Bir türlü evlilik olmuyor. Eksiğim nedir sizce?

Elbette beni tanimiyorsunuz ama anlamiyorum. Gorucu falan geliyor olmuyor. Eli yuzu duzgun, guzel biriyim. 165 boyunda kumral, ela gozlu, fizik olarakta duzgun biriyim. Kilolu ya da zayif degilim. Basim acik ama acik giyinmem. Kendime elimden geldiğince bakarim da. Bakim falan yaparim.

Okul olarak iki yillik mezunum ve atamam olmadi. Cok parlak ya da basarili bir ogrenci degildim. Bazen gelen goruculerin erkegin kendisi de, annesi de biraz bu konuda yorum yapiyorlar.

Iste atanmamissin falan diye. Ya da 4 yilliga neden tamamlamadin, lisans ya da baska bolum olmadi mi diyorlar. Benim oglum ogretmen, mühendis diyen oluyor. Beni en cok vurduklari nokta bu oluyor yani.

Yeni nesilde hem erkek hemde anneleri bu duruma onem veriyor belli ki. Eskiden erkegin askerligi, namazi, meslegi sorulurdu. Simdi tum bu sorular kiza donmus durumda.

Kiz olarak ne okudun, ne bitirdin, atandin mi, yemek bilir misin vs bunlar konusuluyor. kadina gunumuzde baya rol biçildiği icin kadini konusmaktan erkegin hunerlerine sira gelmiyor bile.

Guzel, hanimefendi, oturakli, ahlakli olman falan da yetmiyor, baya donanim bekliyorlar sanki işe alacaklar gibi bir tavirlari var açıkçası gelenlerin. Cok sey bekliyorlar artik kadindan. Istekleri tonla sey de yoksa bir sekilde de olmuyor işte.

Bir türlü evlilik olmuyor. Eksiğim nedir sizce?