Herkese merhaba derdimi kimseye anlatamıyorum buraya anlatayım dedim eşcinsel olduğumu düşünüyorum ama evlenip aile kurmak istiyorum şu sıralar öyle bir kız var tabiki onunda hayatını batırmak istemem, daha önce hiçbir adamla ilişkim olmadı dindar biriyim, bi kadına karşı çok ilgiliyim diyemem ama bu kızla tanışınca rüyalarıma girmeye başladı zaten süper gay biri değilim maskülenim işinde gücünde biriyim herneyse ben bu kızla evlenmek istiyorum ilerde sorun olur mu, ilişki açısından sorun olmaz onu sonuna kadar tatmin ederim aldatmam diye düşünüyorum öyle biri değilim bu yaşıma kadar öyle bir eğilimde bulunmadım ama şunu da ekliyeyim erkeklerden çok etkileniyorum belli etmiyorum tabiki ve asla bi erkekle evlenmeyi hayat kurmayı düşünmem bu kızla düşünüyorum herneyse sorularım şu; siz benim gibi biriyle evlenirmisiniz veya bu kızla evlenirsem bi sorun çıkarmı, bu kızla birlikte olmamalımıyım hayatına hiç karışmasammı onu o kadar seviyorumki zarar vermek istemem, etrafınızda benim gibi birileri var mı veya duyduğunuz birşeyler gay olup ama sevip evlenen, bilmiyorum belki saçmaladım ama bana yol gösterin buraya kadar okuduysanız teşekkürler
Kımsenın hayatını mahvetmeye hakkın yok acıkcası. Oyle dusunuyorum oyle bırı degılım demeyle olmayacak o ısler egılımın de var erkeklere duymak bu zamana kadar olmamıs ama bundan sonra olabılır. Evlenıp kadınlara ılgın olmadıgını anlayacaksın belkı? Sen kendınden emın olana kadar kımsenın hayatına gırme
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kadınla cinsel ilişkim oldu nefret ediyorum demiyorum duygusuzdu sevgililerim oldu sadece erkeklerden etkileniyordum bu kıza kadar herneyse fikrin için teşekkürler
Evlen knk çok seviyorsun zarar geliceğini sanmıyorum
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler gerçekten aldatma falan asla yapmam neyim varsa onun zaten neyse teşekkürler belki bu sapık düşüncelerdende tamamen kurtulurum çok büyük bir eğilimim yok zaten