Eşimin ailesiyle nasıl baş edeceğim?

Ben direkt konuya gireceğim. 4 senelik evliyim bu zamana kadar bana sıcak davranmadılar eşimin tarafı. 2 gün önce aramızdaki bağ iyice kopma aşamasına geldi. Geçenlerde instagramdan bir hikaye paylaşmıştım arabada giderken story çekmiştim onu paylaşmıştım. Ama sadece yakın arkadaşlar bölümünden paylaştım. O listede ne kayınvalidem ne görümcem nede eşimin teyzesi hiç birisi yok. Benim hikayemi birisi görüp kayınvalideme yetiştirmiş. Kayınvalidem de eşimi arayıp bi güzel doldurmuş bize neden gizledi bizi sevmiyormu falan diyip ağlamaya başlamış. Bunu duyunca ben hemen aradım kaynanamı. Bu yaptığın çok yanlış beni oğluna şikayet etmişsin çok ayıp dedim. Ayrıca ben hikaye gizlemeyi sizden öğrendim senin yeğeninde bana gizleyip beni instagramdan silmişti dedim. Ama kız bana iftira atmış güya ben silmişim eşimin kuzenini. Hepsine öyle yaymış. Görümcemle teyzesinin kızı ikisi bir olup beni sebepsiz yere dışladılar bu zamana kadar. Teyzeside aynı şekilde öyle. Açtım ağzımı yumdum gözümü. Bu zamana kadar içimde ne tuttuysam hepsini söyledim. Ve eminim ki bu dediklerimin hepsini kaynanam onlara yetiştirmiştir. Güya ben hiç görümcemi oturmaya çağırmıyormuşum oda beni o yüzden çağırmıyormuş. Defalarca çağırdım hepsinde de bi bahane bulup gelmedi. Bütün herşeyi döktüm içimdekileri söyledim. Ve telefonu kapattım. Bi toplumda karşılaşınca bana nasıl cephe alacaklar varya. Hepsiyle nasıl baş edeceğim ben. Hepsi çirkef çünkü

Eşimin ailesiyle nasıl baş edeceğim?