Trip hiç yakışmıyor erkeklere😀😀

Trip hiç yakışmıyor erkeklere😀😀
Trip dediğimiz olayı sadece kadınlara özel olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.
Kadınların erkeklere bunu yakıştırmadığı aşikar. Olayın boyutuna ve durumun sıklığına göre durum değişir. Büyük bir olay olduğu zaman bununla ilgili çözüm öneriniz yoksa veya hiç bir reaksiyon göstermiyorsanız, erkeğin kalbi kırıldığı için bu durumu trip olarak adlandırdığınız şekilde ifade etmeye çalışır. Trip sadece keyfi yapılan bir eylem değildir. Kadınlara sesleniyorum ortak bir yol bulmaya çalışın trip çekmezsiniz.
olum ona trip denmez. adamın kalbini kırıyosunuz. sonra adam konuşmayınca adı dişile dönüyor. işinize geldiği gibi hareket etmeyin. soğuk ruhsuz birini istiyosanız gorille evlenin. erkeksidir o. duygusal merhametsiz adam adam değildir siz ince ayrımı yapacak kapasitede olmadıgınız için kafanız da basmıyor haliyle bu tür şeylere. emin ol o dişil dediğin erkekler bi çok erkeğim diye geçinen erkekten daha delikanlıdır. siz kadınlar hayvani tarzda öküzleri sevdiğiniz için böyle bir çıkarım yapıyosunuz.
Hı!
Trip hiç bir cinse yakışmıyor 🤦🏻♀️ benim derdim bu demek zor olmamalı 😂
Hiç 😂
Cevap
28Cevap
Evet annesinin prensesi olan erkekler trip atar.. pardon erkek dedim :D kadınalra bile trip yakışmazken erkeğin atması çok itici
yanılıyorsun dişil enerjisi yüksek her erkek trip atmıyor genellikle onlar sizin hoşlandığını alfa hetero erkeklerdir benim dişil enerjim yüksek ama trip olayım yoktur aynı evde 1 ginlüğüne kalsak etek giyip kız kıza takılsak bırak tribi naz bile yapmam dışarıda da hesap ödetmem
Dişil enerjisi yüksek pipili cinslerin ( erkek diyemiyorum ben onlara) tribi kadın tribini 100'e katlar. Hiç çekilmez.
Tam olarak hangi saftan bahsediyoruz acaba? Ben çok safim da 😂
Bir köyde 2 trilyona bir cami yapılmış. İlçeye gelen müftülerden bir tanesi köye ziyarete gidip camiyi görünce, İmama:
-"Maşallah ne güzel cami" demiş.
İmam da demiş ki:
-"Bizim köyün yüzde 70'i Almancıdır. Köye yeni bircami yapıyoruz deyince, herkes parayı bol gönderdi. Para bol gelincede herşeyin en iyisini yaptık" demiş.
Müftü merak edip:
-"Sabah namazında kaç saf oluyor" deyince;
Cami hocası:
"2 saf oluyor" demiş.
Müftü sevinmiş!
Köy yeri!
Sabah namazı!
2 saf!
Müthiş bir cemaat!
Müftü:
-"Qoo helal olsun" deyince;
Cami hocası:
-"Sayın Müftüm yanlış anladınız! 2 saf dediysem, birişuradaki saf amca, biride ben" demiş.
Trip atan erkek evde gizli gizli jartiyer çorap giyiyordur
Bence tam tersi 😄 dişil enerjisi yüksek erkeklerin farkındalık bilinci de yüksek olduğu için trip atmaya ihtiyaç duymazlar. Bende dişilci erkektim hiç trip attığımı hatırlamıyorum. Nadirde olsa belki atmış olabilirim ama sıklık yoktu
Ne illet canlılar trip atan erkekler 😒 çekilmez. Bari tam dönseler djffd
😬😬
Hiç bir şey anlamadım sorudan erkekler gay mi yani?
Ahshshs taşlayacaklar seni.
Erkekler olduk olmadık konularda trip atan, tavır alan kadınlardan çok hoşlanmıyor. Trip atmak yerine karşılıklı konuşarak derdinizi anlatmayı deneyebilirsiniz.
İki taraf içinde gereksiz bir şey trip, ama madem kızlar trip atabilir erkekler atamaz diyorsanız buda saçmalık çünkü kadınların ilgi istediği gibi erkeklerde ilgi istiyor
Ay ben trip severim ya atsin cok tatli olur oys😂😂😂 disil enerjiyi de yakistiriyorum zaten erkeklere
Hatta soyle desem daha dogru olur disil enerjisi yuksek olan erkekleri sempatik buluyorum
Kizlar da gunumuzde asiri erkeksilesti bence iki tarafida elestirin kizlar trip atar ama erkekler ne yapar? Erkekler ne yapiyorsa kizlarda yapiyor ama kizlarin yaptigi seyleri erkekler yapmasin istiyorsunuz cok garipsiniz
Bence tribin dişillik ya da erillik ile alakası yok. Olgunlaşmamış ve aptal insanların yapacağı bir şey sadece.
Hiç çekilmiyo erkeğin triplisi dişili. Ayyy nefretliik tiksindim o kadar yani.
Hayır trip atıyorum ama dişil enerjiye sahip değilim darbeli matkap gibiyim
Bilmediğim den herhalde atmadım sanırım benlik değil o neyse
Kapiyi mi kapiyor trip mi atiyor anlamak lazim sonra gümlemeyin.
Evet, o yüzden trip baan göre değildir. Ama naza çekmişizdir
Ne alakası var şimdi bende dişil enerji mi var hıh taş gibi erkeğim bla bla bla 🤪
Evet benim gözünde trip atan bir erkek erkek değildir
Erkek adam Trip atmaz. Masaya yumruğu indirir.
aynen dişil enerjisi yüksek olan trip atar
erkekler trip atmasın lütfen
Tripten hiç mi hiç hoşlanmam. Belki 😄
Yok canım hangi at ağızlı dedi onu
Niye trip dişilere mi özel?
Şu devirde tr, pcan olmayan kaldı mı?
Dişil enerjiye sahip erkek nasıl oluyor 🤔
Trip atmayı çok sevmezdim hep soğudum.
Saçma sapan şeyler işte
Erkek adam trip atmaz kafa atar :D
😂😂😂trip atan erkek kapatılsın..
Evet ama bence hiç yakışmıyor…