Kadınlar niçin erkekleri bırakıp lezbiyen olurlar? Erkeklerle kafa uyduramayıp anlaşamadıkları için mi? Yoksa erkeklerin kendi vücutlarını tanımayıp sadece ihtiyaç gidermek amacıyla seviştiklerinden mi? Yoksa daha başka sebeplerden mi? Hani derler ya bir kızı anlayan yine kendi hemcinsidir diye, bu söze katılıyor musunuz? Sonuçta lezbiyen bir bayan erkeği olumsuz yönde etkiler çünkü lezbiyen bir bayanın kendisinden nefret ettiğinii düşünür... Gerçekten bayanlar erkek düşmanı oldukları için mi yoksa sadece kendi hemcinslerine ilgi duyup birbirlerini anladıkları için mi lezbiyen olurlar?
Cevabın nedir?
bu doğuştan gelir ve sonradan da ne gider ne de aynı şekilde gelmez. diğerleri fark arayışı, farklı şeyleri merak eden tipler. 50 yaşına da gelse olgunlaşamayan kendini bilmeyen tanımayan insanlar var. bu insanlar gerçekten eşcinsel değil. millet bu işinde bokunu çıkardı herkes bişey diyor. sırf marjinali olmayı farklı tipleri ortamları merak ettikleri için evet bende eşcinselim diyen eşcinsel ilişki yaşamaya çalışan insanlar oluyor. böyle tipler yüzünden eşcinsellik ; bir hastalıkta sonra dan düzelir de bilmem neyde bilmem ne lafları çıkıyor. Abi adam zaten eşcinsel değil ki!!! sen ona gelmiş düzeldi diyorsun. çok kadın tanıdım işte aşkı seninle ama cinselliği bir erkekle yaşamak istiyorum diyen. bu nedir şimdi nasıl bir saçmalık. sonuç olarak sonradan olma diye dedikleri şey yok. bir şekilde bu tarz davranışlar sergileyen insanlar var. onlarda eninde sonunda hetero ilişkilerine dönüyorlar. eşcinseller öldürülseler dışlansalar vs bir çok kötü duruma maruz kalsalarda durum değişmiyor. çünkü elimizde olan birşey değil bu.
154 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın güzel yazın için teşekkür ederim :) eşcinsellere saygım sonsuz :)
- +1 yıl
Şey çok iyi bir yorum yazmışsın bu arada bende bi bireyim kendimi yalnız hissediyorum içimi size dökmek istiyorum tomboy eğer mesaj atabilirmisin yeterli x perim yok Lutfen ihtiyacım var sizeee 🙏🙏😔
En İyi Cevaplar
+1 yılBence bu kadar derin düşünmemek lazım. İkisi de farklı hazlar. Cinsel tercihimi hala erkeklerden yana kullanıyorum ama şöyle de bir gerçek var, erkek yok ortalıkta ya. Gerçekten adam yok. Bir şey yaşadım bunu paylaşmak istiyorum. Bir kadınla tanıştım bir şeyler paylaştık ve o kadınla birlikte olma isteğimi hatırlıyorum hiçbir erkeğe karşı bu kadar güçlü şeyler hissetmemiştim. Bu tamamen aslında karşındaki insana ve onun seninle uyumuna bağlı sanırım. Erkekler, adamlar... Tuhaflar ya. Baya tuhaflar. Anlamıyorlar ve anlamamak için ellerinden geleni yapıyorlar. (Çoğu)
216 Yorumla- +1 yıl
Güzel anlatmışsın, gönlün kalbin kimi istiyorsa onunla birlikte olman dileklerimi sunarım. Amcak ben sevfili bulamıyorum, bir o kadar efendi ve dürüstüm, yalan söylemeyi sevmem. Kadınlara (en başta anneme) inanılmaz değer verir onların dilinden anlarım. Ancak gelegelelim şimdiki nesin nerde ne kadar fırlama varsa gidip onları buluyor. Adam gibi adamlara talip yok maalesef. İşte benim yakıncam da bu.
- +1 yıl
kusura bakma telden giriyorum yazım hataları için özür dilerim...
- +1 yıl
Yoo yoo sorun değil, benim erkek arkadaşım da öyle mesela. Efendi hoş adam. Bir de şöyle bir sorun var sanırım sen de olgun insan bulmak çok zor. Ama ümidini yitirme :)
- +1 yıl
Yitirmiyorum ama üzülüyorum biliyor musun? Duygusal boşluktayım bu aralar içim sıkılıyor... Şimdi bu akşam sevgilimi kollarıma alıp dışarı yemeğe çıksam fena mı olurdu? ya da bir derdim olduğunda onunla paylaşsam? Derin konular esasında... Size mutluluklar :)
- +1 yıl
Teşekkür ederiz :) Umarım sen de böyle olursun :)
- +1 yıl
İnşallah :) rica ederim :) biraz kilo eksiğim var birde biraz iyi niyetliyim maalesef :(
Erkeklerle anlaşamayan bir kızın lezbiyenliği seçmesi mi :) Sen kızlara sinirlenip nefret edip gay olabilir misin, bunu düşünmen gerekirdi sanırım soruyu sormadan önce :)
25 Yorumla- +1 yıl
lezbiyen olmak için illa sizinle bağlantısı mı olması gerekir? bu ne cahillik böyle ! eğilimler doğuştan gelir ve kimse bu şekilde yaratıldığı için ön bahane sunamaz
- +1 yıl
@Lezbiyenxd Sanırım yanlış kişiye cevap yazdın...
- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
Doğru derken hak verdim
- +1 yıl
@Lezbiyenxd Benim yorumun altına yazınca bana dedin sandım bende :)
Onu bilmemde erkekler gaylerden nefret edip lezbiyenlere ağızlarının sularını akıtması en miğde bulandırıcı şey
151 Yorumla- +1 yıl
Bundan güzel yorum olamazdı +10000000000
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
4Cevap
eşcinsellik sonradan olmaz doğuştan olan bişeydir.. ve erkeklere karşı olan nefretle ya da feministlikle alakası yok bunun.. lezbiyen bir bayan hatta daha geniş alalım eşcinsel bir insan istese de karşı cinse karşı bir ilgi duyamaz.. heteroseksüel bir erkeğin bir erkeğe aşık olması kadar imkansızdır bu.. bir kadında testosteron hormonu olması gerekenden fazlaysa homoseksüel olur.. testosteron hormonunun sayısına göre de lezbiyen ya da trans birey olur..
63 Yorumla- +1 yıl
Açıklaman için teşekkürler :)
- +1 yıl
Kesinlikle katılmıyorum 22 yılım kendimi inkârla geçti, erkeklik hormonlarimda bir fazlalık yok ve kendimi kadın olarak hissediyorum bu durumu androjenlere testesteronlara indirgemeyelim lütfen o zaman alayim kadinlik hormonumu erkeklere ilgi duyayim keşke olsa öyle bir dünya .. bu ülkede eşcinsel olmak çok zor çok :(
- +1 yıl
@Aynine fazlalık olunca erkek gibi olmuyorsun ki. Sadece hem cinse ilgi duyuyorsun
+1 yılBirincisi lezbiyen olunmaz. Bu doğuştan gelen bir durum. Sen istemeden karşı cinsten hoşlanıyorsan onlar da istemeden hemcinsine karşı hoşlanti olabilir. Hormonlar ile alakalı bir durum. Ve bu bir hastalık değildir. İnsanların bazıları özenti diyor, hastalık,.. hemcinsine sırf herkes tarafından dikkat çeksin diye bir insan nasıl özenir size soruyorum. Sizce de saçma değil mi? Günah vs. şeyler söyleniyor sizlere diyorum o kadar işlenen günah sayılan durumlar var siz hangisini yapıyorsunuz? Bence ilk önce insan kendisine bakmalı. Biz kuluz bu dünyada biz insanları kötülememiz n kadar doğru sizce bu da bir günah değil mi? Allah'ın yarattığı Kulu kötülemek de ne kadar doğru? Bence insanlar bu etiketleme olaylarından vazgeçip sadece kendisine baksın! Bir kadın bir kadından hoşlanabilir sevebilir bu gayet normal bir durum. Bir kadın bir erkekten hoşlanması kadar. Ya da bir erkek bir erkekten hoşlanması kadar doğal bir durum yok bence.
30 YorumlaBu insanin icinden gelen birsey ben daha cocukken kizlara ilgi duyardim cinsellikle alakasi yok tamamen duygusal tabiki asktan dolayi cinsellikte oluyo sonradan
132 Yorumla- +1 yıl
Evet kesinlikle. duygusal başlıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye lezbiyen olduklarını bilmiyorum. Ama ben şahsen erkek gibi davranmaya zorlandıklarını ve bunun da haksızlık olduğunu düşünüyorum. Güçsüz olma hakkın yok, güçsüz görünme hakkın yok. Sürekli kavga, sürekli kendini korumak zorunda olmak, sürekli stres.. Bence o lezbiyen olan kadınlar erkek gibi olmaya zorlanmış kadınlar, ve o yüzden erkeklerle anlaşamıyorlar. Çünkü onlara itici geliyorlar.. kadın rolündeki lezbiyenler de erkeklerle olumsuz birşeyler yaşamış olup onlardan korkuyorlar. Ama bence bir kadından erkek rolü beklemek haksızlık. Çünkü onun ihtiyaçlarını gözardı etmek demek bu. Hakaret gibi. O kadar çirkinsin ki seni kadın değil erkek gibi görünüyorum demek..
01 YorumlaLezbiyenim çocukluğumdan kendimi kesfettigimden beri böyle yaratılış meselesi ya da kuvvetle muhtemel bebeklik çocukluk döneminde yaşanılan aile içi iliskiler kopukluklar ve rollerden kaynakli. Ayrica kadınları seviyoruz da ne oluyor size cektirdikleri kadar bizlerde çekiyoruz hemcinslerimizden :)
85 Yorumla- +1 yıl
Farkındayız evet, zaten kadınlar birbirlerini bile anlamıyor açıkçası :) Tercihlerinize elbette her zaman saygımız sonsuz, ancak ben bir erkek olarak kadınların lezbiyen oluşunun temelinde yatan şeyleri hep merak etmişimdir...
- +1 yıl
bana ulaş lütfen
- +1 yıl
lezbiyen olmak için illa sizinle bağlantısı mı olması gerekir? bu ne cahillik böyle ! eğilimler doğuştan gelir ve kimse bu şekilde yaratıldığı için ön bahane sunamaz
+1 yılkadınlar erkekleri bırakıp lezbiyen olmazlar. yani lezbiyenlik sonradan olunan birşey değildir. bu doğuştan ruhsal, duygusal ve seziseldir...
bir kadın bir erkeğe duygusal anlamda bağlanamaz ama bir kadına duygusal anlamda birşeyler hissedebilir olay özü budur aslında. siz erkekler bu konuya cinsel bakıyorsunuz. ama cinselliğe gelene kadar daha neler var neler... bir kızı anlayan yine kendi hemcinsidir sözüne inanmıyorum. bende bir lezbiyenim. çok erkek arkadaşlarım var hepsi dostum ailemin içinde olan insanlar. ailemle tanışan insanlar. açık konuşmak gerekirse erkek arkadaşlarımla kız arkadaşlarımdan daha iyi anlaşıyorum sırlarımı paylaşıyorum vs. ama duygusal anlamda erkeklere asla ve asla birşey hissedemiyorum bu konuda kızlar daha çekici. o yüzden aklınızı karıştırmayın bunlarla. lezbiyen doğuştan oluşur sonradan olunmaz bir tercih değildir çünkü...23 Yorumla- +1 yıl
Karımin lezbiyen olduğunu düşünüyorum destek olurmusun bunu nasıl anlarim
1. Lezbiyen sonradan olunmaz lezbiyen doğulur.2. Bir erkek bir kadindan hoşlanma iç güdüsüyle doğup yaşıyorsa lezbiyenliktede bir kadin bir kadindan hoslanarak doğar büyür.3. Homofobikler size sesleniyorum. Sevmek zorunda değilsiniz ama saygı duymak zorundasiniz. 👊
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence lezbiyenlik erkeklere guvenin yitmesi ile bashliyor. Her gelen terk edio bashkasina gidio ya. Ama tabi bu ishin ashk ve cinsellik tarafi da var. bir kizi seve bilir bir kiz , ve ya sadece cinsel acidan istio ola bilir. Ama inanin ihaneti kiz yapmaz die bir wey yoktur kiz da yapio... ( lez degilim ama bir kizla karwilikli awk gibi bir wey vardi dostluk kariwik )
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle bişey yok. Götünden uydurma. Bu doğuştan
- +1 yıl
@Lezbiyenxd ben doğuştan olduğunuda düşünmüyorum. İlgi kayması. Doğuştan değil ama bebeklikten.
+1 yılLezbiyen olmak veya diger seyler sonradan olunmaz sadece zamanla farkedilir o kadar 😄 mesela bende biseksuelim ama kendi istegimle olan birsey degil.
41 Yorumla- +1 yıl
Evet ama lezbiyenliği tercih olarak düşünenler de oluyor ama çoğu kız bir süre sonra farkına varıyor.
+1 yılYa benim de erkek arkadasim falan olmasina ragmen ki aramiz uzun süredir kötü.. Ben kızlardan hoşlandığımdan iyice emin oldum. Kızlar da güzel sevecen temiz estetik her seyiyle mükemmel bence. Ve ben de kendim gini bir kizla olmayi isterdim
11 Yorumla
+1 yılKadınlar erkekleri bırakıp lezbiyen olmazlar, eşcinsel bir kadın öyle doğmuştur, kendini bildi bileli kadınlara ilgi duymuştur, bu bir arayış ya da sapkınlık değildir.. Eğer cinsel yönelimini seçme şansı olsa kimse homoseksüel olmayı tercih etmezdi, tahmin bile edilemeyecek kadar zorlukları var. Bu durumun erkeklerle bir alakası yok
22 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki kadınlar arasında cinsel yönelim o zaman
- +1 yıl
çok zorlukları var ben hala yasıyorum hastalık veya sapkınlık değil bu bu hisler duygular hiçbir erkekte tatmadığım duygular var seviyorum aşık oluyorum birkızı görsem hemen yatagımda istiyorum onu gerçekten zorlukları var başa çıkamıyorum birine ihtiyacım var beni anlayabilecek buluşup konuşabileceğim birine çok ihtiyacım var...
Birbirbirlerini daha çok anladıkları için lezbiyen olmazlar hemcinsinden etkilendiği veya hoşlandığı için lezbiyen olurlar. bu bir tercih değil doğuştan varolan bir yönelim. Sana kızlardan hoşlanmayı öğrettiler mi? Hayır sen zaten doğuştan kızlara ilgi duyuyordun lezbiyenler de öyle işte.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın ama birbirlerini anlamak ve zevk noktalarını, hoşlantılarını bilmek de kişiyi hemcinsine çekimleyebilir bu benim düşüncem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılLezbiyen olunmaz lezbiyen dogulur o konuda bir anlasalim
82 Yorumla- +1 yıl
bence olunur...
- +1 yıl
Doğulur.!
+1 yılbende sanki yavaş yavaş lezbiyen oluyorum gibi hissediyorum :'( bunları yaşamış, bilgi sahibi insanlar varsa mesaj atıp yardımcı olabilirmi lütfen?
32 Yorumla- +1 yıl
bana yaz sana yardımcı olim canım
22 Yorumla- +1 yıl
Fake ablacım, insanları cahillikle suçlamadan önce soruya düzgün cevap ver, insalar lezbiyen olduğunu sonrada da arkediyor veya yönelimleri değişebiliyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekleri bırakıp lezbiyen olmuyorlar. Hetero bir erkek nasıl en başından beri kadınlara ilgi duyuyorsa onlar da öyle. Sonradan olan bir şey değil.
20 Yorumla Ben de aslında lezbiyen değildim ama çok sevdiğim bir arkadaşımdan sonra onunla sevişmeye başladık sanırım bende lezbiyen oluyorum ondan kendimi alamıyorum ne yapmalıyım 😓
73 Yorumla- +1 yıl
banada yaz ozaman :)
- +1 yıl
bu mükemmel şimdi benimde bir arkadasım var lebiyen oldugumu söledim ona ama benimle irtibatı kesmedi buluşmak istiyor. aramızda kalsın ondan hoşlanıyorum resimlerine bakıp orgazm oluyorum ona aşık oldum. bende öpsem gerisi gelir mi onunla. sonuçta sende lez deildin ve sevişmeye devam ettin anlatır mısın ne hissetttin nasıl bir duygu bu
+1 yılBu bir erkeğe neden kadınlardan hoşlanıyorsun demek gibi. Bir sebebi yok başından beri böyleydi der. Bir kadına da bunu sorduğunda böyle der bu bir tercih değil. Yani ben şu erkeğin şusunu beğenmiyorum hadi bbye kadınlarla takılcam diye bir şey olmuyor. Bir sebebi olmaz. Ama kadınlar kadınları daha iyi anlar. Buna katılıyorum
00 YorumlaKadin lezbiyen azbence kadin kadina istemesikadin ruhundan anladigi icin his meselesi siz erkekler ozsk gunu genelde unutursunuz siz erkekler genelde sexsi hayvanca yasarsiniz siz erkekler sevginizi kabaca sevgilinizi sahiplenirken bile bor mal. gibi gorirusunuz ozel ve Ozen gostermezsiniz oyizden kadinlar ince fikirli dusunce arayista olduklari icin kadini tavsiye ederler hassaiyet sexdede belki
00 YorumlaLezbiyenlik bir kadının başka bir kadına ilgisi olmasıdır. Hem duygusal hem psikolojik vs. Lezbiyen olunmaz doğulur
11 YorumlaBir erkekle öpüşmek bir kadınla öpüşmek farklı. Kadının teni yumuşak erkek öperken bile kaktüs gibi ama kadın baştan aşağıya yumuşacık 😊
11 Yorumla
+1 yılerkeklerin birbirlerini niye bırakıp kızlara baktığıyla aynı, ki hala straight takılan erkeklerin birbirinden nefret ettigini görmedim, sadece 'olunur' kelimesini kullanarak fazla düşüncesiz tipik homofobiklik etmişsin falan
20 Yorumla
+1 yılHiçbiri hormonal ve duygusal olarak ilgisini kadınlar çekiyor demek ki
50 Yorumla
+1 yılhomofibinin amacı nedir? neden homofobik olurlar? gerçek hayatta anlayabilir misiniz homofobik olduklarını? homofobikler nelerden hoşlanır?
00 Yorumla
+1 yılBen kızlara aşırı ilgi duyuyorum ama erkek arkadaşımda var
01 Yorumla- +1 yıl
Biseksüelsin o zaman ama lezbiyen olman illa hiç erkek arkadaşların olmayacak anlamına gelmez.
Jsjsjsj sonradan olmuyorlar akıllı. öyle doğuyorlar
20 Yorumla
+1 yılLezbiyen yani eşcinsel olunmaz. Doğulur. Bu doğuştan gelen bir şey. Olma düşüncesini bir sil önce
50 Yorumla
+1 yılErkeklerin cogu sonuc odakli bir cinsellik yasamaktan hoslaniyor. Oysa ki on sevisme en onemli kismi, bence lezbiyenligi tercih eden bayanlar daha cok on sevismeden hoslaniyor olabilirler. Acikcasi ben bisexim ikisininde Yeri ayri benim icin
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı. nedeni çoktur ama temelinde psikolojik nedenler var diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılLezbiyenmi doğulur yoksa sonradanmı olunur olarak ikiye ayrılmış herkez bence ikiside oluyor
11 Yorumla- +1 yıl
Ikisi de olabilir tabi sonuçta bir yönelim bu
+1 yılşöyle söyliyiyim genelde kızlar birbirlerini daha iyi anlarlar ve birbirlerini fiziksel ve duygusal olarak çekerler
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşcinsellik tercih değildir ;)
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecavuze ugrayip erkeklerden tiksinip olanlarda var. Ki buyuk cogunluk boyledir belkide..
12 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum...
- +1 yıl
ben erkeklerin beni anlamadığını düşünmüyorum çok kız ruhlu erkekler de var benim arkadaşlarımın yarısı erkek bence kızların dış görünüşü daha güzel
00 Yorumla
+1 yılsen neden gay değilsin? rkeklerle kafa uyduramayıp anlaşamadığın için mi? sen erkeklerden nefret ettiğin için mi heteroseksüelsin?
00 Yorumla
+1 yıllezbiyen nin vede çok mutluyum gerisi ne düşünürse düşünsün ister doğuştan ister sonrada ama lezbiyenimmmmm
02 Yorumla
+1 yılSadece onlardan hoşlandıkları için ve erkekler ilgilerini çekmedikleri için
03 Yorumla- +1 yıl
Onun zaten farkındayım ama kadınlar neden böyle olur onları bu duruma ne getirir asıl onu merak ediyorum
- +1 yıl
Herkes aynı şeyi ve doğru şeyi demiş bende lezbiyenim ve doğuştan gelen birşey mesela bir erkeğin bir kızdan hoşlanması kadar normal bir durum bu da sadece Türkiye'de o kadar çok abartılıyor ki yok bilmem hastalık tedavi ettirelim yok bu kız azmış bunlara gerek yok sadece doğuştan gelen birşey bu erkeklerin ilgi çekici ya da yakışıklı olmadıkları anlamına gelmiyor.
+1 yılDoğuştan gelen birşey. Hormonlar bunu etkiliyor başka birşey değil.
03 Yorumla- +1 yıl
Bence de öyle ama kişiler bunun farkına daha sonradan da varabiliyor.
- +1 yıl
Evet..
- +1 yıl
Bence bu bir yönelim olmalı..
kadınlar daha yumuşktır
51 Yorumla
+1 yılLezbiyen olunmaz sonuçta insanın benliğinde var bu şey
01 Yorumla- +1 yıl
bende istiyorum ama günlük değil aşık olabileceğim bir ömür geçirebileceğim güzel birini arıyorum artık kız kıza da çocuk yapmak mümkün lezbiyenler bebek sahibi olabliyor tabi türkiye şartları malum mecbur şehir dışına yerleşmeyi düşünüyorum sevdiğimle özgürce yaşamak hayatın tadını çıkarmak :D istiyorum böyle biri varsa tanışmak isterim
Kadınlar daha çekici geliyor
10 Yorumlagüzel olmalı bir bayanla beraberlik
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne cahilce bir soru
03 Yorumla- +1 yıl
Cahilce bir soruysa anlatın da bilgilenelim çok zeki (!) arkadaşım.
Cevap sahibi+1 yılKimse dış faktörler yüzünden lezbiyen olmaz?
- +1 yıl
Sürekli dış faktörlerden bahsetmedim. Zaten lezbiyenliğin temelinde duygusallık ve hemcinsine duygussl çekim hissetmek yatıyor. Bir kadın, hemcinsini daha iyi anlıyor, birbirinin vücudunu erkeklerden daha iyi tanıyor. Neyse uzatmaya gerek yok. Ben gerekli cevabı 2 yıl önce aldım soru da 2 yıl önce sorulmuş. Daha da cevaba ihtiyacım yok.
+1 yılBir yönelimdir benim arkadaşım da lezbiyen
10 Yorumla
+1 yılBilmem ki
00 Yorumla
+1 yılYönelim
10 Yorumla
+1 yılEn iyi cevap senden
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı