Hayır, altı üstü motor falan değiştiriyorsun rot balans fren vs tamir ediyorsun, Turisti sanayi sitesine arkeoloji üzerine mi davet ediyorsunuz anlamadım ki bu kapı ne.

Hayır, altı üstü motor falan değiştiriyorsun rot balans fren vs tamir ediyorsun, Turisti sanayi sitesine arkeoloji üzerine mi davet ediyorsunuz anlamadım ki bu kapı ne.
Gösteriş konusunda gelinen son nokta. Vizyonsuzluk yakında umumi tuvalet tabelalarına da aynısını yaptırır bunlara. Sorsan para yok. Ota poka sermaye yükledikleri için yok aha böyle işte..
Aynen öyle, bilgisiz insana iş verilence saçıyorlar hep.
Aynen öyle milletimiz gösterişi şatafatı sever işte ne olacak
Hemde nasıl alerjejajs
Cevap
5Cevap
Saçmalık sanırım
Sanırım kısmı az kaldı ajsjsj gördüğüm o kadar sanayii girişi gördüm ama bu bu bambaşka ajsjjd
Her şeçimde yenilenen kaldırımların bi farklı versiyonu.. Sebebini de hepimiz biliyoruz az çok..
Doğru diyorsun🤚🏻
Osmanlı mimarisi bizi uçuracak cunku artik evcil hayvan klubeleri bile boyle yapılıyor:)
Vallaha buda bi bakış açısı tabii
Akp nin zihni sinir projeleri hiç bir fonksiyonu yok yandaşa para aktarma taktigi ankarsdada dünya kadar. araçlarla yandaşları zengin ettiler
Turiste değil sana bana güzel görünsün
Tabi bizim millet böyle şeylere alışık olmadığından, kendini layık görmediğinden lüks geliyor şaşırıyor
la içeride şu kapının maliyeti kadar iş mi dönüyor ona bi bak
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?