Aile & Toplum Eniştenizi sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Ben birini severim diğerini sevmem itici Güncellemeler+1 yıl Oğlum bu enişte sevenler gay mi lan 😂 Eniştenizi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Neyzenahmet Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı. Enişte, becersinler seni inişte. İşte sevgim bu kadar 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Baksana bi Yorumla Neyzenahmet +1 yıl Baktim Yorumla Soran +1 yıl Leğen Yorumla Soran +1 yıl Avradim ol Yorumla Soran +1 yıl Leğen de Yorumla Neyzenahmet +1 yıl Seni o leğene oturtur bı s* kerim aklın durur Yorumla Soran +1 yıl 🤧🤧 Yorumla Neyzenahmet +1 yıl Hoşuna gitti deilmi Yorumla Soran +1 yıl Leğen lazım Yorumla Neyzenahmet +1 yıl Koca gotun leğene sigdimi Yorumla Soran +1 yıl Avradim ol ayaklarımı yıka Yorumla Neyzenahmet +1 yıl Sen benim s*kimi yıka metresim ol Yorumla Soran +1 yıl Leğen lazım ayaklarımı yıka Yorumla Neyzenahmet +1 yıl Orozpi o kokmuş ayaklarını tenesirde yıkarım senin Yorumla Soran +1 yıl Neyzen Ahmet Yorumla Neyzenahmet +1 yıl Eyyyyy Yorumla Soran +1 yıl Avradim ol. Yorumla Neyzenahmet +1 yıl Anan avradim olsun s*keyim sana kardeş ciksin Yorumla Soran +1 yıl Leğen de yıka Yorumla Neyzenahmet +1 yıl Ananı mi Yorumla Soran +1 yıl Ayakları mı yika Yorumla Neyzenahmet +1 yıl Amcugunu yikarim Yorumla Soran +1 yıl Avradimol Yorumla Neyzenahmet +1 yıl Neyse ya geyik burada bitsin Yorumla Soran +1 yıl Avradimol bitsin Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bir sürü eniştem var. Bir tanesini çok severdim ancak bir süre önce dünyaya gözlerini yumdu. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. ikisine karşı sevgi hissetmiyorum. nefret ediyorum diyemem ama seviyorumda diyemem 0 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Görümceyim görümcelik yapmadığım kadar baldızlık yapıyorum :D 0 0 Yorumla
Incoterms Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 388 cevap paylaştı. Enişte kelimesi çok itici. Amca demek daha iyi değil mi? 0 0 Yorumla
OzanÇetemen Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Eniştem yok ama aday batmanlı ıykk kıllı kanka ayı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla OzanÇetemen +1 yıl Daha detaylı nasıl anlatim Yorumla
Makro00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı. Senin gibiyim valla 😅😅 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yok olirsa ben olur ancak birine 😊😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 1 tane var sevmem pek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neyini mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bizden hep birseyler bekliyor gezdirelim yok neymis efendim biz gelip evxen ablamizi alip eve getirecegiz. Ve onlarin maddi durumu bizimkinden kat kat iyi cok cimri yaa Yorumla
Metkubar Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Mecbur 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben değilim Yorumla Metkubar +1 yıl Sevmesende muhattPsin dir Yorumla Soran +1 yıl Yüz vermiyorum birine Yorumla Metkubar +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyorum Yorumla Metkubar +1 yıl Tamam mı bir sebebi vardır Yorumla Metkubar +1 yıl İkisinin arasındaki fark Yorumla Metkubar +1 yıl Sana zararı var mı Yorumla Metkubar +1 yıl Kardeşini onu himayesindeistesende 8stemesende o enişte Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Biri yeter zatenn 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen Yorumla DrErtuğrulbey +1 yıl Olsa severiz herhalde Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
darksidd Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl sevmiyorum 0 7 Yorumla Ardayanlız +1 yıl Güzel saçların var Yorumla darksidd +1 yıl teşekkür ettim 💖 Yorumla Ardayanlız +1 yıl Gerçek saçların mı? Boya mı? Yorumla darksidd +1 yıl boya tatlım Yorumla Ardayanlız +1 yıl Bence çok şık ve çok yakışmış sana. Maşallah diyeyim de nazar değmesin Yorumla darksidd +1 yıl Teşekkürler 💖🥰 Yorumla Ardayanlız +1 yıl Yanağında hafiften bir de gamzen mi var senin Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Doblosu olsa belki 1 3 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Doblo ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alakası yok ki zatenn Yorumla ucankazmorton +1 yıl Eniste var ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Enişte, becersinler seni inişte. İşte sevgim bu kadar
Baksana bi
Baktim
Leğen
Avradim ol
Leğen de
Seni o leğene oturtur bı s* kerim aklın durur
🤧🤧
Hoşuna gitti deilmi
Leğen lazım
Koca gotun leğene sigdimi
Avradim ol ayaklarımı yıka
Sen benim s*kimi yıka metresim ol
Leğen lazım ayaklarımı yıka
Orozpi o kokmuş ayaklarını tenesirde yıkarım senin
Neyzen Ahmet
Eyyyyy
Avradim ol.
Anan avradim olsun s*keyim sana kardeş ciksin
Leğen de yıka
Ananı mi
Ayakları mı yika
Amcugunu yikarim
Avradimol
Neyse ya geyik burada bitsin
Avradimol bitsin
Bir sürü eniştem var. Bir tanesini çok severdim ancak bir süre önce dünyaya gözlerini yumdu.
ikisine karşı sevgi hissetmiyorum. nefret ediyorum diyemem ama seviyorumda diyemem
Görümceyim görümcelik yapmadığım kadar baldızlık yapıyorum :D
Enişte kelimesi çok itici. Amca demek daha iyi değil mi?
Eniştem yok ama aday batmanlı ıykk kıllı kanka ayı
Anlamadım
Daha detaylı nasıl anlatim
Severim eniştemi iyi adamdır
İnsan değil mi? Niye sevmeyeyim?
Senin gibiyim valla 😅😅
Yok olirsa ben olur ancak birine 😊😂
1 tane var sevmem pek
Neyini mesela
Bizden hep birseyler bekliyor gezdirelim yok neymis efendim biz gelip evxen ablamizi alip eve getirecegiz. Ve onlarin maddi durumu bizimkinden kat kat iyi cok cimri yaa
Mecbur
Ama ben değilim
Sevmesende muhattPsin dir
Yüz vermiyorum birine
Neden
Sevmiyorum
Tamam mı bir sebebi vardır
İkisinin arasındaki fark
Sana zararı var mı
Kardeşini onu himayesindeistesende 8stemesende o enişte
Biri yeter zatenn
Sen