6 Şubat depreminde depreme şahit olan depremzedelerden biriyim. Bu duruma dair birçok olay duydum ve yaşadım.13.24'de ki depremde annem babam kardeşim ve babaanem evin içindeydi. Deprem anında annem hemen kardeşime koştu ve onu uyandırıp çıkarttı için sonra babaannemi çıkardı. Babam tek başına dışarı çıktı. Daha sonra kardeşim bronşitti ve soğuk olduğu için annem evden bişeyler almak için girdi. Babam eve yaklaşamadı bile aslında mahallemizde ki çogu erkek hemen hemen aynı tepkiyi gösterdi. Daha sonra yakın bir ahbabımızın komşusu da benzer bir durum yaşadı çok ağır bir şekilde deprem anında asansördelermiş; Kadın, eşi ve 7 yaşındaki çocuğu yere çakılmışlar asansörde delik oluşmuş ve su sızmaya başlamış su sızdıkca kadın çocuğu kaldırmaya başlamış boğulmasın diye adam cocuğu 1 dk bile taşımamış 3. günün sonunda kurtarma ekipleri bulmuşlar daha sonra kadın çıkınca eşinden boşanma kararı almış. Peki sizce erkeler bu konuda neden böyleler ya da ben mi rastladım sadece? ya da sadece para vermenin mi fedakarlık olduğunu düşünüyorlar?
Kadınlar mı fedakâr?
Erkekler mi fedakâr?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat