Sizce onun için gerçekten önemli miyim?

Merhaba arkadaşlar, umarım bunu sonuna kadar okuyup bana fikirlerinizi paylaşabilirsiniz çünkü gerçekten birilerinin bana yardım etmesine ihtiyacım var. Her neyse şimdi bi arkadaşımdan bahsetmek istiyorum ama sanırım ondan hoşlanmaya başladım, belki de sadece takıntı yapmışımdır. Öncelikle biz bu arkadaşımla uzun bir süredir konuşmuyorduk sonra ben özür mesajı attım barıştık. Baya konuştuktan sonra bana hoşlandığı kişilerden bahsetmeye başladı ki zaten önceden de çok bahsederdi. Ama zamanla bundan sıkılmaya ya da kıskanmaya başladım. Yani onlardan ne farkım vardı ki? Ayrıca bu arkadaşımın hoşlandığı tüm kişiler hep ona kaba ve umursamaz davranıyordu oysa ben ona tüm sevgimi veriyor sürekli onunla ilgileniyordum. Mesela bu arkadaşım hoşlandığı birisine günaydın mesajı attığında karşı taraf sadece tamam yazmış. Ben o kadar seviyrken o sadece başkalarıyla ilgilendi. Sonra ben kendi içimde sinir krizleri yaşadım ama bunu hiç ona söylemedim çünkü eğer ona "senin başkaları hakkında konuşmanı istemiyorum seni çok kıskanıyorum, sadece benimle konuş" gibi şeyler söyleseydim beni küçük düşürür dalga geçerdi. Bende onu kendimden uzaklaştırmaya çalıştım. Daha sonrasında yazınca hemen yeniden konuşmaya başladık. Ama benim mesajlarıma bakmak yerine başkaların mesajlarına bakıyor. Bana "sen benim en değerlimsin" diyor ama benimle konuştuğu sırada 4-5 kişiyle daha konuşuyor. Hatta hiç utanmadan bana dm'ini attı. Ben yazmadan yazmıyor bile. Ama onu çok istiyorum. Sadece benimle konuşsun istiyorum çünkü ben o yazınca herkesi bekletiyorum, o ne kadar mesajlarıma geç baksada ben saniyesinde bakıyorum. Ne yani sırf senin hoşlandığın kişiler gibi kaba ve umursamaz olmadığım için mi sevmiyorsun beni?

Sizce onun için gerçekten önemli miyim?