Markette bana şunu alır misin diye rica edenlere yardim eder misiniz?

Bugün bir erkek cocugu bana kola alabilir misin abla dedi. Olur dedim. Hangisini istiyorsun diye sordum. Aldim kasaya giderken kek türü bir sey de alabilir miyim dedi. Bende cocuk bu cani cekmistir alabilirsin dedim. Cikolata aldi, tesekkur etti.

Yanimda cok para da yoktu. Oyle hemen girdim, yumurta vs eksikleri alip cikacaktim. Kasada da baska bir kadin vardi. Oglanla beraberler miydi, annesi, ablasi miydi, tanisiyorlar miydi tam anlamadim.

Odemeyi yaparken bana tam duyamadim ama bilmem kac aylik bebegim var şu biberonu alir misin dedi. Bende pek param yok diyerek reddettim.

Olsa belki alabilirdim ama bir de bir basladiginiz zaman istekleri bitmiyor onu farkettim. Hani daha önce de yaptim bu sekilde ama o karsilastigim kişiler bu kadar ust uste seyler istememisti. Hani önünü alamamis gibi oldum.

Benimde alacaklarim var simdi yetiremem diye dusundum ve biberonlarda pahali oluyor genelde ve reddettim o an.

Yani iyilik edeyim dedim kotuluk mu ettim bilmiyorum. Kadin arkamdan almadi ya eline mi yapisirdi, durumu iyi gozukuyordu vs demis midir, beddua etmis midir bilmiyorum. Yani bu durumlarda iyilik etsen dert etmesen dert. Eve geldigimden beri bunu düşünüyorum.

Markette bana şunu alır misin diye rica edenlere yardim eder misiniz?