Bir süredir bir aile büyüğü ile aynı evde yaşıyoruz. Oturmamıza kalkmamıza rağmen ve girdiğimiz saatten çıktığımız saate kadar karışıyor herkesin aile büyüğü bu şekilde mi? Bizim ki mi cins anlayamadım. Tüm düzenimiz bozuldu.
Babaannemle beraber yasadim. Ve 2022 de vefat etti. Olandan yaptigindan yapilacaktan mutlaka haberdar ederdik. Boylece soru sornaz karismazdi. Karistiklari baskaydi. Masa duzeni sofra misafir bagirlama duzen vs vs.
Hayatimdaki en degisik ve ani dolu zamanlarimi gecirdim ki varsa boyle bir imkan ya da severse mutlaka yapin. Ben, siz yaslardayken gittigim cafe vb yerlere mutlaka onu da gotururdum. Asla utanmazdim. Avm lere gotururduk tekerlekli sandalyeyle... Kisaca bu hayatta, gosterebilecegim ne yer varsa torun olarak goturdum. Ve hasta yataginda ona iyi ki benim babaannem oldun diye veda edip helallestim.
Cok zor kendim yasadıgım icin biliyorum yediginiz lokma sayısına kadar dikkat eder herseyde bir kusur bulurlar hatta biraz daha ileri gidip hayatı zindan ederler kendileriyle sizi bir görürler