Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Boyle seyler olabilir kendinizi yalnis birseymis gibi hissetmeyin, bazi insanlarin kucukken anneleri veya babalariyla yatmaya alistigi icin onlarda bu guven hissi olusabiliyor , yani olabilir yalnis birsey degil.
Insanlari bosverin , zaten insanlar sanal sitelerden istediklerini soyleyebilir , 5 saniye dusunmeden ettikleri elestiriler sizin kafanizda ve dusuncelerinizde yer edinmesin , annenin yaninda yatabilmek buyuk sanstir ve huzurdur , utanmanizi gerektirecek hicbirsey yok bunu cok icten bir sekilde soyluyorum.
3 yaşında kalmışsın fallik döneminde annenin hatası ama seni böyle yetiştirdiği için sende de biraz beyin olmalı sonuçta 27 yaşında adamsın her neyse güle gülee..
Yorumları okudum da. Son yorumlar sokak kavgasına dönmüş, ona bişey demiyeceğim. De sen dedin ki. Annem bana bir kadına nasıl davranılır, öğretti. Diyince. İnsan ister istemez kafasında. Acaba ne öğretti diye soruyor. Kadın da burada sana. Annen sevişmeyi öğretti mi gibi bi lafta bulundu. Sen kadına nasıl davranılır diyince. Sorması normaldi. Ama son cümlelerde. Kendisi hadisizlik yaptı. Bir sürü küfür etti. Bukadarını sen hak etmiyorsun tabi. Yanlış yapmış. Sen gene alttan almışsın. Ben olsam, engeller, yorumunu silerdim kızın
27 yaşında bir kız babasıyla uyusa olur mu demişsin. Ben çalıştığım eski bir işyerinde. Bir kadın vardı, 38 yaşındaydı. Boşanmış bir kadın. O dedi ki. Bazen babama sarılıp, yatıyorum yatakda dedi. En son yattığımda. Adamın elleri oramda , buramda, dolaşıyordu dedi 😅😄 e yani. Babayla aynı yatakta yatılmaz. Bunu anladı. Size söyleme nedenim. Siz kızlar anlayın babanızla aynı yatakda yatmayın. Bu arada babanızın yaşı farketmez. Yaşlı da olsa, erkek, erkektir.
Yoooo. Babana bile güvenme derler. Babaya güvenip, yatılmaz. Ha yatarsan bile, onun ayağı, senin kafana, senin ayağın, onun kafasına gelecek şekilde olursa olabilir. Öyle biri vardı. 18 yaşındayım. Evde fakiriz. Yatağımız yok, babamla ayak ayağa yatıyorux falan demişti 😅 ne günlerdi 😆
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boyle seyler olabilir kendinizi yalnis birseymis gibi hissetmeyin, bazi insanlarin kucukken anneleri veya babalariyla yatmaya alistigi icin onlarda bu guven hissi olusabiliyor , yani olabilir yalnis birsey degil.
Herkes çok eleştirdi
Insanlari bosverin , zaten insanlar sanal sitelerden istediklerini soyleyebilir , 5 saniye dusunmeden ettikleri elestiriler sizin kafanizda ve dusuncelerinizde yer edinmesin , annenin yaninda yatabilmek buyuk sanstir ve huzurdur , utanmanizi gerektirecek hicbirsey yok bunu cok icten bir sekilde soyluyorum.
Teşekkür ederim
Rica ederim , iciniz rahat olsun ve bu huzurun tadini cikarin.
Evet çok güzel gerçekten
:))
Annen kaç yaşında? Baban yok mu evde? Yalnız mı uyuyor kadın?
Babam şehir dışında çalışıyor
Cevab verir misin? Annen dul mu? Yaşı kaç
Anladım. Peki annenin yaşı kaç şimdi?
48 yaşında
Sıkıntı yok, yaşlanmış. Ama ilerde seni çok sahiplenebilir. Oğlum hep yanımda olsun der, evlenmeni de istemeyebilir. Sana çok düşkün olur yani.
Evet çok düşkün çok sahipleniyor ama evlenme demiyor
Çok ana kuzusu olma. Şimdiden mesafe koy annene. İlerde kaynanalık yapabilir, boşanma nedeniniz bile olur
Mesafe koyamam özlüyorum
Evlenince napacaksın? Ozaman evlenemeyeceksin. Biriyle
Ana kuzusuyum diye övünüyorsun mümkünse evlenme sizin gibiler evlendikleri kadınları mutlu edemiyor.
Yoo neden mutlu edemiyim annem bana bir kadina nasıl davranmam gerektiğini gayet iyi öğretti
Annen sana sınır öğretmemiş 27 yaşında annenle aynı yatakta ne arıyon mk sevişmeyi de öğretti mi tövbe estağfurullah neyse yazma
Terbiyesizlik yapma sizin kalbiniz kötü içiniz çürümüş
3 yaşında kalmışsın fallik döneminde annenin hatası ama seni böyle yetiştirdiği için sende de biraz beyin olmalı sonuçta 27 yaşında adamsın her neyse güle gülee..
Sensin fallik , annem beni gayet güzel yetiştirdi tanısan bilirdin
Almıyım canım annenle mutluluklar
Mutluyuz zaten
Yorumları okudum da. Son yorumlar sokak kavgasına dönmüş, ona bişey demiyeceğim. De sen dedin ki. Annem bana bir kadına nasıl davranılır, öğretti. Diyince. İnsan ister istemez kafasında. Acaba ne öğretti diye soruyor. Kadın da burada sana. Annen sevişmeyi öğretti mi gibi bi lafta bulundu. Sen kadına nasıl davranılır diyince. Sorması normaldi. Ama son cümlelerde. Kendisi hadisizlik yaptı. Bir sürü küfür etti. Bukadarını sen hak etmiyorsun tabi. Yanlış yapmış. Sen gene alttan almışsın. Ben olsam, engeller, yorumunu silerdim kızın
@Emre3558123 hak ediyor bu iğrenç mevzuyu bizimle paylaşarak
Ben orada cinsel anlamda demedim tabiki, davranış olarak nezaket olarak neler yapılması gerektiğinden bahsettim
Şaka mısınız ya
Hayır ciddiyim
Aşko ama 27 yaşında bi kız babasıyla yatsa nasıl durur yani bence hoş durmaz
Neden ben kızım olsa hep yanımda olsun isterim
Annen kendi sıkıntılarını sana geçirmiş belli ki
Annemin sıkıntısı yok ki
Var sen farkında değilsin
Olsa farkederdim gayet mutluyuz
Yok özele geçmeyelim anonim kalmak istiyorum
Evet kabul ediyorum ben de utanıyorum zaten bu durumdan
Yoo böyle iyi
27 yaşında bir kız babasıyla uyusa olur mu demişsin. Ben çalıştığım eski bir işyerinde. Bir kadın vardı, 38 yaşındaydı. Boşanmış bir kadın. O dedi ki. Bazen babama sarılıp, yatıyorum yatakda dedi. En son yattığımda. Adamın elleri oramda , buramda, dolaşıyordu dedi 😅😄 e yani. Babayla aynı yatakta yatılmaz. Bunu anladı. Size söyleme nedenim. Siz kızlar anlayın babanızla aynı yatakda yatmayın. Bu arada babanızın yaşı farketmez. Yaşlı da olsa, erkek, erkektir.
Sacmalamayin ya insan değildir o
Yoooo. Babana bile güvenme derler. Babaya güvenip, yatılmaz. Ha yatarsan bile, onun ayağı, senin kafana, senin ayağın, onun kafasına gelecek şekilde olursa olabilir. Öyle biri vardı. 18 yaşındayım. Evde fakiriz. Yatağımız yok, babamla ayak ayağa yatıyorux falan demişti 😅 ne günlerdi 😆
Aşko yanlış olan kısmı sana açıklayabilmem için mesaj atman lazımdı
Bir kız çocuğu en önce babasına güvenebilmeli
Doğru ama, Konu cinsellik olunca güvenemiyorsun işte
Bu neyin kafasi
Değildir