Aile & Toplum Kadınlar için olan pavyona gider miydin? rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Giderdim Gitmezdim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kadınlar için olan pavyona gider miydin? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Hayır İşim olmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Giderdim. Avrupa'da var. İnstagramda takip ediyorum heriflerin sahne şovunu izliyorum. 29 yaşında bir kadın olarak şu an öyle bir yerde olmak isterdim. 4 10 Yorumla GEZGİN5334 +1 yıl Türkiye'de de var Yorumla _Yalnız_Kowboy_ +1 yıl Hepsine aynı anda mı? 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @GEZGİN5334 nerede var be Yorumla GEZGİN5334 +1 yıl İstediğin her yerde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @_Yalnız_Kowboy_ yok çüş içlerinden birinş seçerdim. Yalnız 2 soruda da benle konuşuyon Yorumla _Yalnız_Kowboy_ +1 yıl Diğeri hangisi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @GEZGİN5334 Türkiyede o pavyona anca bekir dayı gelir. BenTuğkan istiyorum. Berktuğ istiyorum. Böyle Roma heykelleri gibi olacak vücudu. Yorumla _Yalnız_Kowboy_ +1 yıl Benim gibi yani 😊 Yorumla GEZGİN5334 +1 yıl Öyleler zaten merak etme Yorumla doğan553455 +1 yıl Ankara da ulus ta😂 Yorumla
hicbilemiyorumaltan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet yapıştırırdım paraları boxerlarina helallkeee yapissitrr ohh 3 0 Yorumla
Merall1314 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Erkekler kapatılsın diyorum bir de pavyona mi gidicem 2 2 Yorumla _Yalnız_Kowboy_ +1 yıl Kim üzdü seni bu kadar ya Yorumla Merall1314 +1 yıl Off boşsun metrop Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Ben gitmem tabii ki yapacağım orada 😂😂 arkadaşım falan gitmek isterse eşlik edebilirdim bilmiyorum mooduma göre 😂 0 0 Yorumla
orcanius Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 83% 1 yıl Bile bile kazık atılan mekanlara gitmemeye çalışıyorum. 0 7 Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Burada sadece kazık atmıyorlar 😏😏🤣 Yorumla orcanius 1 yıl HmmmNeler oluyor mesela :) Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Çalışanları gördün sen düşün. Yorumla orcanius 1 yıl Hmm..O onlardan beklenti ama bazen algı yanlış çalışıyor.Aslında onların işi dert dinlemek.Ama dedim ya..Beklenti yanlış olunca anladın sen onu. Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Ben dert anlatmaya gitmezdim, psikologlardan pahalı ne saçma iş. Sen dert anlat istiyorsan sana kalmış. Yorumla orcanius 1 yıl İlk cevabıma göre, ihtimaller doğrultusunda gidebileceğimi düşünmüş olman doğru..Ama..Bir sefer sadece mecburiyetten deneyimledim ve son oldu. Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Nasıldı ve nerede anlat dinliyorum? Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 , eic 100% +1 yıl konsomatrislerde erkek mi olcak yoksa kari kariya mi yiyisecek 0 2 Yorumla Projectmachinee +1 yıl Ahahah yiyişme oluyor mu yaaa Yorumla rekreasyonistt +1 yıl Kons ve dansçılar erkek olacak tabiiki, görseldekiler gibi 🙂 Yorumla
m Kauren Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Cehennem çukurunda işim olmaz ve bu tür şeylere gözüm toy. Ve pavyonda olan kadından hayır gelmez. 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 801 cevap paylaştı. led ekranda : bira+erkek=2000 TL yazacak mı? 0 3 Yorumla rekreasyonistt +1 yıl Yazsa gidecek misin? Yorumla siyahcorap +1 yıl Partnerim gitmek isterse neden olmasın. Ama çalışanlarda papyon takmasını isterim. kaliteli hizmetkar görmek eminim tüm kızların hoşuna gidecektir 😉 Yorumla rekreasyonistt +1 yıl Tüm kadınların olmasa da kimisinin hoşuna gidebilir. Yorumla
Maskelimucize Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 56% 1 yıl Gitmezdim zaten aşırı sesli ortamları sevmiyorum 0 0 Yorumla
kayahanolcekk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 41% +1 yıl Bu sorunun cevaplarını çok merak ediyorum 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hamza Evin Barkın yok muYoh 0 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır ya o ne şimdi 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Gitmedim , gitmem de 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Giderim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır İşim olmaz.
Giderdim. Avrupa'da var. İnstagramda takip ediyorum heriflerin sahne şovunu izliyorum. 29 yaşında bir kadın olarak şu an öyle bir yerde olmak isterdim.
Türkiye'de de var
Hepsine aynı anda mı? 😊
@GEZGİN5334 nerede var be
İstediğin her yerde
@_Yalnız_Kowboy_ yok çüş içlerinden birinş seçerdim. Yalnız 2 soruda da benle konuşuyon
Diğeri hangisi 😂
@GEZGİN5334 Türkiyede o pavyona anca bekir dayı gelir. BenTuğkan istiyorum. Berktuğ istiyorum. Böyle Roma heykelleri gibi olacak vücudu.
Benim gibi yani 😊
Öyleler zaten merak etme
Ankara da ulus ta😂
Evet yapıştırırdım paraları boxerlarina helallkeee yapissitrr ohh
Erkekler kapatılsın diyorum bir de pavyona mi gidicem
Kim üzdü seni bu kadar ya
Off boşsun metrop
Ben gitmem tabii ki yapacağım orada 😂😂 arkadaşım falan gitmek isterse eşlik edebilirdim bilmiyorum mooduma göre 😂
Bile bile kazık atılan mekanlara gitmemeye çalışıyorum.
Burada sadece kazık atmıyorlar 😏😏🤣
Hmmm
Neler oluyor mesela :)
Çalışanları gördün sen düşün.
Hmm..
O onlardan beklenti ama bazen algı yanlış çalışıyor.
Aslında onların işi dert dinlemek.
Ama dedim ya..
Beklenti yanlış olunca anladın sen onu.
Ben dert anlatmaya gitmezdim, psikologlardan pahalı ne saçma iş. Sen dert anlat istiyorsan sana kalmış.
İlk cevabıma göre, ihtimaller doğrultusunda gidebileceğimi düşünmüş olman doğru..
Ama..
Bir sefer sadece mecburiyetten deneyimledim ve son oldu.
Nasıldı ve nerede anlat dinliyorum?
konsomatrislerde erkek mi olcak yoksa kari kariya mi yiyisecek
Ahahah yiyişme oluyor mu yaaa
Kons ve dansçılar erkek olacak tabiiki, görseldekiler gibi 🙂
Cehennem çukurunda işim olmaz ve bu tür şeylere gözüm toy. Ve pavyonda olan kadından hayır gelmez.
led ekranda : bira+erkek=2000 TL yazacak mı?
Yazsa gidecek misin?
Partnerim gitmek isterse neden olmasın. Ama çalışanlarda papyon takmasını isterim. kaliteli hizmetkar görmek eminim tüm kızların hoşuna gidecektir 😉
Tüm kadınların olmasa da kimisinin hoşuna gidebilir.
Gitmezdim zaten aşırı sesli ortamları sevmiyorum
Kadınlar varsa giderdim
Boyle citirla varsa tabii
Bu sorunun cevaplarını çok merak ediyorum
Hamza Evin Barkın yok mu
Yoh
Evet giderdim
Hayır ya o ne şimdi
Hayır yok
İşim olmaz.
Gitmedim , gitmem de
Giderim