21 yaşındaki bir kızın, 47 yaşındaki erkekle sevgili olması hakkında ne düşünürsünüz?

Yıllar önce yaptığım bir hatanın asıl sebebini şu an farkediyorum.. belki para yiyici belki de farklı yakıştırmalar yapacaksınız ama işin aslı psikolojik olarak şuymuş.

İlkokul, ortaokul, lise yılları boyunca babası tarafından aşağılanmış, eziklenmiş, sevilmemiş bir kızdım.

Babamın psikolojik sorunları vardı küçüklüğünde yaşadığı ailesi tarafından gördüğü muameleyi aynı şekilde bana aktarmış. Ona kızmak yerine artık anlamaya çalışıyorum.

Sırf bunları yaşamamak adına babamla yüz göz olmamak ve onun muamalelerine katlanmamak için üniversite yıllarında yeri geldi hem okudum hep çalıştım yeri geldi ihtiyaçlarımı alamadım. Ama 5 kuruş bile para almadım ondan.. detaylar çok fazla ama kısa kesicem. Ondan maddi destek almamak benim huzurum açısından önemliydi.

Lisede bir iki sevgilim oldu. Onlar tarafından da hiç sevilmedim. Hep araya 3. Kisiler girdi onlar bana tercih edildi.

Üniversite yıllarında kendi yaşıtımda olan sevgilim aşırı ilgisiz, düşüncesizdi. Bir günden bir güne değerli hissettirmedi. Onun tarafından da sevildiğimi hiç hissetmedim.

Derken üniversite okurken çalıştığım iş yerinde bu adamla tanıştım. Başta ne kadar tavır ve tepki koysam da sonradan bana olan yoğun ilgisi ve aşırı sevgi göstermesiyle ona kapıldım.

şu an anliyorum ki tamamen ilgi sevgi ihtiyacından doğan bisey için yapmışım. Çocuk aklı deyin cahillik, toyluk deyin.. az kalsın ben yuva yıkıyordum..

Ki günlük hayatımda aklı başında, sorumluluk sahibi biri olmama rağmen yaptım bu hatayı..

21 yaşındaki bir kızın, 47 yaşındaki erkekle sevgili olması hakkında ne düşünürsünüz?