görmek isterdim ya da ona fake kız profiliyle yazmak
Gençlik iksiri
Ahaha şaka gibi
Abazan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?