Güncellemeler
+1 yıl
Kolay değil arkadaşım zaten kasaba herkes birbirini tanıyor, düşünsene keyfin yerinde her şey iyi gidiyor bi bakmışsın pıçı pıçı konuşuluyorsun resmen şaka gibi 1 yıldlr yaşıyorum haftanın en az 2 günü birşeyler oluyor
Merhaba, eskiden çocukken geçirdiğim anlatamayacağım psikolojik zorlu sorunlu dönemler yüzünden yaşadığı şu çok küçük ilçedeki kızlar beni deli canım mal sanıyorlar arkamdan konuştuklarını biliyorum ama daha önce bana bir şey söyleyen olmadı ve ya yüzüme karşı alaya eden olmadı.. ne yapmam lazım sizce nasıl bir durum bu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En iyisi taşınıp yeni bir başlangıç yapmak
Şu an işim burada başka biryerlerde iş bulabilsem giderdim belki
İnsanların fikri değişmiyor kolay kolay maalesef.
Yaa hocam umursamayayım diyorumda resmen hergün o enerjiyi alabiliyorum yani hergün hergün olur mu böyle ya hatta kızlar falan kimse umrumda değilde bari arkamdan konuşlmasa diyorum hocam
Milletin ağzı çuval değil ki büzesin
Affedersinde ya.. evlatları geçen fabrikadan dönüyorum eve yorgunum zaten moralim yok toplu taşımaya bindim oturdum en arkaya önde 2 tane kız birisi bana baktı kafasını çevirdi yaa duyuyorum bide diyorki diğer kıza delimi bu diye konuşuyorlar resmen skkkceğm böyle şeymi olur travma gibi
Yanımda yapmasalar bari
Onlar senin moralini bozmaktan zevk alıyor zaten. Sen hiç bozmadan yanındaki ile sohbet et ya da telefonla birisi ile konuşuyor gibi yapıp efendiliğini göster bozulsunlar
Teşekkür ederim hocam peki şu an benim 1 yıldır çektiğim şu çilenin adı nedir dışlanıyormuyum ben ve ya başka ne? Ama kimse yüzüme karşı birşeyler söylemiyor normal gözüküyorlar ama ister istemez hissettiriyorlar
Dediğim gibi küçük bölgelerde insanların işi diğer insanlar oluyor maalesef. Taşınmak en doğrusu
yoo kızlar delilere çaktırıyor asıl :d
Kaale alma?
Onu bende denedim defalarca ama olmuyor böyle işe gidip geliyorum bir yerlere çıkıyorum ya zaten umrumda değilde kimin beni nasıl düşündüğü bari arkamdan konuşulmasa a.. yav
Arkandan konuşulsa da s. et dedikodu yapanlar öbür tarafta kahrolacak. Benim de arkamdan konuşurdular hem de sürekli
Affedersinde ya.. evlatları geçen fabrikadan dönüyorum eve yorgunum zaten moralim yok toplu taşımaya bindim oturdum en arkaya önde 2 tane kız birisi bana baktı kafasını çevirdi yaa duyuyorum bide diyorki diğer kıza delimi bu diye konuşuyorlar resmen skkkceğm böyle şeymi olur travma gibi
Olmuyor yani düşünsene moralin düzgün keyfin yerinde bi bakmışsın böylee...
Niye diyolar deli deme sebepleri ne
Dedimya işte çocukluk dönemimde psikolojik sorunlarım vardı ciddi ciddi
11-15 yaş aralığında
Tamam da tanımadıkların niye diyor toplu taşımadakiler mesela
Hepimiz bir birimizi tanıyoruz 2500 kişilik bir bölge
Hım rahatsız edici
Havlayan köpek ısırmaz boş ver sende
Bende onu diyorum zaten köy gibi biryer kasaba diyelim
Herkes birbirini tanıyor insanlar çoğu akraba
Kafayı yemelik tam ya
Yeme sende bu kadar takılma
Dile kolay