Annem ne olursa olsun evlenmeme sıcak bakmıyor ne yapacağım?

Hayatımda biri var durumu izah ediyorum ben eminim istiyorum hayatım sizinle geçmeyecek yaşım 32 çoluk çocuğa karışmak istiyorum. şu an 7 aydır birlikte olduğum gerçekten sevdiğim değer verdiğim biri var ailesi biliyor ciddi düşünüyoruz. İlk kez ilişkim olduğumu hissettiğim biriyle birlikteyim. Cidden beni hayata bağladı deSem yeridir. Herşeye onunla birlikte aşacağımı anladım. Hep destek sen yaparsın edersin kötü olduğumda iyi olmam. İçin çabalayan bir adam. Hasta olunca endişelenen vs yani bir ilişkide de olması gerekeni yaşıyorum. Anneme istediğim kadar izah etsemde sevgilimin evi arabası yok diye istemiyor ama evi arabası olana da şimdi olmaz ev müsait değil diyor. Tek başımayım çünkü annem desteklemiyor mutluluğum için bile olsa……git kaç diyor babamın karşına geçip söylemek kolay değil. Çok yoruldum. Kimin ailesine baksam hayatında biri varsa çok destek oluyor evlensin diye. Ben istiyorum ki adetler yerine getirilsin telli duvaklı çıkayım hayırlsı ile kolaylıkla. Annem kötü bir tarafı yokken de açık arar giibi uğraşıyor sanki bırakayım diye…

Annem ne olursa olsun evlenmeme sıcak bakmıyor ne yapacağım?