Yeni beceriler kazanarak, öğrenerek, gezerek
Eğlenerek, evlilik hazırlıkları yaparak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gençlik, kişisel gelişim, deneyim kazanma ve keyif alma dönemidir. İşte gençliğinizi nasıl geçirebileceğinize dair bazı öneriler:
1. Eğitim ve Öğrenme: Okulda veya üniversitede eğitiminize odaklanın, ilgi duyduğunuz konuları keşfedin ve yeni şeyler öğrenmek için fırsatlar arayın.
2. Hobiler ve İlgi Alanları: Hobiler edinin, sanat, spor, müzik gibi alanlarda kendinizi geliştirin ve zevk aldığınız aktivitelere zaman ayırın.
3. Seyahat ve Keşif: Farklı kültürleri tanımak ve yeni yerler görmek için seyahat edin. Yerel veya uluslararası seyahatlerle deneyim kazanın.
4. Sosyal Bağlantılar: Arkadaşlarınızla vakit geçirin, yeni insanlarla tanışın ve sosyal ilişkilerinizi güçlendirin. Topluluklara katılın ve etkinliklere katılın.
5. Sağlık ve Bakım: Kendinize iyi bakın, sağlıklı beslenin, düzenli egzersiz yapın ve ruh sağlığınızı korumak için stres yönetimi ve dinlenmeye önem verin.
6. Kariyer ve İş Deneyimi: Geleceğinizi planlayın, kariyer hedefleri belirleyin ve iş deneyimi kazanmak için staj yapın veya gönüllü çalışmalara katılın.
7. Kişisel Gelişim: Kendinizi tanıyın, duygusal zekanızı geliştirin, hedeflerinizi belirleyin ve kendinizi sürekli olarak geliştirmek için çaba gösterin.
8. Sorumluluklar ve Bağımsızlık: Sorumluluk alın, bağımsızlık kazanın ve kendi kararlarınızı vermeyi öğrenin.
Gençliğinizi değerlendirirken, deneyimlerden öğrenin, açık fikirli olun ve kendinizi keşfetmek için cesur olun. Her yaşın ve her dönemin bir değeri vardır, bu yüzden gençliğinizi en iyi şekilde değerlendirin ve unutulmaz anılar biriktirin.
Yazının resmini çekicem telefondan içimdeki nasıl geçiricem ve hepsini bir arada yapabilir miyim sorusunun cevabı olmuş bu tablo çok teşekkürler!
Cevap
18Cevap
Bence kendini eğiterek kariyer yaparak ve Bilim ile öğrenerek
çok güzel tabiki denge önemli
Yeni beceriler kazanarak, öğrenerek, gezerek..
işte bu
Yeni beceriler öğrenirken aynı zamanda da eğlenebilirsin. Tek bir seçeneğe bağlı kalmaya gerek yok!
hangisine ağırlık verirsin anlamında sordum
Evliliği saymazsak eğlenerek geçiririm! O yaşlar ve o enerji bir daha gelmez ama yaş ilerlediğinde bile beceri öğrenebilirsin
gençken hafıza taze. hiç öğrenmek araştırmak istediğin şeyler yokmu;? dengede tutmak gerekir bence
Herseye yetişmeye çalışmak çok okumak çok konuşmak farklı insanlarla tanışmak gezmek risk almak zaman varken geleceğini kurmaya çabalamak vs. vs. en azından benim yapmaya çalıştıklarım
çok güzel ama anda kalmaya çalış ve neyle manevviyatını güçlendiriyorsan onu da unutma
Maneviyata ağırlık verilmeli. Sonra ruhsal bunalıma giriyoruz hepsinden soğuyoruz. Hem gezmeli, hem öğrenmeliyiz
maneviyata nasıl ağırlık verileceği kişiden kişiye değişir. tanrı içimizde
Nasılı elbette değişir ama sağlıklı bir hayat isteyen her insan dikkat etmeli buna. Maneviyattan kastım sadece din değil. Ruhuna, hislerine dikkat etmemek de insanı erkenden yaşlandırır
tabiki maneviyat çok önemli ama maneviyat sadece böyle sağlanır diye bir şart yok onu demek istemiştim
anladım
Bence kendini geliştire bilirsin hemende evlilik için gazilik yapa bilirsin ve tabikide biraz eğleneceksin ki biraz umudun olsun 🤗🤗🤗🙏🙏
evet denge önemli
Evet yani hepsini aynı anda yapa bilirsin ama kendini çok zorlamadan ve dengeyi bularak hem para biriktire bilişim hem kendini geliştire bilirsin ve aynı zamanda eğlene bilirsin 🤗🤗🤗
teşekkürler :)
Rica ederim
İki seçenek de yapılarak gençlik geçirilmeli, iyi değerlendirilmeli. Böylece gelecek hayat düzeniniz de oturmuş olur zaten.
evet denge önemli
Yeni beceriler kazanarak, öğrenerek, gezerek
Eğlenerek nasıl evlilik planı oluşuyor onu anlayamadım 🤔
ilk dediğine katılıyorum ama hem eğlenip hem evlilik olmuyor mu
bence de öylr hiçbir mal varlıkları yok evlenelim e ne olucak kendinle beraber eşini de borç batağına soktun şöyle evin olsun işin olsun yatırımın olsun daha iyi değil mi rahat hissedersin
İşle, eşle, eğlenerek, ibadet ve Allah'ı bularak
İkisi de bir arada yoksa yalnız kalırsın o yaşlarda doğru insanları bir bir kaparlar
benim için olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım çıkıp dışarı da bi sevgilim olsun diye aramam
O zaman niye evlilik hazırlığı yapacaksın
benim öyle bir düşüncem yok ablacım genelde öyle düşünürler diye öyle yazdım
Mümkün olduğunca geleceğini düşünerek hareket edersen senin için çok daha iyi olur
evet öyle ama anda kalmak gerek ve bence dengede tutmak gerek hem eğlen hem öğren hem gez hem beceriler edin gibi
Bak ben sana şöyle ifade edeyim çoğunluk olarak geleceğine odaklan yani yarıdan fazlası Çünkü böyle genç kalmayacaksın yaşlanacaksın sabrın tahammülün azalacak ruhsal ve Bedensel olarak yıpranacaksın
şöyle bir sahil kasabasında yaşayabilirsek ileri yaşlarda en azından şehirliye göre daha huzurlu bir hayat olur
evlilik hazırlığı yaparak değil onu biliyorum
Hayati dolu dolu yasamak lazım
evet
Gezerek aşık olarak çalışarak
ne kadar yanlış bir düşünce (kendi fikrim)
neden birisi aşık olmaya çalışır ki? zaten aşık olucaksan bigün olursun ona sen karar veremezsin senin odaklanman gerekenler başka. gençken enerjin vardır yeni deneyimler yaşamaya çalışmalısın hafızan tazedir ne kadar öğrenirsen okadar kardır. bence gençlik yaşlarını birine bağlı geçirme
Ugrendigin becerilari kullenarak eglenebilirsin
güzel, farklı bir bakış açısı ve doğru herkes aynı şeyden zevk almaz mesela sanat becerin vardır sanat yaparken mutlu olursun eğlenirsin celal şengör de öyle mesela 1 kere kulübe gitmemiş ama bilim yapmaktan inanılmaz bir zevk alıyor adam
Yeni beceriler kazanarak, öğrenerek, gezerek😃
İkinci seçeneği sevmeyen de ne biliyim
Bilim ile öğrenerek
işte bu :)
Yeni beceriler kazanmak gerekiyor
evet bunun değeri ileriki yaşlarda daha iyi öğreniliyor mesela müzik aleti çalmayı bilmek resim çizebilmek sevdiğin bir hobiyi iyi yapabilmek ya da sporu önemli şeyler..
Kesinlikle
Ben 26-27 yaşıma kadar evlilik düşünmem
o yaşlar bile erken bana göre ama önemli olan yaşanmışlık
Ben de 30'da evlenmeyi düşünüyorum eğer evlenirsem. Ama birkaç aylık tanıştığım birisiyle evlenemem en azından bir yıl falan olmalı o yüzden 26-27 evlilik planları için en uygun yaş bence.
O yaşlarıma kadar birisini bulamazsam o yaşlarda birilerini aramaya başlayacağım yani ister istemez
Uyuyarak
uyu uyu
Gezin, tozun, eğlenin.
birde okuyun, öğrenin
Evlenmeden hayatı yaşayacaksın
aynen öyle ama okumayı da ihmal etmeden
Okumak en önemli şey kesinlikle hiç birşeyin olmasın ama mesleğin bilgin olsun
A şıkkı
tasasız, hatalar yaparak, dolu dolu yaşayarak
Eğlence, gezi ve kişisel gelişim ile.
Evliliğe daha var..
Gençliği dolu dolu yaşamak gerek