Hocam nereye baktigima ellerime filan bakiyodu bende bunun yakaladım bakislarından? Sonradanyüzüme bakmıyo dersde? niye ola bilir? bitek soru sorarken gözlerimin içine bakıyo normalde ders anlatırken sinifda deylmisim gibi davranıyo
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sana ilgi besliyor arzuluyor utangaç biraz cesaretini toplayıp gelebilir yanına haberin olsun
Ya bilmiorumki gelmesin nereye gelio töybe töybe normal davransın 😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ya yüzüme hiç bakmio ola bilirmiki hoşlanması saçma ya tipi deyilim ben.
Şartlar sağlandığında hayatta her şey olabilir. Suyun akışına bırak
Ben bişey beklemiyorum ki zaten hoslanmasini falan sadece yokmuşum gibi davranıyo bu beni uzuyo her kes gibi davransın istiyorum
Seven insan ilgi çekmek için böyle yapıyor sevdiğinden utangaç olan bölge yapar üzülme salla
Yok artık tipi bile deyilimdir onun ben 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ elimde deyilki ben biraz takıntılıyımdır. benmi bişey yapdım diye düşünüyorum
Sen böyle kendini ezik görme seni çok suistimal ederler benden demesi
Nasıl ne anlamda ezik yok edemezlerde ne anlamda dediyini anlamadım yani insanın bı tipi vardır her kes her kesi sevmezki bakınca tipi deylim diye dusunuyorum
Öyle düşünme hiç kimse senden üstün değildir hiç kimse o da insan sende, kim o kim abartma takılma böyle şeylere yok tipi değilim filan
Yok ya üstün deyilki tipi deyilimdir dedim sadece
Ne alaka tipi değilim filan saçma sapan konuşma kadınsın sen karşısında ki basit bir varlık eekek çok büyütüyon
🤣🤣tammmam bana aşık oldumu 🤦🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ ben napim şimdi böyle davranmasına? Onu soruyorum
Sende ilgili sıcak davran oluru varsa olur zaten çok büyütme olmazsa ülkede 50 milyon erkek var fazla büyütmüşsün bu adamı
Yok ben benim yüzüme bakmayan birini nasıl sıcak davranayım. Büyütmedim saadece karakterim böyle benim yüzümden mi oldu diye kendimi sorumlu tutuyom
Bilemiyorum senin tercihin
Tesekkurler
Rica ederim
sana karşı bakışları ciddi midir
Nasıl yani yani sert anlamindami?
Her kes gibi bakmiyo işte diyerleri ile daha samimi göz temasında ilk basda banada öyleydi sonra daldigimda nereye baktigima kağıda boştayken neyazdigima bakiyodu yakaladım göz göze geldim , Sonra son 2_3 dersdir ders boyunca yokmuşum gibi davranıp bakmiyo filan sadece soru sorarken bakıyo yüzüme göz teması kuruyo sanki kaçio benden bişeyde yapmadım 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
kaçmasını bnde anlayamadım..
kurs hocası mıdır
Evet aslında kaçmak bakışlarini kaçrıyo yani bişey sorsam tabiki kaçıp gitmio
o ewlimidir
Deyl bekar niyeki
sordum
yakılıklı birisi midir
yakışıklı
Evet yani yakışıklı
Niyeki anlamadim
lütfen o kadar sade sohbetimiz oldu
Ne anlamadim
adın aysun mu
ewdemisin kursta mısın
cann sustun ya
dün burada esiyorduk
sessizliğin efsane
Birşeyler hissediyordur
O yüzden mi bakmiyo yüzüme 🙄🙄bakması gerekmez mi o zaman🤦🏻♀️
Hocam diyorsun
Hocamda özel ders gibi düşün yani üni lise falan deylki zaten aramızda iki yaş var
Onun amacı sana göz kıymak mı yoksa egitim vermek mi
Göz koyamaz gözlerini çıkaririm. Ama eşit davransın herkes gibi
Sor bakalım ne diyecek
Ya nasıl sorayim utanırım adama yüzüme niye bakmiosun denilirmi ayıp 🤦🏻♀️
En etkili iletişim göz kontagı kurarak olur unutma
Eşit davranmiosun desem dersimi geciorum der napiyim der suçlu ben ölüyorum yine😐
Adama gözlerime bakmı diycem 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️zorla bakmiyo işte şaka gibi yaaa
Hahaha
Ya dalga geçmesenize 😂😂🤣🤣🤣ya ciddi bişey anlatiom herkes dalqa gecio
ben de öğretmenim peki ilgin var mı ona
Yani bilmiyorum ki yokduda böyle yapınca qaripsedim ama hoşlandigimdan deyil sebebini bilmek istiyorum
yazdm sana
Tm
Hoşuna gitmiş olabilirmisin
Ama yüzüme bakmiyo ki ders sırasında her keşke samimi yüzlerine bakıyo bana bakmiyo bile🤦🏻♀️
Anladım konuşalım takip ettim seni yaz
Kurs hocam yani öyle sıradan üni veya lise hocamda deyil
Demekki ilgi çeken birisin
mesaj atamadım sana
Tamam
Deylim
Takip atsana
Yazdım
Atdim
Ellerine mi bakıyor
Evet yani nereye baktigima ne cizdiiyime filan kagitda ben fark edincede gözlerini kacriodu son 3 dersdi yüzüme bakmio yokmuşum gibi davranıyo soru sorarken bakıyo bitek yüzüme benim disimdada herkesle dersde konusuyo
ilgisi nasıl du
Nasıl yani ilk onceler yüzüme bakar konuşurdu son2_3 dersdir yüzüme bakmiyo benim dersde sanki yokum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
heyecandan dur
Niyeki ne alaka😂😂
ınu hiç candan istedn mi
Benim heyacanlanmam gerekmiyomu yani hoca o ya soru soruyo filan
Ne alaka niye isteyim adamı ben sapikmiyim
neden olmasn ki
bakışları haz weriyormuş
Ne alaka ya ben hazmı veriyo dedim sadece yüzüme bakmiyo yokmuşum gibi davranıyo dedim adam benden arkada olanlara basımın üstünden bakıyo benle yüz yüze göz göze gelmio istemio niye anlamıyorum naptimii ona soru sorarken bakıyo ama yani o da mecburiyetten sanırım 😟😟😟
soft şekilde
Nasıl anlamadım
dmMmknmü
Of ya dalga geçmek icinmi yazdın 😔
neAlaka
Dalga gecion işte 😞😞ben adamı istiomusumda haz veriomusda falan filan
alakası yokk
inan
ciddi dedim
Ya sorun bende deyilki onda o bakmio benmi saçma saçma davranıyorum hayır ben normalim anormal olan o niye bütün her şey üstüme kaldı benim öyle bi dusuncem yokki adam yakışıklı ama ben ilkgitdiyimden öncede uzakdan taniyodum Ve hiç sevmiodum tipini niye ben arzulamis oluyorumki onu bu duruma
senin suçun yokki
Offf sen dedinya bakislari hazz verio sana istiosun onu diye iyice kendimi suclamaya başladım
Ya varsa yoksa niye bunu yapioki😔
yap amalı
o da sade olmalı
yspmamalı
Evet yapmamalı bende onu diyom 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
ofsaytta kalır gibi
O ne demekkk🤣😂😂😂😂
bakar gibi olması
sonra bakmaması
arada kalan sen oldun
Yok bakiodu zaten ilk başlarda normaldi sonra şey oldu bana bakdigini yakaladım 1_2 kere sonrada 2_3dersdir bu halde yuzume bakmiyo göz göze gelmioo sanki yokum gibi ama soru sorarken bakıyo gözlerimin içine onun dışında bana bakmamamk için herşeyi yapıp sanki yokum 🤦🏻♀️🤷🏻♀️🤣😂😂
çekiniyor nnce
senle alakası yokk
Bende mi çekinio niyeki 🙄🙄
ewet senden çekiniyor
Niye ben naptimki sesim bile çikmaz kendi halimde takılıom 🙄🙄
Niye ben naptimki sesim bile çikmaz kendi halimde takılıom 🙄🙄 28 yaşında adam benden çekiniomu
uyuma
Neee anlamadim
senin yaş kaç
26 niyeki
aa denksiniz
😂🙄iki yaş var arada evet
harika ya
değer wer
Neyy
Nesi harika 😂🤣🤣izdivaç programında miyiz töybe töybe hoca hoca sende yapisdirdin hemen ben sorun ne onu cözmeye çalişiom kimsede fikir söylemio söylüyorlardı dalqa gecio herkes
bakması haz wermese inan üstelemezdin
Ya haaazla alakası yok yokmuşum gibi davranıyo anlamiomusun ne hazzı ya saçmalama ergenmiyim 🤦🏻♀️🤦🏻♀️7 kişiyiz ben hariç herkesle konusuyo yüzüne bakıo göz teması kuruyo bunu yap arkende benden kaćio yüzüme bakmio buda ister istemez beni etkiliyo zorla ders aliomusum gibi hiss edyorum kurs sonutcda
onlar kız mı
2_3 u kız kalanı erkek
farklısnn ama
Ne farklisi ki evet onlar evli ben bekarım kizlar yani 😂🤣
ahaaa onların ilgisi dahamı fazzla
Nasıl yani kizlarinmi ona yo normal yani evliler sonutcda 🙄🙄🤦🏻♀️
ama şnanki içlerinde her şey geçiyordur
Fark bu başka bi farkım yok biraz az konuşurum sesim çıkmaz fazla oda zaten ders soru olunca soruyom
giyimin nasıl
🙄🙄ola bilir bilemem yani bunlardan bana ne bana benimle davraisi önemli
Hangi sonuça geldin
sade sin ciddisn
Spor giyerim genelde
Benle ilgili deyil genel olarak konuyla ilgili sonuç noldu ne karara geldik
bni sen ilgilendirrisin
başta ilgisini çektin
sonradan başkası ona ilgi göstermiştir
İyide başkası ilgi gösterdi diye bana 7 kişinin içinde soğuk yokmuşum gibimi davranmalı normal davranmalı herkes gibi
ayıp ediyor
Evet yani ayipdan öte bişey annormalllik bu
öok değilik
dm den yazdom
ordan balsana
adon aysun mu
ses wersene
susmasana
Niye her kes özele cagrio burada yazın aaaa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
az sohbet olsun
nerelisiniz
nasılsınnn
ilgisiz kalma
fiziğin nasl giyimin
Zayıfım Spor giyerim açık falan giymiyorum yani
senın ilgin var mı
Nasıl yani ben genelde kimseye ilgi duymam
Yani ona yurumuyorum sadece merak edyorum niye bana böyle davrandigini
en acık giyinen nasl gynıo okuldaki
Okul deyl kurs
en acı k ne olyo msla
Malum kış açık giyinen pek yok 🤦🏻♀️ne alaka konumuzla
Ben nebileyim dedim ya kurs dekolteli elbiseyle derse gelmiyceklerki normal pantolon gömlekle gelio herkes