Güncellemeler
+1 yıl
Ne umursamaz inşa lardiniz tabi şu an senin hayatını etkilemiyor dimi yaşayıp gidiyorum derdindesi dimi benim zamninda bir şey olmaz diyorsun dimi bak var o yetmiyor diyen inşanlardansinuz dimi yakında surda 50 yıl yasayip gidecem diyen insanlardansinuz dimi bilmezmiyiz sizi kendinjzden başka hiç kimseyi umursamazsiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç ormanlar gidiyor elden siz kel ağaç peşindesiniz
Birde it meraklısı. Kendilerine hayvansever diyorlar bir de..
Tamam git ağaç ek şimdi duyar kasma
Be. Seni ekecem
Sizin gibi insanlar yüzünde böyle bok gibi yasiyorsunuz
Kesss
Kaç tane aldın bugüne kadar
Senin kafan şimdi ona çalışmaz az bi ormana çıkta temiz hava al diyeceğimde sende o da yoktu değilmi üzgünüm otistik kardeşim
Ne umursamaz inşa lardiniz tabi şu an senin hayatını etkilemiyor dimi yaşayıp gidiyorum derdindesi dimi benim zamninda bir şey olmaz diyorsun dimi bak var o yetmiyor diyen inşanlardansinuz dimi yakında surda 50 yıl yasayip gidecem diyen insanlardansinuz dimi bilmezmiyiz sizi kendinjzden başka hiç kimseyi umursamazsiniz
Evet çünkü karadenizliyim ağla
Şimdi sen uzungolun Çin'e sictilar inuda kabul etmezsin
boş yapma
Bu zihniyetle sizden bir bok olmaz bok olacaginada supheliyim
Ayrıca edepli konuş ne terbiyesiz birşeysin sen öyle
Bu akılla senden bir şey olmaz internet ortamında yazı yazmakla ormanı kurtarmış olmuyorsun
Ayyy sen ne edeplisin yav oacandan edep akiyor
Evet senin akmıyor kıskan şimdi de bunu soru olarak paylaş
Nasıl bir bağ kurdun ikisi arasında
Alakasız bir örnek vermişsin, olmamış.
Sen de mi rahibesin 😃
Ne alaka?
Koca peşinde koştuğu uz kadar kendinizi geliştirme peşinde kossaniz o zaman anladın ne alaka oldugu
Şimdi birşeyler diyeceğim de neyse ortam müsait değil. Herkes kendisini geliştir veya geliştirmez bu kimseyi alakadar etmez küçük hanım ayrıca onu koca peşinde koşanlar içinde söylemeye hakkın yok bu kadar da herkes kendi hayatını yaşar ayrıca ormanlar yok edilirken bizim elimizden ne gelebilir ki veya gelemiyor maalesef ve bunu kendini geliştirmek ilgisi ne var. Biraz kendini geliştirmiş olsaydın zaten ikisi arasındaki bir bağda olmadığını anlamış olurdun
Nasıl etmiyor öyle çok alaka ediyor gibi senin cahilligin beni hayatiminrtkiliyor
Gelemiyor nasıl gelemiyormus dingil sen kendi i geliştirme düğün için bir şey yapmıyor geliştirme düğün için öyle suskun kaliyorsun
Kendini geliştirdiğin çok belli yazamıyorsun bile doğru dürüst :) Beni cahil olarak görmeye devam et çamur at izi kalsın seninkisi
Hızlı yazdığım için öyle
Sen degilmisin
Ben değilim
Malamıne