Annesiyle telefonda konuşurken öğrendim bugün bana gelecekti az iş vardı gelmedi dedi fırça atacaktım falan dedi telefonda da meselarini okuyunca arkadaşıyla buluscağini öğreniyorum bana bır şey anlatmıyor ya da iş çıkısi arayıp nerde kaldın diyince anneme uğramam gerekti son anda falan diyo?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Alakası yok kadınlar abartıyor bazen erkekler olarak ilgiden sıkılabilir hale geliyoruz ve içimizden kimseye hesap vermek dahil gelmiyor para meselesine gelelim kurtarıcı değil biliyorum eşin ama aile değeridir erkek evlat için yarın senin çocuğunda senin için yapar emin ol
010 Yorumla- +1 yıl
Onların başka çocukları da var ve bekar oğulları var paraları var biz yeni evlendik bana hiçbir şey takmadı ailesi bir hediye bile almadılar bana ama gel temizliğimizi yap diye çağırıyorlar hizmetlerini yapıp eve geçiyorum bı tabak yemek yemeden akşama kadar temizlik yapıp eve dönüyorum eşim bunu bildiği halde hep onlara veriyo bizim borcumuz var özel günlerde eşim bana param yok hediye alamam diyor ama ben hep eşime ve ailesine hediye aldım özel günlerde onlar bana almıyor bize ayın ortasında eşimin parası bitiyor pazara manava gidelim evde yemeklik bişi kalmadı diyorum bı hafta sonra maaş yatar gideriz diyor çünkü ayın ortasında kredi kartı limitleri bile bitiyor onlara para verdiği için şimdi ben yeni de evliyim çalışıp borçlara destek olurum diyorum ama eşim onlara verirse ben neden çalışıp paramı vereyim ki
- +1 yıl
Haklısınız eşinle bu durumu konuşup dile getirdin mi anlayışlı bir şekilde sesiz iken düşündüğün bütün bu kelimeleri eşinle konusmalisin yoksa bu yuva yıkılır dağa şimdiden bıkmış'sın sen yani soyle en azından denemiş olursun sen haklısın ben oğulları yok zannettim durumu bilmiyorum ama eşinle kesinlikle konuş derim ama sen bilirsin
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıl
Ona bunu göster bir süre düzelir belki ya da akli başına gelir...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
28Cevap
Aile & Toplum konusunda 641 cevap paylaştı. Esim banada öyle yapıyor… ben yeni evlendim ve işin kötüsü bir sürekigine ailesi yanımızda kalıcak, ben evde onlarla otururken, o iş cikisi bazen arkadaşlarını bulusuyor bir kahve içip geliyor mesela.. ilk başlarda söylüyordu, bende dedim tabi dedim ben annenle evde oturayım sen arkadaşlarını gör dedim bir iki defa sitem ettim. Sende çik gez diyor bana🙄, ben bir gelinim dedim öyle istediğim zaman çıkarmıyorsun , kahvlatidsnn sonra evi topluyor, sonra yemek hatırlıyorsun dedim. Sagolsun kayınvalide yapıyor yemeği ama bende bırakıp gidemem, yardım etmek zorundasın.. benim arkadaşlarım biraz uzak benim birgünümp alır çıkıp görüşmem dedim. Onun gibi bir saat olsun diyemiyorum… ama şimdi söylemiyor artık bana gittiğini, geçenlerde bir gün önce ağzından kaçırdı, bir arkadaşın canı sıkılıyormuş işten sonra kahve içelim demiş. Birgün sonra biraz geç geldi, ben anladım. Bisey demedim
18 Yorumla- +1 yıl
Sürekli kayinvaliden size gelmesin zaten ne gerek var bide yeni evlisin benim eşim de bana sende gez diyodu tamam az para verme o zaman dedim onu da geçtik o 12 bucuğa kadar arkadaşlarıyla oturdu bende eve 12 de geldim beni aradı açmadım yarım saat sonra eve geldi niye açmadın dedi bende eve yeni geldim dedim neredeydin dedi bende anlattım hiçbir şey demedi ama ondan sonra bı daha geç saatte eve gelmedi
- +1 yıl
Bazen aynısı yapmak gerekiyor anlatmaları için … beni sevmiyor mu diyorum hiç, sonra kendisi diyor arkadaşlarımla görüsemezmiyim falan? Arkadaşları hep soruyormuş hiç aramıyorsun falan diye… ben dedim ozaman kendini camdan atayım sende görüşmüyorsan dedim. Görüşüyorsam bir kahve içiyordum diyor, eğlenmeye gitmiyorum ya diye bana kızıyor,,, bende dedim ben Neyapim arkadaşlarımı görmeyeli aylar oldu
- +1 yıl
Sürekli mi gidiyor
- +1 yıl
Bence sende çik kendini eve kapatmak zorunda değilsin onlar geldi diye bişey demezler
Gizli Üye(30-35)+1 yılarkadaş nasıl adamlarla evleniyorsunuz ya. evlenmeden önce 3 kere falan mı görüşüyorsunuz sadece anlamıyorum ki. bu adam sorumsuz biri belli ki evlenmeden önce de böyleydi. sana hiç dnaışmamıştır ki evlenince danışsın? evlilik sorumluluğunu alamamış, hala bekar yaşadığını zanneden biri eşin maalesef.
yani bilmiyorum biz evlenmeden önce bu konuları hep konuştuk. neyi isteyip, istemediğimizi, hangi olaya tepkimiz ne olur vs. başta o çizgileri çizmek gerekiyor. bana böyle davranan bir adamı evde oturup beklemezdim. ben de hiç sormadan biriyle buluşmasam bile tek başına gider dışarda zaman geçirirdim. bazen empatiyi yaşatmadan anlayamıyorlar çünkü. kendini yetiştirmiş adam gibi güzeli yok. evde bir karım var, haber vereyim demek çok zor olmamalı. kimse dışarı çıkma arkadaşlarınla buluşma demez zaten. tuhaf ya
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana saygısı yok eşinin aynısını sen yapsan dünyanın tartışması çıkar yazık
Yapacağın bir şey yok13 Yorumla- +1 yıl
Bı ara hep yatmaktan yatmaya geliyordu bende söyledim normal değil dedim ne yapım arkadaşlarımla hiç görüşmeyim mi dedi biraz benimle de görüş dedim görüşüyoruz eve geliyorum işte dedi Allah razı olsun 11 12 de gelip yatiyosun evinde dedim sen de gez dedi para ver dedim verdi çıktım onun gibi 12 de eve geldim beni 12 de aradı acmadim yarım saat sonra eve geldi niye açmadın dedi eve yeni gelmistim pijamalarımi giyiyodum yetişemedim dedim neredeydin o saate kadar dedi anlattım sonra bişi demedi o da artk geç saate kadar gezmedi ama artk her yere habersiz gidiyor ailesine para veriyor benden gizli sonra doğum gününde hediye alamadım param yoktu kusura bakma dedi
- +1 yıl
Birde gün içinde işte olduğu vakitlerde de telefonlarımi açmıyor ya da geç dönüyor neden aradın diyor
- +1 yıl
Eşinin senin aldatma durumu olabilir mi peki? Sana olan hiç bir sevgisi ve saygısı olduğunu düşünmüyorum kaç yıldır evlisinz
- Aile & Toplum konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılAnnesine gitmesi de arkadaşıyla gezmesi de sorun olmamalı ama sana söylememesi büyük problem olduğunu gösterir
01 Yorumla- +1 yıl
Sürekli gidilmez üstelik evdeki işlerini hiç yapmayıp herkesin işine koşuyor dünyayı o kurtaracak sanki annesinin yanına da dizinin dibinde oturup hasret gidermeye de gitmiyo iş olunca kocamı ve beni çağırıyorlar
+1 yılAnnesine gitmek için birde izin alacaktı yav sen bu kafayla evde kalmış olmaliydin nerden buldun onu nasıl kandırdın da koca yaptın kendine
02 Yorumla- +1 yıl
Her gün anneye mi gidilir
- +1 yıl
Oraya taşınsın o zaman zaten hâlâ sürekli onlara para gönderiyor bizi de evlerine sadece temizlik veya iş yapmak için çağırıyorlar bı oturalım diye hiç çağırmazlar bence eşim oraya taşınsin maaşıyla o evi gecindirsin iki ev zor oluyor bende kendi evimde çalışır kendime bakarım
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bende sevgilime oyle yapiyorum yoksa dir dir ya da surekli bisey oluyor arkadaslarimlayken rahat birakmiyor isteyim diye keyfime bakiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Ben eşiyim ayrica ben dırdır yapmıyorum ve herkesin işine neden benim eşim koşturuyor anlamadım kurtarıcı mi eşim beni de ailesi sadece temizlik yaptırmak için evlerine davet ediyor gelsin gelinimiz az muhabbet edelim diye çağırmiyolar ya da oğlum demiyolar iş olunca eşimi de çağırıyorlar bı yerde onunla sohbet etmek için bekleyen eşi var bı yerde de iş olunca çağıran insanlar var o işi tercih ediyor kendi bilir herkes hak ettiği değeri görür o zaman
Aile & Toplum konusunda 455 cevap paylaştı. Eve gelmek işine gelmiyor şeklinde okunabilir. Evde onu çağıran hiçbir şey yok. Aksi olsa koşarak eve gelir. Bence buna odaklanmalısın.
04 Yorumla- +1 yıl
Başkaları iş için çağırıyor ama evde bı sürü iş birikiyor yapmıyor başka bı yere gidince oturmuyor servisi bulaşıyor yemeği kendi yapiyor bizim evde oturuyor hep şu içtiği tabağı bile kaldırmıyor
- +1 yıl
Bende anlamıyorum başkaları da şanslısın eşinin elinden ev işi geliyor diyor bilmiyolar ki iş yapmıyor evde zaten eve uğradığı yok yatmaya geliyor sadece bı ara bende onu görmemezden gelmeye başladım sadece yatmaktan yatmaya geliyor diye hiçbir şey demedim tartismadim o da durumu anladi sende gez dedi geziyim ama param yok dedim verdi ikimizde ayrı ayrı dışarı çıktık gece 12 de eve geldim beni aradı açmadım yarım saat sonra o geldi neden açmadın dedi yeni geldim aradığında üstümü değiştiriyordum yetişemedim dedim neredeydin o saate kadar dedi anlattım hiçbir şey demedi artık o saatlere kadar dışarda gezmiyor ama yine sık sık disarda
+1 yılEşinle Eve gelince çok açık ve net bir şekilde konuş bazı şeylerden rahatsız olduğunu söyle ona
00 YorumlaSende aynı şeyi yap o zaman bakalım sinirleniyormu sinirlenmiyormu, sinirlenirse işte bende aynı böyle oluyorum de
00 Yorumla
+1 yılBelki ailesiyle ilgili sana söylemekten çekindiği bir şey olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Neye çekinecek ailesinin yaptığı tüm terbiyesizlik kere sesini cikarmadi
+1 yılİzlemiyor seni yani bunun sebebi de senin onu çok sıkıyor olman benim başımda da var senin gibi bitane
00 Yorumlamaalesef Sıkıştırınca herkes yalan söyler. İzin ver biraz. Sana rahat rahat söyleybilsin
08 Yorumla- +1 yıl
Ben sormuyorum ki sadece sık sık gidilmez onu söyledim ya da ayın ortasinda parasız kalıyoruz ailene para verme ihtiyaçları yok deidm artık gizli gizli yapıyor anladığımi söylemedim bile haberim olduğunu bilmiyor
- +1 yıl
Moralim bozuluyor ben ona değer veriyorum o benden uzak duruyor birde bana harcamiyor başkalarına harcıyor bende çalışayım borçları kapatalım diyorum nasıl olacak
- +1 yıl
Madem dışarda başka evlerde yemek temizlik yapıyor bende evde ona yemek yapmayım o zaman
- +1 yıl
Birde ailesi bize hiçbir şey takmadı düğünde üstelik takı töreninden hemen sonra takılarımi alıp bana vermediler saydılar sonra babası bı yer saklamaya kalktı siz kaybedersiniz dedi bende eşime baktım hiç ses çıkarmıyor orada anladım eşimin beni sayamadığini sonra alalım bizde kalsın dedim eşime herkes duydu sonra eşim babasının elinden aldı gerek yok dedi babası küstü ailesinden herkes de ayıp oldu falan dedi bana düğün günü kal geldi öyle üzüldüm ki sonra annem hadi arabanıza binip evinize gidin artık sabah oldu dedi arabaya bindirdi beni o gün kalbim kırık uyudum
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılEşine haber vermek istemiyosa evlenmeseydi, direkt konuşup haber vermesi gerektiğini söyleyebilirsin
020 Yorumla- +1 yıl
Bak dediğim gibi başta aklına gelmeyebilir sen uyarırsın uyar. Ben de özellikle eve gelince sevgilime hiç haber vermiyordum, sonra kibar bi dille "ya benim aklım sende kalıyor eve gelince haber versen çok güzel olur" dedi, o günden beri söylüyorum 😂
- +1 yıl
Kesinlikle öyle, sen de çıksan arkadaşlarınla çıksan olmuyor mu?
- +1 yıl
Ya da sürekli annesiyle olmak istiyorsa annesine taşınsin
- +1 yıl
Bence de, senin de kafan rahat olsun 😌
- +1 yıl
Ooo Allah yardımcın olsun :/
- +1 yıl
Ay benim babannem kaldı bizde 20 küsür gün, sıkıntılı da bi kadın zaten. Biz annemle bunaldık artık 10. Gün falandı, babama dedik sen burada otur bizim çarşıda işimiz var. 3 saat falan gezdik arabayla😂
- +1 yıl
Ya gerçekten çok zor, çok bunaltıcı hele aksi insanlarsa daha da zor... erkek milleti anlamıyor pek, aman nolcak modundalar maalesef
- +1 yıl
@Aaassssss bence kayınvalideler evde kalsın senin dışarda işin olabilir bunda bişi yok onlar evde diye sende eve mi kapanacaksin ya da al eşini bı gün eşinle çik disari
- +1 yıl
Öyle… bazen bu yüzden tartisiyoeuz. Anlamiyor ya da işine öyle geliyor çünkü ben haklıyım biliyor.. bazen ne vardı bunda bende senin ailesinin yanında rahat oturamıyorum der. Bende derim sen benim gibi hizmet etmek zorunda değilsin, yedigin ictigin önüne geliyor dedim. Oda ne vardı bunda istenmi kacioyrsun yoksa diyor bana 🙄
- +1 yıl
@blackberryn bence de haklısın, mutaka işin olacak yani. Onlarla tüm gün evde bunalırsın zaten madem onun aklına gelmiyor işim var de diyip azıcık dolnsan bile iyi gelir sana çünkü erkekler bunu idrak edemiyor
- +1 yıl
Ay misafirliğin kısası makbul, umarım kısa zamanda giderler🥲
- +1 yıl
Uf çokmuş, kalk çıkalım diye evine gelesim geldi, biz 20 gün zor dayandık :/
+1 yılSana söylemek zorunda mi kontrol manyağı kadinlara ifrit oluyorum yaa
04 Yorumla- +1 yıl
Doğru bende zorunda değilim karar verdim de bugün o işteyken bir şey demeden valizini alıp bı tatile çıkayım sonuçta birbirimize bir şey söylemek zorunda değiliz
- +1 yıl
Eşitlik zirvasi yapma kadin olduğunu bil
- +1 yıl
Buna sen mi karar vereceksin cahil fikrini kendine sakla ve uzaklaş burdan
- +1 yıl
Defol
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kocan böyle yapıyorsa sen kendine sordun mu hiç ne yaptımda böyle yapıyor diye 🤔🤔🤔
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Olmaz öyle habersiz güzel bir şey değil sorumsuz biri sanırım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sende ayni seyi yap anca o zaman anlar
10 Yorumla
+1 yılkonusun onunla olmazsa artik ne yapacaginiz size kalmis guveninizi kirdigi icin bosanabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılSen de eşine söylemeden buradasın tüm gün 😀
02 Yorumla- +1 yıl
Ona ayirabilceğim valiyi her zaman onunla değerlendiriyorum onu değersiz hissettirecek bişi yapmadım eve geldiğinde aç kalmiyor yemeğini çayını veriyorum ev temiz çamaşırı temiz ama o bana doğum günümde hediye almayıp param yok diyor babasına para veriyor
- +1 yıl
Aranıza girmeyeyim o zaman
Yiyin birbirinizi 😀
+1 yılKocana sahip çık
02 Yorumla- +1 yıl
Ne yapım tasma mi takacam
- +1 yıl
Kendine bağla
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin kaçıncı yılı
02 Yorumla- +1 yıl
Yıl olmadı ki
- +1 yıl
Böyle gizli kapaklı iş yapan erkekleri hiç sevmem
+1 yılArtık ne kadar bunalttıysan eve gelmek istemiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Tam tersi o evdeyken hizmet ediyorum içtiği şu bardağını bile kaldırmıyor evdeki işler hep bekliyor ama başkalarının evine gidince çay servisini evin işini temizliği her şeyi kendi yapıyor bizim evdeyken onunla onun istediği şeyleri yapıyoruz ona uyuyorum gezmek istiyorsa çıkıp geziyoruz ya da film izleyelim diyor izliyoruz çay ister hazırlarım yemeği o gelmeden hazır ediyorum onu yormuyorum ama o başkasının evindeyken yemeği kendisi yapıyor
+1 yılSana değer vermiyor ve saygı duymuyor
04 Yorumla- +1 yıl
Aynen bana Özel günlerde param yok hediye alamadım diyor annesine fırın gibi büyük ihtiyacı olan her şeyi alıyor anneler gününde
- +1 yıl
Bu öküze kaçarak mı evlendin
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Yatakta her istediğini vererek kendini değerleşirdin mi
+1 yılEminmisin annesine gittiğine?
01 Yorumla- +1 yıl
Görüntülü arayıp öğreniyorum eminim sorun yok zaten annesi bana da söyledi çağırdım gelmedi bugün dedi ablasının yanındaydik o yüzden annesine gitmedi ablasının yanında olmasak durmazdi zaten giderdi
+1 yılUyar güzelce rahatsızlıginj dile getir
00 YorumlaEvliliğin nasıl gidiyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılÇok ayıp onunla konuşmalısınız
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılodun bi kocan var allah kurtarsın
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sende evde hazırlanıp onu mu bekliyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemiyor ki gül gibi eşim evde gidim demiyor da😡
01 Yorumla- +1 yıl
Annesinin evine gidince de bütün gün iş yapıyoruz beraber ya da ben iş yaparım o bahçede arkadasiyla veya abisiyle oturuyor ya da sevgiliyken buluşalım diyince annemin evini tadilat ettiriyorum param kalmadı falan derdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana hesap mı verecek
03 Yorumla- +1 yıl
Çok saçma bende ona hesap vermicem o zaman en iyisi eşime hiçbir şey söylemeden tatile çıkayım tek basima
Cevap sahibi+1 yılErkekleri çok kısıtlıyorsun
- +1 yıl
Kısıtlamadim eşimi sadece neden söylemiyor dedim sonra söylemek zorunda değil dedin bende kabul ettim öyleyse bende söylemem herkes istediğini yapsın sorun yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni sallama seviyesi de baya iyiymis 😁
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 874 cevap paylaştı. İzin vermiyorsan
02 Yorumla- +1 yıl
Haberim yok ki izin vereyim
Pek hayra alamet değil gibi
03 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi
- +1 yıl
Ama o bana söylemiyo nereye gittiğini ben öğreniyorum ailesine para gönderiyor onu da söylemiyor ben mesajlarını okuyup öğreniyorum sonra domates marul alalım diyince param bitti bı hafta sonra maaş yatınca alırız diyor
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. ayrıl
00 Yorumla
+1 yılHmmmm soylee
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım aldatmıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYalnız mı kalıyorsun yani
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. Uyar
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamıyor
+1 yılBence yalannn
10 Yorumla
+1 yılSallamıyor seni
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim bana söylemeden iş çıkışı arkadaşlarıyla buluşuyor veya annesine gidiyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler