Güncellemeler
+1 yıl
kitapci guvenlikcisi
arkadaslar geçenlerde olay yasadim. güvenlikçi okul bilgilerimi aldi ve okul müdürünü arayacagini soyledi. sizce arayabilir mi yetkisi var mi yoksa korktutmak icin mi dedi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu bilgilerini alma yetkisi yok şikayet et
kitapcida oyle kameralara bakan bi guvenlikxiydi baya bagirdi cagirdi ogrenci kartimda ne varsa sinifimi falan yazdi. sence gerçekten arar mi müdürü yoksa korkutmak icin mi
Bilemem ama bunu yapamaz yetkisi yok
bunlari yapma yetkisi sadece poliste oluyor dimi?
Evet özel bilgileri sadece polis alabilir. Güvenlikçi soruşturma yapamaz.
bak olayi anlatayim ben kitap alacaktım ve o an dalginliktan kitabin arkasında geri barkod oluyor ya onu söktüm. sonra guvenlikci onu gördü. önce babamin numarasini istedi, kimligimi istedi ben de vermedim kimligim de yoktu sonra ogrenci kimlik kartini istedu verdim sınıfımı falan her seyimi yazdi müdürüne soylicem kameralari da atcam gör sen çok güzel olcak falan dedi. parasini da odettirdi fişi de vermedi kanit gostermiyjm diye. ve sonra git dedi mudurune soylicem gorursun dedi
Korkutmak için yapmıştır
baya bagirdi cagirdi okul bilgilerimi adimi soyadimi sinifimi falan aldi.. sence de korkutmak için midir?
Sorun nedir peki ne için böyle bişey yaptı
ya kitap alcaktim sıkıntıdan arkasındaki barkodu söktüm o da caldim zannetti. ve okul bilgilerimi aldi
Yok bişey yapmaz aklı sıra seni hırsız sanıp korkutmuş
müdürünü arayip kameradw çektiğimi aticam diye tehdit edip durdu bi de ya.. diyorum öylesine hâlâ bahane uydurma falan dedi
Knk icin rahat olsun korkutmak için yapmış hele bide yaşın küçükse ondandır
knk 19 yasindayim
😂😂😂😂
Yani şöyle bişey soylim güvenliğin korkutmak için yaptığına adım kadar eminim
Bıde şöyle bişey var sen zaten calmamissin sana iftira atmış çok dert etme
cok sag ol walla babamla tam iyi anlasiyoduk korkmustum babam ogrenir de aramiz kotu olur diye. icimi rahatlattın
Rica ederim ne demek
Kimlik sorabilir ama arayamaz
kimligim yanimda degildi ogrenci kimlik kartimi aldi tüm bilgileri yazdi sinifimi falan ve müdürünü aricam dedi
Onu yapamaz
cok sag ol. müdürünü arayıp kamera görüntülerini atcam diye tehdit ediyodu korkmustum. rahatladim
Arar niye arayamasın
yani okul müdürünü telefonla aricam demisti. normal kitapci güvenlikcisi yaoabilir mi de
İsterse arar da uğraşmaz.
Yalan
baya bağırdı çağırdı, okul bilgilerini adimi soyadimi falan aldi. korkutmak içindir dimi?